.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΕΠΑΛ Παραμυθιάς: Παρέμβαση – Ενημέρωση με θέμα «Εξαρτήσεις»

ΕΠΑΛ Παραμυθιάς:
Παρέμβαση – Ενημέρωση με θέμα «Εξαρτήσεις», από το κέντρο πρόληψης εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Νομού Θεσπρωτίας “ΑΡΙΑΔΝΗ“.
Η ενημέρωση έγινε από την ψυχολόγο κα Παπαγιάννη Άννα και

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΚΑΡΜΕΝ ΜΑΤΕΕΣΚΟΥ

Οι ιατροί του Γ.Ν Φιλιατών αισθανόμαστε συντετριμένοι για τον αιφνίδιο – αναπάντεχο θάνατο της συναδέλφου μας Ω.Ρ.Λ  Κάρμεν Ματέεσκου , το βράδυ της Παρασκευής 11/03/2016 . 
Η  Κάρμεν Ματέεσκου με καταγωγή από Ρουμανία , εργαζόταν από το 1999 στην Ω.Ρ.Λ κλινική του νοσοκομείου μας. 
Λόγια δεν υπάρχουν για να

ΔΣ δήμου Ηγουμενίτσας: Ψήφισμα για το κλείσιμο της επιχείρησης Goody’s Ηγουμενίτσας και την απόλυση των εργαζομένων»

Το Δημοτικό Συμβούλιου του Δήμου Ηγουμενίτσας κατά την συνεδρίαση του στις 7 Μαρτίου 2016, έλαβε το ακόλουθο ψήφισμα με το οποίο:
Εκφράζει την ανησυχία του και την αγωνία του για το κλείσιμο της επιχείρησης Goody's Ηγουμενίτσας και την προσθήκη των εργαζομένων στη λίστα των ανέργων.
Θεωρώντας ότι η ανεργία αποτελεί βόμβα στα

Προχωρούν οι εργασίες στο «Πετροπουλάκης» στην Φιλιππιάδα – Σκηνές, περίφραξη και φωτισμός

Μετά την διαμόρφωση και τον καθαρισμό του χώρου στο πρώην στρατόπεδο "Πετροπουλάκης" στην Φιλιππιάδα, ξεκίνησαν σήμερα  οι εργασίες της τοποθέτησης των σκηνών που θα φιλοξενήσουν τους πρόσφυγες.
Οι σκηνές που θα τοποθετηθούν είναι 75 και η κάθε μία θα μπορεί να δεχθεί έξι άτομα.
Αν και ο αρχικός σχεδιασμός, σύμφωνα με

Παρουσίαση του Λευκώματος «Βλαχώρι. Πορεία στο χρόνο"

Στην παρουσίαση του Λευκώματος «Βλαχώρι. Πορεία στο χρόνο - Έκδοση του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολυδρόσου» βρέθηκε  η Δήμαρχος Σουλίου κα. Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανασίου Νικόλαο και τον Αντιδήμαρχο κ. Φράγκο Θωμά.
Χαιρετισμός Δημάρχου Σουλίου
Αποτελεί για μένα προσωπική τιμή και χαρά να

ΔΣ δήμου Ηγουμενίτσας: Ψήφισμα για το ΤΕΙ Ηπείρου

Το Δημοτικό Συμβούλιου του Δήμου Ηγουμενίτσας κατά την συνεδρίαση του στις 7 Μαρτίου 2016, έλαβε το ακόλουθο ψήφισμα με το οποίο:

  • εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την άνιση και χωρίς ακαδημαϊκά κριτήρια κατανομή των θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού, τόσο

Εγγραφή στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ)


Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών ή/και Στατιστικών Ανταποκριτών, για

Περιφέρεια Ηπείρου, ΠΕ Θεσπρωτίας: ‘’Αντικατάσταση κυψελών’’ και ΄΄Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας΄΄ για το έτος 2016.

ΘΕΜΑ: Υλοποίηση δράσεων 3.1 ‘’Αντικατάσταση κυψελών’’ και 3.2 ΄΄Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας΄΄ για το έτος 2016.

Προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι μελισσοκόμοι να υποβάλλουν αίτημα συμμετοχής στις δράσεις 3.1 ‘’Αντικατάσταση κυψελών’’ και 3.2 ‘’Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας’’ του Προγράμματος Βελτίωσης της Παραγωγής και Εμπορίας των Προϊόντων της Μελισσοκομίας έτους 2016, θα

Το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας στον τελικό του διαγωνισμού Ρομποτικής στην Αθήνα

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενη ανάρτησή μας, το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας κατέκτησε το 3ο βραβείο στο διαγωνισμό ρομποτικής σε επίπεδο Περιφέρειας Ηπείρου. Αποτέλεσμα αυτής της διάκρισης είναι η συμμετοχή των μαθητών μας στην τελική φάση του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 στην Ελληνογερμανική Αγωγή στην Αθήνα.
Οι μαθητές της Στ΄ τάξης του σχολείου μας, που προκρίθηκαν στους περιφερειακούς αγώνες θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους και θα μας κάνουν όλους, εκπαιδευτικούς και γονείς, για άλλη μια φορά περήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον. Τα παιδιά μας θα

Πρόσκληση της περιφέρειας Ηπείρου και των δήμων Θεσπρωτία για συντονισμό της δράσης Let’s Do It Greece 2016

Όλοι μαζί συντονίζουμε το Let’s Do It Greece 2016
H Περιφέρεια Ηπείρου και οι Δήμοι Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών σας προσκαλούν την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016 και ώρα 20:00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηγουμενίτσας όπου θα

Συναγερμός από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον ιό «Locky»


Την εμφάνιση του ιού «Locky» ανακοίνωσε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προειδοποιώντας του χρήστες των ηλεκτρονικών υπολογιστών για τις ζημιές που μπορεί να προκαλέσει.

Συναγερμός έχει σημάνει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την εμφάνιση του ιού «Locky», ο οποίος κατορθώνει να κλειδώνει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στη συνέχεια ζητά λύτρα σε bitcoin για να τους ξεκλειδώσει.

Το συγκεκριμένο κακόβουλο λογισμικό αποτελεί εξέλιξη

.