.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Δήμος Σουλίου: Συνάντηση με πολιτιστικούς συλλόγους

Σήμερα Τετάρτη 16 Μαρτίου και ώρα 12:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σουλίου στην Παραμυθιά πραγματοποιήθηκε συνάντηση,μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου,για των προγραμματισμό και συντονισμό των πολιτιστικών δράσεων για το έτος 2016.
Στην συνάντηση που χαιρέτισε η Δήμαρχος παραβρέθηκαν από

Επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή Θεσπρωτίας στον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας

Στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής  Θεσπρωτίας κ. Ηλίας Ντόντης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν επί

Ομιλία του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη για τις άδειες σταβλικών εγκαταστάσεων

Τον Σεπτέμβρη του 2016 τελειώνει η προθεσμία για αδειοδότηση των ήδη υφιστάμενων σταβλικών εγκαταστάσεων.  Σε μία προσπάθεια να ενημερωθούν όλοι

Γ΄Εθνική, 2ος όμιλος: Ανάσα για την Φιλιππιάδα με νίκη επί του Θεσπρωτού

Ανάσα πήρε ο Εθνικός Φιλιππιάδας με την νίκη του απέναντι στον Θεσπρωτό με 2-1 αφού βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς από την γραμμή των ομάδων που είναι στην ζώνη του υποβιβασμού. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία  στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής είναι:

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Νταλίκα έπεσε πάνω στα διόδια Δροσοχωρίου, στην Εγνατία Οδό

Τρομερό τροχαίο συνέβη πριν από λίγη ώρα στα διόδια Δροσοχωρίου Ιωαννίνων, στην Εγνατία Οδό.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες o οδηγός νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω στα διόδια,τα οποία

ΣΟΒΑΡΌ ΤΡΟΧΑΊΟ ΑΤΎΧΗΜΑ ΠΡΙΝ ΛΊΓΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΊΤΣΑ (+ΦΩΤΟ)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε λίγο μετά την 1 το μεσημέρι, στο πρώτο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ΙΧ αυτοκίνητο, έκλεισε το δρόμο σε οδηγό μηχανής, ο οποίος δεν

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΧΘΈΣ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ LET’S DO IT GREECE 2016

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016 στην Ηγουμενίτσα η κεντρική συνάντηση της Περιφέρειας Ηπείρου και των Δήμων Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών για την υλοποίηση της δράσης Let’s Do It Greece 2016.

Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. νομού Θεσπρωτίας : ΨΗΦΙΣΜΑ για τους πρόσφυγες.

«Την πατρίδα  μας την υποβαθμίζει η φτώχεια, η ανεργία, η διάλυση των μονάδων υγείας και παιδείας. Τις ζωές μας τις τσακίζει η πολιτική, που φέρνει τώρα τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης  με το ασφαλιστικό και που ετοιμάζει και νέα μέτρα. Για την ανεργία και τη φτώχεια δεν φταίνε οι Σύριοι πρόσφυγες αλλά  το κεφάλαιο και η εξουσία του που γεννούν φτώχεια και πολέμους.
Στην Ελλάδα ξέρουμε καλά τι πάει να πει προσφυγιά, όταν χιλιάδες πρόσφυγες από τη Μικρά-Ασία και τον Πόντο ήρθαν εδώ κυνηγημένοι, εξαιτίας του ιμπεριαλιστικού πολέμου.  Ξέρουμε καλά τι πάει να πει ξεριζωμός και μετανάστευση από τα χρόνια της δεκαετίας του 50 και του 60 όταν φεύγαμε καραβάνια για να γίνουμε φτηνοί

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΠΝΙΣΤΉ ΤΣΙΠΟΥΡΑ!

Σε καιρούς κρίσης, υπάρχουν πάντα εκείνοι που παράγουν.. Κι όχι απλά παράγουν, αλλά μπορούν κιόλας να καινοτομούν! 

Μία τέτοια καινοτομία, μαζί και νέα σαρακοστιανή και νόστιμη πρόταση, φέρνει στο τραπέζι όλων των καταναλωτών, ο Σύλλογος Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας! 

Είναι η καπνιστή τσιπούρα Θεσπρωτίας! 

Φτιαγμένη από πρώτη ύλη άριστης ποιότητας και

Ψήφισμα για την καθιέρωση «Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας και Παιδείας»

Το Δημοτικό Συμβούλιου του Δήμου Ηγουμενίτσας κατά την συνεδρίαση του στις 7 Μαρτίου 2016, έλαβε το ακόλουθο ψήφισμα στο οποίο αναφέρει:
Συμμετέχουμε και στηρίζουμε την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων Ιταλίας (ΟΕΚΑΙ) και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για την καθιέρωση «Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας και Παιδείας»

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Παράταση ως το 2019 για το λιμάνι Ηγουμενίτσας!

Παράταση για την ολοκλήρωση της πολύπαθης Γ’ φάσης των έργων στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019, έδωσε το Υπουργείο Υποδομών!!!
Παράταση λοιπόν

.