.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Α1 ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Νίκησαν οι πρωτοπόροι (Αποτελέσματα και βαθμολογία)

Με νίκες προχώρησαν οι δύο πρωτοπόροι της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Ο Τηλυκράτης κέρδισε με 1-0 τον Θρίαμβο Λούρου και ο Πανλευκάδιος με 0-7 την ομάδα ΠΕΑΣ Κατούνας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

ΕΠΣ Θεσπρωτίας Α1: Πέταξε στην κορυφή η Δόξα Γαρδικίου, από κοντά και το Σούλι Παραμυθιάς(Αποτελέσματα & Βαθμολογία)

Μεγάλη εκτός νίκη με 1-3 πέτυχε η Δόξα Γαρδικίου στο ντέρμπι κορυφής με τον Αστέρα Παραπόταμου και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Αστέρα Παραποτάμου. Μάλιστα στην βαθμολογία τον έπιασε και το Σούλι Παραμυθιάς που κέρδισε με 2-5 τον ΠΑΣ Λαδοχωρίου. Δείτε τα τελικά αποτελέσματα των play off και των play out καθώς και τις βαθμολογίες όπως έχουν διαμορφωθεί μετά τους σημερινούς αγώνες:

Με αισιοδοξία οι Αμαζόνες αντιμετωπίζουν αύριο την Κέρκυρα

Να επιβεβαιώσουν την καλή τους πορεία στο φετινό πρωτάθλημα θα επιδιώξουν οι Αμαζόνες στο αυριανό αγώνα απέναντι την Κέρκυρα. Οι Αμαζόνες με καλή ψυχολογία, έχοντας εξασφαλίσει την δεύτερη θέση στο

Υποχρεωτική η εγγραφή στο μητρώο όσων εμπορεύονται και διαθέτουν ξυλεία.

Από τα τέλη του 2015  τέθηκε σε ισχύ στην χώρα μας ο Κανονισμός Ξυλείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την θέσπιση των υποχρεώσεων των φορέων εκμετάλλευσης που  διαθέτουν ξυλεία και προϊόντα ξυλείας στην αγορά. Στόχος του Ευρωπαϊκού κανονισμού  ξυλείας  είναι η καταπολέμηση του εμπορίου των προϊόντων παράνομης ξυλείας.
Με την  Κ.Υ.Α  της 12-1-2016 θεσμοθετείται ως αρμόδια Περιφερειακή Αρχή Κανονισμού Ξυλείας για την Π.Ε Πρέβεζας  η Διεύθυνση Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτ. Μακεδονίας και μεταξύ των υποχρεώσεών της είναι  η κατάρτιση ενός Περιφερειακού Μητρώου Φορέων Εκμετάλλευσης και ενός Περιφερειακού Μητρώου Εμπόρων στις περιοχές ευθύνης τους.
Υπόχρεοι εγγραφής στο Περιφερειακό Μητρώο Εκμετάλλευσης είναι τα φυσικά νομικά πρόσωπα που διαθέτουν στην αγορά ξυλεία και προϊόντα ξυλείας για πρώτη φορά στην αγορά της Ε.Ε (Διευθύνσεις Δασών άνευ δασαρχείων, δασαρχεία, δασικοί συνεταιρισμοί, ιδιώτες δασοκτήμονες ή ιδιοκτήτες  μη δημοσίων δασών όπως ΟΤΑ , Μονές κλπ.).
Διευκρινίζεται ότι οι εμπορικές εισαγωγικές επιχειρήσεις που εισάγουν από τρίτες χώρες και συνεπώς διαθέτουν για πρώτη φορά ξυλείας και προϊόντα ξυλείας στην αγορά της Ε.Ε ανήκουν στην κατηγορία των Φορέων Εκμετάλλευσης και θα πρέπει να καταχωρούνται στο εν λόγω μητρώο.
Αντίστοιχα στο Περιφερειακό Μητρώο Εμπόρων υπόχρεοι εγγραφής είναι όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που στο πλαίσιο των εμπορικών τους δραστηριοτήτων στην εσωτερική αγορά,

.