.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Πρέβεζα: Το πρόγραμμα εορτασμού της 25ης Μαρτίου



Δείτε πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά

Σε λίγες ημέρες αλλάζουμε τους δείκτες του ρολογιού μας.
Η μέρα ήδη έχει αρχίσει να μεγαλώνει και ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά όλοι να γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά.
AdTech Ad
Πότε θα το πράξουμε αυτό;

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για τις σχιστίες στα Ιωάννινα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για τις σχιστίες, στα Ιωάννινα το Σάββατο 19-03-2016, στον πολυχώρο Δημ.Χατζής.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το κέντρο ειδικών θεραπειών Κιβωτός Εξέλιξης και το κέντρο διατροφικών μελετών (Ι.Δ.Μ.Ε).
Τον συντονισμό της ημερίδας είχαν ο Τάσος Μώκας και ο Γιάννης Σουπιός. Ομιλήτες ήταν

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Φραστική επίθεση στον Αλ.Καχριμάνη,από ομάδα αντιεξουσιαστών

Στόχος φραστικής επίθεσης από αντιεξουσιαστές πριν από λίγη ώρα,ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ.Καχριμάνης. Το περιστατικό συνέβη όταν ο Περιφερειάρχης επιχείρησε να εισέλθει στο χώρο φιλοξενίας των προσφύγων,στο παλιό αεροδρόμιο στον Κατσικά Ιωαννίνων.Ομάδα 50 ατόμων  κινήθηκε  με απειλητικές διαθέσεις προς

Ο σύλλογος κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας καλεί τους κτηνοτρόφους σε ανοιχτή συζήτηση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Καλούνται οι κτηνοτρόφοι του δήμου Σουλίου την Τρίτη 22/03/2016 στην ταβέρνα "Η παρέα"  στο Ζερβοχώρι Παραμυθιάς στις 8 το βράδυ σε μια ανοιχτή συζήτηση για τα προβλήματα του κλάδου. Είναι μια προσπάθεια του συλλόγου μας να

Δήμος Σουλίου: Το πρόγραμμα εορτασμού της 25ης Μαρτίου 1821

Π   Ρ    Ο   Γ   Ρ   Α   Μ   Μ   Α

Εορτασμού  Εθνικής  Επετείου  της  25ης  Μαρτίου  1821

      Αποβλέποντας στη μεγαλύτερη  λαμπρότητα  και  τον επίσημο εορτασμό της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης  Μαρτίου 1821,  για όλη τη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Σουλίου,  καθορίζουμε το πρόγραμμα εορτασμού και σημαιοστολισμού, ως εξής:

Α.-  ΓΕΝΙΚΑ

1.- Γενικός σημαιοστολισμός  σε ολόκληρη τη

Η ΠΕΔ Ηπείρου για την αντιμετώπιση του προσφυγικού

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου σε συνεδρίασή  του, στην οποία κλήθηκαν να συμμετέχουν και  Δήμαρχοι από όλη την Ήπειρο, συζήτησε το φλέγον θέμα της αντιμετώπισης του προσφυγικού - μεταναστευτικού προβλήματος και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
Είμαστε διατεθειμένοι ως Τοπική Αυτοδιοίκηση να βοηθήσουμε σ’ αυτήν την ανθρωπιστική κρίση που

Σταβλικές άδειες express από τον περιφερειάρχη Ηπείρου


Πραγματοποιήθηκε στις  19 Μαρτίου ενημερωτική εκδήλωση στην Ηγουμενίτσα με θέμα «Άδειες σταβλικών εγκαταστάσεων» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, με κεντρικό ομιλητή τον περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη.
Το παρόν στην εκδήλωση

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Εκδήλωση με θέμα - Επιμόρφωση και Κατάρτιση επιχειρήσεων Τουρισμού και Αγροδιατροφικού τομέα

Την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 και ώρα 16:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Συβότων ενημερωτική εκδήλωση με τις ακόλουθες τέσσερις θεματικές ενότητες διάρκειας 45 λεπτών έκαστη :

.