.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Με διαφορά ο Χρήστος Δήμου - Μπαλής πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Ηγουμενίτσας



Νέος πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Ηγουμενίτσας εκλέχθηκε ο Χρήστος Δήμου - Μπαλής με 400 ψήφους. Ο Αντώνης Μπάρμπας έλαβε 288 ψήφους.

Γ΄ ΕΘνική, 2ος όμιλος: Ισοπαλία για ΠΑΣ Αχέρων


Λευκή ισοπαλία για τον ΠΑΣ Αχέρων με την Νίκη Βόλου. Ο Θεσπρωτός πήρε τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα.
Οι πρωτοπόροι Αιγινιακός και Καραϊσκάκης προχώρησαν με νίκες. Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα καθώς και η βαθμολογία στον 2ο όμιλο είναι:

Ο Χρήστος Νέτης πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ ΝΔ Φιλιατών

Νέος πρόεδρος στην ΔΗΜ.ΤΟ Φιλιατών είναι ο Χρήστος Νέτης ενώ μέλη όλοι οι υποψήφιοι, δηλαδή οι  Γκίκας Κωνσταντίνος - Μποροδήμος Ηλίας - Καίσαρη - Σκεύη Παρασκευή -  Κωνσταντίνου Θεοφάνης - Παπαδόπουλος Ιωάννης - Σιάκος Φώτιος - Φωτιάδη Βασιλική - Χαλαστρή Ασημίνα - Χασακής Ιωάννης

Νικητές και οι δύο υποψήφιοι της ΔΗΜ. ΤΟ ΝΔ Σουλίου

Από 204 ψήφους πήραν ο Αντρέας Μπολότσης και η Βέρα Βέρμπη στις σημερινές εκλογές της ΝΔ στο δήμο Σουλίου. Μετά την ισοψηφία η θητεία θα μοιραστεί και πρώτος θα προεδρεύσει ο  Αντρέας Μπολότσης έπειτα από

Ο Γιώτης Παργανάς νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας

Καθαρή ήταν η επικράτηση του Γιώτη Παργανά για τη θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας, αφού έλαβε 123 ψήφους έναντι του συνυποψήφιού του Βαγγέλης Τσιάκου ο οποίος πήρε 35 ψήφους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μεγάλη νίκη της Θύελλας Γκρίκας Ψάκας απέναντι στο πρωτοπόρο Προδρόμι

φωτό αρχείου
Στο πάντα δυνατό τοπικό ντέρμπι η ομάδα Γκρίκας - Ψάκας, η Θύελλα, κέρδισε με 1-0 το Προδρόμι που έχει έτσι κι αλλιώς μεγάλη διαφορά στην βαθμολογία . Η Θύελλα Γκρίκας - Ψάκας βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία είναι:

ΕΠΣ Θεσπρωτίας Α1: Νίκη και ελπίδες για το Σούλι Παραμυθιάς

φωτό αρχείου
Το  Σούλι Παραμυθιάς κέρδισε με 4-1 τον Θύαμις Καστρίου και παραμένει στο "κόλπο" για την πρώτη θέση. Φυσικά η Δόξα Γαρδικίου εξαρτάται μόνο από τα δικά της αποτελέσματα ενώ ο Αστέρας Παραπόταμου και το Σούλι Παραμυθιάς που ακολουθούν περιμένουν στραβοπατήματα από τις άλλες ομάδες. Αναλυτικά η μέχρι τώρα βαθμολογία είναι:

Με νίκη εκτός έδρας έκλεισε η χρονιά για τις Αμαζόνες

φωτό αρχείου
Με νίκη 0-1 οι Αμαζόνες έκλεισαν την φετινή τους πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής γυναικών, απέναντι στον ΠΑΟΚ Κοζάνης. Σε ένα πολύ κακό γήπεδο δεν μπόρεσε να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες. Οι Αμαζόνες σκόραραν στο δεύτερο ημίχρονο με την Ελισάβετ Μπέλλου. Η ομάδα της Παραμυθιάς είχε και δύο δοκάρια ενώ η ομάδα της Κοζάνης ένα δοκάρι. Το πρωτάθλημα έχει

Με άνεση η ΚΑΕ Παραμυθιάς κέρδισε την παραμονή - Βίντεο + ΦΩΤΟ


Δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα, τους πανηγυρισμούς και τις δηλώσεις παιχτών και προέδρου.

Με χαρακτηριστική άνεση η ΚΑΕ Παραμυθιάς κέρδισε τον Αχιλλέα Νεοχωρίου (Άρτα) με 71 - 44 παραμένοντας έτσι στην κατηγορία. Η ομάδα της Παραμυθιάς αντιμετώπισε με σοβαρότητα τον αγώνα και δεν άφησε ούτε στιγμή να αμφισβητήσει ο αντίπαλος την κυριαρχία της. Από τα πρώτα δευτερόλεπτα η ομάδα έδειξε την αποφασιστικότητα της να πάρει τον αγώνα. Τους πόντους της Παραμυθιάς πέτυχαν οι: Χάιδος 24, Βάτσιος, 10, Μπάλλας 8, Μπάμπος 7, Χόβολος 5, Τάχιας 5, Καρβούνης 5, Αθανασίου 4, Μπίκας 3. Από την ομάδα της Αρτας πρώτος σκόρερ ήταν ο Αρχιμανδρίτης με 19 πόντους.
Δεκάλεπτα 1ο 21-12 2ο 17-13 3ο 21-7 4ο 12-12

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί στιγμιότυπα του αγώνα και τους πανηγυρισμούς καθώς και τις δηλώσεις:

.