.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Δήμος Σουλίου: Ενημέρωση για την ανακύκλωση

Ενημερωτική καμπάνια έκανε σήμερα (Σάββατο 2 Απριλίου) ο δήμος Σουλίου για την ανακύκλωση, στον πεζόδρομο της Παραμυθιάς. Ο δήμος εκτός των άλλων μοίρασε

Περιοδικό Step, τεύχος Απριλίου - Μεγάλοι Ευεργέτες της Πάργας



Διαβάστε στο  περιοδικό Step στο τεύχος του Απριλίου ένα αφιέρωμα στους Μεγάλους Ευεργέτες της Πάργας, Αθανάσιο Δέσκα και Βασίλειο Βασιλά 



Μια μικρή φάλαινα εκβράστηκε στις παλιές Εκβολές του Καλαμά

Μια μικρή φάλαινα εκβράστηκε στις παλιές Εκβολές του Καλαμά.
Μετά από αυτοψία του Φορέα Διαχείρησης και επικοινωνία με το Ινστιτούτο Κητολογικών Ερευνών Πελάγος για την επιστημονική ταυτοποίηση, οδηγηθήκαμε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ζιφιό (Ziphius cavirostris).
Τα είδη κητωδών που υπάρχουν στις ελληνικές θάλασσες είναι 12 και 22 στη Μεσόγειο. Κάποια ζουν

Το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας φιλοξενεί την παράσταση «ΟΚΤΩ»

το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας φιλοξενεί την παράσταση
«ΟΚΤΩ»
από το  Θεατρικό Εργαστήρι Πάργας  « Η ΑΥΛΑΙΑ»  

την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 & ώρα 21:15 στο κάστρο Αγίου Ανδρέα

είσοδος: 7€ & 5€ (ανέργων/φοιτητών/μαθητών)

Πληροφορίες – Κρατήσεις θέσεων:
τηλ: 6945 531 392   &  6977 192 779

Το έργο είναι διασκευή της Ιωάννας Μουλιάκου από το «Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται» του Ρομπέρ Τομά.
8 άνθρωποι μέσα σε ένα κλουβί, υπό

Δήμος Σουλίου: Ο αντιδήμαρχος Θωμάς Φράγκος στην γενική συνέλευση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου

Στην έκτακτη γενική συνέλευση της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου στα Ιωάννινα με θέμα : «Ενημερωτική Συζήτηση για τον Εθνικό Διάλογο για το κυνήγι» παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Σουλίου και μέλος του ΔΣ του κυνηγητικού συλλόγου Παραμυθιάς κ. Φράγκος Θωμάς.
Στην τοποθέτησή του ανέφερε μεταξύ άλλων για την απαγόρευση του κυνηγιού ότι

ΟΛΗΓ: ολοκλήρωση των εργασιών μετατόπισης των φωτοσημαντήρων του διαύλου ναυσιπλοΐας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μετατόπισης των φωτοσημαντήρων του διαύλου ναυσιπλοΐας του Λιμένα Ηγουμενίτσας στην οριστική προβλεπόμενη θέση τους, βάση των προβλεπόμενων τεχνικών προδιαγραφών από τη Β’ Φάσης των έργων επέκτασης του λιμένα.
Με την οργάνωση και το συντονισμό των εργασιών από τις αρμόδιες υπηρεσίες τον Οργανισμού Λιμένος και σε άψογη συνεργασία με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, υπό την επίβλεψη της Υπηρεσίας Φάρων του Πολεμικού Ναυτικού, ολοκληρώθηκαν στο τέλος  της  περασμένης εβδομάδας οι εργασίες  μετατόπισης των φωτοσημαντήρων του διαύλου. Αφού προηγήθηκε η εκκαθάριση σημειακών εξάρσεων που

Ανακοίνωση των Αμαζόνων για την πετυχημένη πορεία

Με νίκη εκτός έδρας επί της «ΚΟΖΑΝΗΣ» με σκορ 1-0 ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα  Γυναικών Γ΄ Εθνικής οι  «ΑΜΑΖΟΝΕΣ» .
    Η εμφάνιση της ομάδας μας στην ΚΟΖΑΝΗ υπήρξε εντυπωσιακή , έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ,ενώ έχασε πολλές ευκαιρίες για να σημειώσει περισσότερα τέρματα.
  Με την νίκη αυτή η ομάδας μας κατέκτησε τη 2η θέση στη Γενική κατάταξη ενώ στις λεπτομέρειες έχασε την άνοδο στη Β΄ Εθνική .
   Το Δ.Σ ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα μας κατά τη διάρκεια της σαιζόν, καθώς  και τον προπονητή κ. Μιχάλη Γούλα για την προσφορά του.
   Συνεχίζουμε  την προσπάθειά μας με

Κανένα νέο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας

Δεν προβλέπεται να παραδοθεί  νέο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, από τα 11 που έχει προγραμματιστεί να παραδοθούν στην Υγειονομική Περιφέρεια Ηπείρου, σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργού Υγείας σε σχετική ερώτηση του Β. Γιόγιακα. Στο κείμενο της απάντησης σημειώνεται ότι νέο όχημα προορίζεται για τις ανάγκες του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Ιωαννίνων ενώ η τελική κατανομή των 11 οχημάτων θα γίνει με βάση τις ανάγκες λειτουργίας του ΕΚΑΒ στην Περιφέρεια Ηπείρου.
Επίσης ο Υπουργός Υγείας αμφισβητεί ότι υπάρχουν περιστατικά τα

Αρχαιολογικό μουσείο Ηγουμενίτσας: Βραδιά έντεχνης μουσικής

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο φιλοξενίας της περιοδικής έκθεσης "ΗΧΟΙ ΑΡΧΑΙΩΝ", σας προσκαλεί, τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ., στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας σε μία βραδιά έντεχνης μουσικής. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σύγχρονο Ωδείο Ηγουμενίτσας. Το πρώτο μέρος του μουσικού προγράμματος είναι αφιερωμένο στον Μάνο Χατζηδάκη, ενώ το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει

Δήμος Ηγουμενίτσας: Συνάντηση των Δήμων με τις διοικήσεις των Οργανισμών Λιμένων και τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου για τον συντονισμό των Δήμων με Οργανισμούς Λιμένων στην επικράτεια τους και προκειμένου να επιλυθούν χρονίζοντα ζητήματα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, κοινή συνάντηση μεταξύ των Δήμων και των αντίστοιχων Οργανισμών Λιμένων στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ στην Αθήνα.
Η συνάντηση επικεντρώθηκε στα θέματα που έχουν τεθεί με το κοινό πλαίσιο διεκδικήσεων των Δήμων και στα οποία εμπλέκεται το ΤΑΙΠΕΔ, όπως οι χερσαίες ζώνες που δεν χρησιμοποιούνται για λιμενικές δραστηριότητες, η επαναφορά του

Ο Σωτήρης Πάτσης νέος Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ . Νέας Δημοκρατίας Πρέβεζας - Στρατής Γιολδάσης στον δήμο Ζηρού και Δήμητρα Παππά στον δήμο Πάργας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της καταμέτρησης ψήφων στα γραφεία της ΝΟΔΕ Πρέβεζας στο πλαίσιο των εσωκομματικών της εκλογών.


Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, νέος Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Δήμου Πρέβεζας, εκλέγεται ο κ.Σωτήρης Πάτσης. 

Στον Δήμο Ζηρού νέος Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ο Στρατής Γιολδάσης, χωρίς δεύτερη υποψηφιότητα, ενώ στον Δήμο Πάργας, νέα Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ η Δήμητρα Παππά, επίσης χωρίς δεύτερη υποψηφιότητα.   

.