.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Νεκρός στο σπίτι του στο Καναλάκι εντοπίστηκε 70χρονος από γείτονες του οι οποίοι τον αναζητούσαν

Ο άνδρας που ζούσε μόνος του πιθανότατα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, επειδή δεν έδωσε σημεία ζωής τις τελευταίες δυο ημέρες, εισήλθαν στο σπίτι του και τον βρήκαν νεκρό.

Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία και

Βίντεο με την πρώτη άφιξη του πελαργού στην Εγνατία την νύχτα

Στο απόσπασμα- βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τον πρώτο πελαργό της Εγνατίας να καταφθάνει στην ανακαινισμένη του φωλιά στο 00.24.
Φανερά εξουθενωμένος από το ταξίδι του "επιθεωρεί" και

Άνοιξε το Taxis για τις φορολογικές δηλώσεις

Άνοιξε πριν από λίγο η ηλεκτρονική εφαρμογή του Taxis για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. 

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης σε σπίτι στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σαγιάδας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, υπόθεση διάρρηξης σε σπίτι στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας.
Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος

Μόνο ο δήμος Πρέβεζας επιλέχθηκε από τους νομούς Θεσπρωτίας και Πρέβεζας για την κοινωφελή εργασία

Από όλη την Ήπειρο δύο δήμοι επιλέχθηκαν να συμμετέχουν στα επόμενα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, ο δήμος Πρέβεζας και ο δήμος Άρτας. Το βασικό κριτήριο επιλογής ήταν η υψηλή ανεργία. 

Τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας αλλάζουν… Τα νέα προγράμματα  κοινωφελούς εργασίας σχεδιάστηκαν με επίκεντρο τον άνεργο και τις πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Είναι οκτάμηνης διάρκειας και όχι πέντε μηνών, όπως ίσχυε μέχρι πρότινος, και παρέχουν πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα.Τα νέα προγράμματα απευθύνονται κυρίως στους μακροχρόνια ανέργους οι οποίοι αποτελούν την πλέον ευάλωτη κοινωνική ομάδα για δύο λόγους: α) Οι μακροχρόνια άνεργοι παραιτούνται πιο εύκολα από τη διαδικασία αναζήτησης εργασίας και β) οι πιθανότητες πρόσληψης ενός ανέργου από μία επιχείρηση μειώνονται όσο αυξάνεται ο χρόνος παραμονής του εκτός εργασίας. Οι επιχειρήσεις, γνωρίζοντας ότι

Επεισόδιο στην Εφορία στην Πρέβεζα - Με χειροπέδες φορολογούμενος οδηγήθηκε στο τμήμα - VIDEO

Επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα στην Δ.Ο.Υ. Πρέβεζας που είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθεί με χειροπέδες στο τμήμα ένας φορολογούμενος πολίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολίτης πήγε σήμερα στην εφορία προκειμένου να εισπράξει χρήματα από επιστροφή φόρου. Πλην όμως, σύμφωνα και με τον νόμο, αυτό δεν μπορούσε να γίνει, μιας και όπως έγινε γνωστό υπήρχαν οφειλές. Ο πολίτης ζητούσε τα χρήματα του επίμονα ενώ

Νεκρό αγριογούρουνο στην προστατευόμενη περιοχή του Δέλτα Αχέροντα

Σε επόπτευση στις 18-03-2016 στην προστατευόμενη περιοχή του Δέλτα Αχέροντα, οι φύλακες του Φορέα Διαχείρισης εντόπισαν υπολείμματα νεκρού αγριόχοιρου (Sus Scrofa).
Παρότι έχει παρέλθει η κυνηγετική περίοδος, σύμφωνα με την ΥΑ με αριθ.127568/2533 «Ρυθμίσεις θήρας για την κυνηγετική περίοδο 2015 – 2016» και για

Δήμος Σουλίου: Ξεκίνησαν τα έργα αποχέτευσης στην Παραμυθιά και Καρυώτι

Ο Δήμος Σουλίου ανακοινώνει ότι χθες 4/4/2016 έγινε εγκατάσταση του εργοταξίου «ΕΡΓΟΡΟΗ Α.Τ.Ε.» για την έναρξη των εργασιών του έργου «Αποχέτευση Εσωτερικού Δικτύου Ακαθάρτων και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Ακαθάρτων ΔΔ Παραμυθιάς και Καρυωτίου του Δήμου Σουλίου».
Η Δημοτική Αρχή ζητάει

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς, υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς, υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για κλοπή.
Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 27χρονος εμπλέκεται

Σε Δάγκωσε φίδι; Δες τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις!

Υπάρχουν πάνω από 3500 είδη φιδιών, αλλά ευτυχώς μόνο τα 200 περίπου είναι δηλητηριώδη.
Για την Ελλάδα και την Κύπρο, το πιο γνωστό δηλητηριώδες φίδι είναι η οχιά.
Από τα θύματα των δηλητηριωδών φιδιών ευτυχώς μόνο ποσοστό κάτω του 10% πεθαίνουν. Τα δηλητηριώδη φίδια όταν δαγκώσουν τον άνθρωπο αφήνουν στον οργανισμό του κάποιο δηλητήριο. Το δηλητήριο αυτό συνήθως παρεμβαίνει στα νεύρα με αποτέλεσμα να σταματά η αναπνοή του ανθρώπου, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει καταστροφή κυττάρων και διαταραχές στην πήξη του αίματος. Ποια συμπτώματα παρουσιάζονται;
Μέσα σε ελάχιστο χρόνο από το δάγκωμα ο άρρωστος αισθάνεται έντονο πόνο που

Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό γάλα και στο γιαούρτι

Ραγδαίες εξελίξεις και ριζικές ανατροπές στην αγορά γάλακτος, φέρνει απόφαση «βόμβα» που αποσυνδέει το νωπό γάλα από την παρασκευή γιαουρτιού στο όνομα της προσαρμογής με την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ και αφήνει «παράθυρο» ακόμη και για χρήση σκόνης γάλακτος.
Το προσχέδιο κοινής υπουργικής απόφασης που φέρνει τα πάνω κάτω στον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών και αποκαλύπτει σήμερα το «Έθνος», ουσιαστικά ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για αθρόες εισαγωγές φθηνών προϊόντων γάλακτος.
Η εφημερίδα κάνει λόγο για

.