.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΕΠΣ Θεσπρωτίας Α1: Νίκη της Δόξας, παρέμεινε στην κορυφή

φωτό αρχείου
Μεγάλη νίκη πέτυχε η Δόξα Γαρδικίου εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα Θύαμις Καστρίου και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Σε απόσταση αναπνοής ο Αστέρας Παραπόταμου που έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης αγωνιζόμενο εκτός έδρας απέναντι από το Σούλι Παραμυθιάς. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Καταχειροκροτήθηκε Το Θεατρικό Εργαστήρι Πάργας «Η Αυλαία» Στην Πρέβεζα

Χθες Παρασκευή 08 Απριλίου 2016 και ώρα 21:15 στο κάστρο του Αγίου Ανδρέα το θεατρικό εργαστήρι Πρέβεζας φιλοξένησε την θεατρική παράσταση «ΟΚΤΩ» από το θεατρικό εργαστήρι Πάργας «Η Αυλαία».
Οι ηθοποιοί ξεδίπλωσαν όλο τους το ταλέντο, οι ερμηνείες τους σε προσήλωναν. Ένα άκρως επίκαιρο έργο της κοινωνίας του χρήματος, του υλισμού και της ατομικότητας, της κοινωνίας που δεν ξέρεις τι να περιμένεις από το διπλανό σου και που μπορεί να φτάσει ο καθένας μας. Ένα έργο που σε έκανε να θες να το ξαναδείς με όσους παρευρέθηκαν στην 

Παραμυθιά: Ημερίδα για την ασφαλή χρήση φυτοπροστατευτικών προϊόντων

Την Δευτέρα 11 Απριλίου στις 11.00 το πρωί στην αίθουσα πολλαπλών στο Καρκαμίσι, στην Παραμυθιά θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα την ενημέρωση για την ασφαλή χρήση φυτοπροστατευτικών προϊόντων.
Ομιλητές είναι οι:
Μαρία Πατσιούρα (γεωπόνος) "Ασφαλής χρήση ΦΠΠ και

Ηγουμενίτσα: Ανάγκη δημιουργίας ομάδων παραγωγών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Angelika Pallas στην Ηγουμενίτσα ημερίδα με θέμα "Με ή χωρίς προγράμματα μοναδική λύση για την βιωσιμότητα της ελληνικής γεωργίας - κτηνοτροφίας είναι η οργάνωση των παραγωγών σε συλλογικά τμήματα".
Ο γεωπόνος Ντίνος Μπλιάτσος ενημέρωσε τους παραγωγούς για

Δήμος Ηγουμενίτσας: Έργα Για Τα Λύματα Οικισμών Του Δήμου

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για το έργο με τίτλο «Έργα συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων για την εξυπηρέτηση των οικισμών Συβότων, Πλαταριάς, Πέρδικας και Αρίλλα Δήμου Ηγουμενίτσας».
Υπογράφηκε από τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Σωτήριο Μήτση και δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για το έργο με τίτλο «Έργα συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων για την εξυπηρέτηση των οικισμών Συβότων, Πλαταριάς, Πέρδικας και Αρίλλα Δήμου Ηγουμενίτσας».
Πρόκειται για το μεγαλύτερο υπό δημοπράτηση έργο τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας, συνολικού προϋπολογισμού 37.100.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α). Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος 2014-2020», με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), καθώς και από ιδίους πόρους της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας.
Η διακήρυξη του εν λόγω έργου έχει αναρτηθεί στην

.