.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Πασχαλινό Παζάρι για την Φλόγα στην Παραμυθιά

Πασχαλινό παζάρι διοργανώνει ο σύλλογος Φλόγα στον πεζόδρομο της Παραμυθιάς, το ερχόμενο Σάββατο, 23 Απριλίου στις

Ανοιχτή επιστολή Μάριου Κάτση προς δήμαρχο Ηγουμενίτσας και αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας

Αξιότιμε κ. Αντιπεριφερειάρχη,                                                                                    
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Αθήνα, 18 Απριλίου 2016
ΘΕΜΑ:  Αξιοποίηση κονδυλίων ΕΣΠΑ για δημιουργία αλυσίδας προσβασιμότητας ΑΜΕΑ στις θάλασσες τις Θεσπρωτίας.
Στα πλαίσια της ανοιχτής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης και των εκπροσώπων του νομού στην Εθνική Αντιπροσωπεία που επιβάλλει τόσο ο θεσμικός μας ρόλος όσο και η δεδομένη κοινή μας διάθεση για προσφορά στον τόπο, σας αποστέλλω την ανοιχτή δημόσια επιστολή για να προτείνω την ενδυνάμωση της συνεργασίας μας σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα κοινωνικής πολιτικής με τουριστική και αναπτυξιακή διάσταση.
Αντικείμενο της παρούσας πρότασης είναι η συνεργασία μας και ανάληψη πρωτοβουλιών για

Μαθητές του ΕΠΑΛ στο λιμένα Ηγουμενίτσας

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη επίσκεψη πενήντα (50) περίπου μαθητών  του ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας στους χώρους του λιμένα, στα πλαίσια της δράσης «Γνωρίζοντας το λιμάνι της πόλης μου» που ξεκινά ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας.
Οι μαθητές επισκέφτηκαν τις λιμενικές εγκαταστάσεις στο σύνολό τους, τόσο τους χερσαίους χώρους του Νέου Λιμένα Α΄ και Β΄ Φάσης , όσο και τις στεγασμένες εγκαταστάσεις.
Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας με στόχο την βιωματική γνωριμία των παιδιών με το λιμάνι και τις λειτουργίες του εφαρμόζει τη δράση «Γνωρίζοντας το λιμάνι της πόλης μου», που απευθύνεται σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Θεσπρωτίας.  Βασικός σκοπός του προγράμματος είναι να γνωρίσουν το λιμάνι της πόλης τους, καθώς και τις λειτουργίες του στη σύγχρονη πραγματικότητα.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα χωρίζεται σε δυο φάσεις και

Δήμος Ηγουμενίτσας: Πρόσκληση στην Λαμπαδηδρομία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016»

Η λαμπαδηδρομία συμβολίζει το πέρασμα του Ολυμπιακού ιδεώδους από τη μια γενιά στην επόμενη. Σεβόμενοι την παράδοση αιώνων, ας είμαστε όλοι πιστοί στο ραντεβού με την ιστορία, το Σάββατο 23 Απριλίου 2016, στην λαμπαδηδρομία των

Ηγουμενίτσα: Παρουσίαση μηχανημάτων Husqvarna και κλήρωση αλυσοπρίονου Husqvarna στο κατάστημα ΜΠΛΕΤΣΑΣ Γ. & ΥΙΟΙ Α.Ε

Την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, στο κατάστημα της ΜΠΛΕΤΣΑΣ Γ. & ΥΙΟΙ Α.Ε., η Husqvarna παρουσιάζει στην Ηγουμενίτσα τη γκάμα των μηχανημάτων της, δίνοντας συμβουλές και λύνοντας απορίες τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους ερασιτέχνες που αγαπούν την ενασχόληση με τον κήπο. Σε αυτόν τον κύκλο επιδείξεων θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά η Νέα Σειρά Μηχανημάτων Μπαταρίας της Husqvarna. Τα Μηχανήματα Μπαταρίας Husqvarna προσφέρουν υψηλή απόδοση, σημαντικά χαμηλότερο θόρυβο, λιγότερους κραδασμούς, ελάχιστη συντήρηση και μηδενικές άμεσες εκπομπές ρύπων.
Μετά από κλήρωση ένας μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα αλυσοπρίονο Husqvarna 135 αξίας 393€ και δύο ακόμα

.