.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Αιτήσεις για εργασία γυμναστών στα Προγράμματα Κολύμβησης


Ο Σύλλογος Κλασσικού Αθλητισμού Παραμυθιάς καλεί τους ενδιαφερόμενους Γυμναστές που επιθυμούν να εργαστούν στα προγράμματα Κολύμβησης να προσκομίσουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα γραφεία του συλλόγου στην Παραμυθιά (Τηλ.: 6973905396).
Δικαιολογητικά (Επικυρωμένα)
1. Αίτηση – Υπεύθυνη

Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπήςτου δήμου Σουλίου

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση, που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα Παραμυθιάς, στις 27 Ιουνίου   2014, ημέρα Παρασκευή   και ώρα 10.30΄ , για συζήτηση και λήψη απόφασης, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :
1.Μερική ανάκληση της αριθ. 176/2014 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής.
2.Κατάρτιση όρων δημοπρασίας εκμίσθωσης έκτασης για πρόχειρες σταβλικές εγκαταστάσεις.
3.Κατάρτιση όρων δημοπρασίας εκμίσθωσης έκτασης στη θέση: «ΖΑΒΡΟΥΧΟΥ».
4.Διάθεση πίστωσης

122 προσλήψεις στην Εθνική Τράπεζα


Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της Τράπεζας κατέληξε τελικά στον αριθμό, 122 υπαλλήλους, υπέβαλε αίτημα στο ΑΣΕΠ για διεξαγωγή του διαγωνισμού και αυτό έγινε αμέσως δεκτό από τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής Γ. Βέη.
Αυτό που απομένει τώρα είναι η σύνταξη της νέας προκήρυξη βάση της οποία θα διαγωνιστούν γραπτώς οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να εργαστούν στην Τράπεζα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΑΣΕΠ θα

Νεκρά ψάρια στον Καλαμά


Νεκρά ψάρια εντοπίστηκαν τη Δευτέρα στον ποταμό Καλαμά, από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι κατήγγειλαν το γεγονός στις αρμόδιες αρχές της Περιφέρειας Ηπείρου και εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους, ζητώντας να γίνουν οι απαραίτητες αναλύσεις, έτσι

.