.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Ο πρώτος επίσημος αγώνας των Αμαζόνων

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου οι Αμαζόνες δίνουν τον πρώτο επίσημο αγώνα τους και μάλιστα στην έδρα τους (αφού ο αγώνας με την Άρτα της πρώτης αγωνιστικής αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου) αντιμετωπίζοντας την Προοδευτική Περάματος Ιωαννίνων. Οι Αμαζόνες είναι εντελώς ανανεωμένες σε σχέση με την περσινή ομάδα καθώς ήρθαν πολλές νέες ποδοσφαιρίστριες στην ομάδα. Ο στόχος είναι να έχει η ομάδα μια καλύτερη πορεία από τα προηγούμενα χρόνια και με την συνδρομή και υποστήριξη των φιλάθλων αισιοδοξεί ότι θα

Παζάρι ρούχων για την ενίσχυση του Φιλοζωικού Σωματίου Πάργας

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί παζάρι ρόυχων από 1 ευρώ, στο χώρο του δημοτικού σχολείου στην Πάργα, στον χώρο του συλλόγου "The link". Τα έσοδα θα δοθούν

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΡΓΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΝ



                  
Σήμερα στον Άγιο Νικόλαο Πάργας τελέστηκε Μέγας Εσπερινός. Το αυριανό πρόγραμμα του Αγίου Νικολάου :

Σύλληψη για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, χθες (04-12-2015) αργά το απόγευμα, στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 37χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, στην

Επιτήδειοι εξαπατούν πολίτες αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά. Η αστυνομία δίνει πολύτιμες συμβουλές

Η αστυνομία με ανακοίνωση της για άλλη μια φορά προτρέπει τους πολίτες να είναι επιφυλακτικοί απέναντι σε άγνωστους που ζητάν χρήματα δήθεν για να απαλλαχθούν από κατηγορίες συγγενικά πρόσωπα των θυμάτων. Η ανακοίνωση λέει:

Τα παιδιά δημιούργησαν στην ημέρα του εθελοντισμού (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στον πεζόδρομο της Παραμυθιάς η εκδήλωση για τον εθελοντισμό με τα παιδιά να συμμετέχουν ζωγραφίζοντας και παίζοντας. Την εκδήλωση την συνδιοργάνωσαν η περιφερειακή ενότητα Θεσπρωτίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς και ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς.
 Στην εκδήλωση ήταν παρόντες η σύμβουλος της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελένη Δαρούσου κ.α.
Δείτε φωτογραφίες:

Ασταμάτητος ο Αστέρας Παραπόταμου κέρδισε με 0-3 το Σούλι Παραμυθιάς (Φωτό)

Δίκαια ο Αστέρας Παραπόταμου κέρδισε σήμερα το απόγευμα στην Παραμυθιά το Σούλι Παραμυθιάς με 0-3. Δύο από τα γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας σημειώθηκαν με πέναλτι, ένα στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο ημίχρονο. Για το δεύτερο πέναλτι το Σούλι Παραμυθιάς, και ενώ το σκορ εκείνη την στιγμή ήταν 0-1, διαμαρτυρήθηκε καθώς υποστηρίζει ότι η παράβαση έγινε έξω από την περιοχή. Δείτε στο τέλος της ανάρτησης πλούσιο φωτογραφικό υλικό από αυτόν τον αγώνα.
Στα υπόλοιπα ματς, η Δόξα Γαρδικίου κέρδισε άνετα με 4-1 τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου και βρίσκεται στην δεύτερη θέση. Η ΑΕΝ Σελεύκειας κέρδισε και αυτή με 4-1 τον Άρη Φιλιατών. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία είναι η εξής:

Απέσπασε το ζεστό χειροκρότημα η παράσταση της ΘΕΑΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ)


Μια πολύ όμορφη παράσταση έδωσε η θεατρική ομάδα ΘΕΑΤΟ της Παραμυθιάς, η οποία γιόρτασε τα 20 χρόνια της με ένα ζεστό χειροκρότημα από τους θεατές που παρακολούθησαν την παράσταση "Το διαμάντι και το κήτος". Μία παράσταση με ρυθμό, χιούμορ, καλή σκηνοθεσία η οποία καθήλωσε τους θεατές, ακόμα και τους πιο δύσκολους που είναι τα παιδιά.
Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους δικαιώνοντας όσους πήγαν στην αίθουσα στο Καρκαμίσι για να παρακολουθήσουν την παράσταση.



Το περιοδικό Step ήταν εκεί και ακολουθεί ένα βίντεο με κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την παράσταση καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Καλημέρα



Καλημέρα!

.