.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Μπάσκετ: Καναλάκι - Πρωτέας Ηγουμενίτσας 85-71

Ένας καλός αγώνας διεξήχθει σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο του λυκείου στο καναλάκι , μεταξύ Καναλακίου και Πρωτέα Ηγουμενίτσας. Στο πρώτο ημίχρονο και στις δυο περιόδους η ομάδα του Καναλακίου μπήκε

A΄ ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας. Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

Ο Τηλυκράτης με την νίκη του επί της ΑΕΚ Αρχαγγέλου είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας χωρίς να κινδυνεύει άμεσα  να την χάσει καθώς ο Πανλευκάδιος αν και δεν αγωνίστηκε σήμερα βρίσκεται 5 βαθμούς πίσω. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία είναι:

Νικήτρια η Δόξα Γαρδικίου στο τοπικό ντέρμπι

Η Δόξα Γαρδικίου πέτυχε μεγάλη νίκη εκτός έδρας απέναντι στο Σούλι Παραμυθιάς με 1-2 παραμένοντας στην δεύτερη θέση πίσω από τον Αστέρα Παραποτάμου ο οποίος συνέτριψε με 0-5 τον Άρη Μαργαριτίου. Στους υπόλοιπους αγώνες ο Θύαμις Καστρίου με 0-6 την ΑΕ Λαμπανίτσας ενώ η ΑΕΝ
Σελεύκειας κέρδισε με 3-0 τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου. Αύριο γίνεται ο αγώνας Άρης Φιλιατών - Φορτούνα Αγ. Μαρίνας.

Ακολουθούν αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική:

Συνελήφθη στην Φιλιππιάδα 24χρονος για διακίνηση κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (20-11-2015) το απόγευμα στη Φιλιππιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευση Πρέβεζας, ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πολωνίας, κατηγορούμενος για διακίνηση κάνναβης.
Συγκεκριμένα, η αυτόφωρη σύλληψη

Η αυτοδιοικητική ιστορία του Ζερβοχωρίου


Το περιοδικό Step πιστεύει ότι η ιστορία είναι ο φάρος για την πορεία μας στο μέλλον. Και έχει πάντα ενδιαφέρον. Η σύσταση και εξέλιξη του κάθε δήμου και κοινότητας, δηλαδή η διοικητική ιστορία τους, τα τελευταία αποκτάει όλο και περισσότερο ενδιαφέρον. Έτσι μαζί με την τοπική κοινότητα του Ζερβοχωρίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζερβοχωρίου αποφασίσαμε να συνδιοργανώσουμε μια εκδήλωση όπου θα γίνει μια παρουσίαση της αυτοδιοικητικής ιστορίας της κοινότητας Ζερβοχωρίου.
Έτσι με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και από τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας Ζερβοχωρίου η παρουσίαση της αυτοδιοικητικής της ιστορίας, όπως αυτή καταγράφεται στο βιβλίο ΤΟ ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ... ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ που θα γίνει το Σάββατο 21 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 μ.μ., στο δημοτικό σχολείο Ζερβοχωρίου.
Την παρουσίαση θα κάνει ο συγγραφέας του βιβλίου Πέτρος Χρήστου, συντοπίτης από το Σεβαστό.
Να θυμίσουμε ότι ανάλογες παρουσιάσεις έχουν γίνει στο δήμο Φιλιατών, τη δημοτική κοινότητα Πέρδικας, τη τοπική κοινότητα Ξηρολόφου, κ.α. και ότι υπάρχει η δυνατότητα ανάλογες εκδηλώσεις - παρουσιάσεις μπορούν να κάνουν όποια δημοτική ή τοπική κοινότητα το επιθυμεί.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:


Το βιβλίο «ΤΟ ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ … ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ» κυκλοφόρησε από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ και το έχει γράψει ο Πέτρος Χρήστου, από το Σεβαστό Παραμυθιάς.
Αναφέρεται στη

Ντέρμπι στο Προδρόμι

Αύριο γίνεται το ντέρμπι της Α2 ΕΠΣ Θεσπρωτίας ανάμεσα στο πρωτοπόρο ΑΟ Προδρομίου και τον τρίτο στην βαθμολογία ΑΣ Ποσειδών Ηγουμενίτσας. Το Προδρόμι έχοντας την συμπαράσταση των φιλάθλων του θα επιδιώξει την νίκη ώστε να διευρύνει την διαφορά με την ομάδα της Ηγουμενίτσας και περιμένοντας το

Καλημέρα


.