.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Ηγουμενίτσα: Κληρικός αρνήθηκε να κάνει βάπτιση επειδή υπήρχε κάμερα

Απρόοπτη κατάληξη είχε η βάφτιση στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα Ηγουμενίτσας, το βράδυ της Κυριακής.
Ο ιερωμένος αρνήθηκε να πραγματοποιήσει το μυστήριο της βάφτισης, αφού οι γονείς του μωρού, αθέτησαν συμφωνία που είχαν μαζί του, σύμφωνα με την οποία δεν θα υπήρχε εντός του ναού, βιντεοκάμερα για τη λήψη του μυστηρίου.
Ο ιερωμένος είχε

Η θεατρική παράσταση "Ζητείται Ψεύτης", του Δημήτρη Ψαθά, αύριο στο Δασάκι από μαθητές του 1ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας

Η θεατρική παράσταση "Ζητείται Ψεύτης", του Δημήτρη Ψαθά , που ανέβασε η θεατρική ομάδα του 1ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας θα παρουσιαστεί αύριο Τρίτη στις 21.00 στο Δασάκι Ηγουμενίτσας, με ελεύθερη είσοδο.

Την επιμέλεια της παράστασης έχουν οι καθηγήτριες του

ΕΒΕΠ: Τα 15 φορολογικά μέτρα του νέου μνημονίου

 

 Τις δεκαπέντε σημαντικές φορολογικές παρεμβάσεις, που θα επιφέρουν, είτε άμεσα, είτε από τον Οκτώβριο, είτε από το 2016, αλλαγές στη φορολόγηση φυσικών και νομικών προσώπων, όπως τις περιλαμβάνει ο εφαρμοστικός νόμος της νέας συμφωνίας, κατέγραψε σε ενημερωτικό έγγραφο προς τις επιχειρήσεις μέλη του το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά.


Ειδικότερα:

Εκδήλωση για τα 10 χρόνια του συλλόγου Ξηρολόφου


Ο πολιτιστικός σύλλογος απανταχού Ξηρολοφιτών "Ο ΚΟΚΚΥΤΟΣ" έκλεισε δέκα χρόνια ύπαρξης, δέκα χρόνια γεμάτα δράσεις. Με αφορμή αυτά τα δέκα χρόνια λειτουργίας του σας προσκαλεί στην επετειακή εκδήλωση που θα γίνει στο δημοτικό σχολείο Ξηρολόφου, στις 17 Αυγούστου στις 9 το βράδυ.
Στην εκδήλωση θα

Σύλληψη ημεδαπού στο Λαδοχώρι Θεσπρωτίας, για παράνομη οπλοκατοχή και ναρκωτικά


Συνελήφθη, σήμερα (17-08-2015) μετά τα μεσάνυχτα στο Λαδοχώρι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 43χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από

Αυτοκτόνησε 65χρονος στο Καναλάκι

Μια αυτοκτονία συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την μικρή κοινωνία του Καναλακίου της Πρέβεζας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Pamepreveza.gr, άντρας γύρω στα 65, βρέθηκε από συγγενικά του πρόσωπα απαγχονισμένος από δέντρο σε κτήμα.
Ο 65χρονος ζούσε μόνος του στο Καναλάκι και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να άφησε σημείωμα στο

ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΠΑΡΓΑ: Χιλιάδες επισκέπτες για τα βεγγαλικά του Δεκαπενταύγουστου

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο (15-8-15) αργά το βράδυ οι εκδηλώσεις «Παργινά 2015″ που οργανώθηκαν από τον Δήμο Πάργας.
Απίστευτη κοσμοσυρροή όμως σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ καθώς χιλιάδες ντόπιοι αλλά και επισκέπτες συγκεντρώθηκαν στην παραλία για

Καλημέρα


.