.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απάτη μέσω smartphones, tablets κλπ


Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της προληπτικής της δράσης προς αποφυγή εξαπάτησης των πολιτών, ενημερώνει τους χρήστες κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών (smartphones, tablets κλπ) σχετικά με αναδυόμενο παράθυρο (pop up window), το οποίο εμφανίζεται κατά την πλοήγηση τους στο διαδίκτυο και ενημερώνει ότι η συσκευή έχει προσβληθεί από κακόβουλο λογισμικό.
Ειδικότερα, το αναδυόμενο παράθυρο αναγράφει

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Γαρδίκι (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο δήμο Σουλίου καθώς σήμερα το βράδυ άναψαν τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται στο Γαρδίκι, στο πρώην δημαρχείο Αχέροντα. Η φωταγώγηση έγινε παρουσία της δημάρχου Σουλίου Σταυρούλας Μπραϊμη Μπότση. Παρόντες ήταν επίσης η σύμβουλος της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη, ο αντιδήμαρχος Σταύρος Κωσταράς, ο πρόεδρος της ΔΚ Παραμυθιάς Γιώργος Καλόγηρος, η πρόεδρος του νομικού προσώπου "ΑΡΩΓΗ"  Μαρίνα Μπέση, δημοτικοί σύμβουλοι.
Τα παιδιά της χορωδίας είπαν τα κάλαντα και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ ο Άγιος Βασίλης έδινε τον ρυθμό. Τα παιδιά το χάρηκαν με την ψυχή τους. Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα στο βίντεο από την εκδήλωση και τον χαιρετισμό της δημάρχου καθώς και φωτογραφικό υλικό:

H ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Σουλίου διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ

H ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Σουλίου διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 σε 6 ηλικιακές κατηγορίες. 
Ευχή η συμμετοχή όσο περισσοτέρων ομάδων και παιχτών. 
Οι συμμετέχοντες θα προσφέρουν υποχρεωτικά αγαθά για το κοινωνικό παντοπωλείο ενώ οι θεατές εθελοντικά την ημέρα των τελικών αγώνων.
Οι αγώνες θα λάβουν μέρος το

Σκόνταψε ο Καραϊσκάκης, ισοπαλία εκτός ο Θεσπρωτός


Ο Θεσπρωτός ήρθε ισόπαλος 2-2 εκτός έδρας με την Φαρκαδώνα και διατήρησε την διαφορά με τους πρώτους της βαθμολογίας καθώς ο Καραϊσκάκης ήρθε και αυτός  ισόπαλος με το ίδιο σκορ απέναντι στον Πιερικό ενώ ο Αιγινιακός εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα του πρωτοπόρου και κερδίζοντας 0-1 τον Εθνικό Φιλιππιάδας τον έφτασε στην πρώτη θέση. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Πρώτο με διαφορά το Προδρόμι, κόλλησε στο μηδέν με Μαζαρακιά

Στο μηδέν έμειναν ΑΟ Προδρομίου και ΑΟ Μαζαρακιάς, με το Προδρόμι να παραμένει πρώτο στην βαθμολογία με διαφορά 5 βαθμών από τα δεύτερα Σύβοτα τα οποία εκμεταλλεύτηκαν και την ισοπαλία του Ποσειδώνα Ηγουμενίτσας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Α2 ΕΠΣ Θεσπρωτίας  και η βαθμολογία είναι:

Φιλιάτες, άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

1...
Στην κεντρική πλατεία διοργανώθηκε μια όμορφη γιορτή χθες το βράδυ.Με την ευκαιρία του στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δένδρου η Μπάντα παιάνιζε Χριστουγεννιάτικα άσματα, οι διοργανωτές μοίραζαν γλυκά και ήταν γενικά μια γλυκιά γιορτή.Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και

Ένα όνειρο στο Γραικο- ΧΩΡΙΟ του Άη Βασίλη

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου θα ανοίξει τις πύλες του το Γραικο-χωριό του Αη Βασίλη, με πολλές εκπλήξεις! Στην πλατεία Γραικοχωρίου στις 15.30.
Δείτε το ενημερωτικό βίντεο:

Ληστεία για γέλια και για κλάματα

Πολύ κακό για το… τίποτα για δύο ληστές ενός σούπερ μάρκετ, αφού έφυγαν από το κατάστημα που λήστεψαν στα περίχωρα της Λιόν (ανατολική Γαλλία) με κέρματα του 1 και 2 λεπτών, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μια αστυνομική πηγή.

Οι δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν σήμερα το πρωί στο κατάστημα οπλισμένοι με ένα περίστροφο και απειλώντας τους υπαλλήλους τους ανάγκασαν να τους οδηγήσουν στο δωμάτιο με τα χρηματοκιβώτια.

Καθώς δεν είχαν φέρει μαζί τους κάποιο σάκο, οι κακοποιοί πήραν

Έκαναν αγορές σε καταστήματα στην Ηγουμενίτσα, Καναλάκι και Άρτα με πλαστά χαρτονομίσματα

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 36 και 25 ετών, για παραχάραξη  και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων
Οι δράστες πραγματοποίησαν συναλλαγές με παραχαραγμένα χαρτονομίσματα σε καταστήματα στους Νομούς Άρτας, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας ενώ λάμβαναν ως ρέστα γνήσια χαρτονομίσματα και κέρματα
Κατασχέθηκαν πλαστά χαρτονομίσματα, σύνεργα παραχάραξης και χρήματα
Συνελήφθησαν, προχθές (11-12-2015) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από

Πρέβεζα: Ύποπτη φωτιά σε Ι.Χ. τα ξημερώματα

Μια ύποπτη υπόθεση ερευνούν οι αρχές στην Πρέβεζα. Πρόκειται για φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε παρκαρισμένο  Ι.Χ..
Ειδικότερα, Ι.Χ. που βρίσκονταν παρκαρισμένο στην οδό Συρρακουσών τυλίχθηκε στις φλόγες γύρω στις

Καλημέρα



Καλημέρα, να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

.