.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΞΗΡΟΛΟΦΙΤΩΝ << Ο ΚΟΚΚΥΤΟΣ >>

Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια , ο σύλλογος μας πέρνει σάρκα και οστά. Με το πρώτο πρακτικό , τα ιδρυτικά μέλη βάζουν υπογραφή για την επίσημη εκκίνηση , μιας πορείας που είχε αρχίσει άτυπα απο τις αρχές του 2000 με την δημιουργία της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας Ξηρολόφου. 
Βάζει τα θεμέλια, για την διατήρηση των ηθών και των εθίμων . Κάνει την αρχή , για την ανάπτυξη της κοινωνικής ζωής στο χωριό μας , καθώς και της πολιτιστικής δραστηριότητας.
Δίνει το κινητήριο έναυσμα , για ένα ταξίδι βασισμένο στον εθελοντισμό και στην προσφορά στον συνάνθρωπο .
Με την στήριξη των χωριανών και της τοπικής κοινωνίας που τον

Δείτε τα περιεχόμενα του τεύχους Ιουνίου


Το περιοδικό Step έβαλε τα καλοκαιρινά του και ξεκινάει με ένα αφιέρωμα στην Λούτσα. Παράλληλα δεν αμελεί τον πολιτισμό έχοντας μια συνέντευξη με τον Νικόλαο Γώγο, πρόεδρο του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς και ένα αφιέρωμα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας. Φυσικά δεν μπορεί να λείπει το αθλητικό μας κομμάτι, με ένα αφιέρωμα στην ομάδα Θύαμις Καστρίου. Όσο για την παράδοση: Παραδοσιακή χορτόπιτα με ντόπια συνταγή!!!!
Και όπως πάντα οι ενδιαφέρουσες στήλες του περιοδικού που τόσο αγαπήσατε. Δείτε αναλυτικά τα περιεχόμενα του τεύχους Ιουνίου:

Στο τεύχος Ιουνίου: Λούτσα: απέραντο γαλάζιο, απέραντη παραλία

Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Step: Λούτσα: απέραντο γαλάζιο, απέραντη παραλία

Ένα αφιέρωμα σε μια αγαπημένη παραλία πολλών, στην Λούτσα.

Μην χάσετε το τεύχος Ιουνίου!!!!

Στο τεύχος Ιουνίου: Αφιέρωμα στο αρχαιολογικό μουσείο Ηγουμενίτσας

Στο τεύχος Ιουνίου στο περιοδικό Step:

Αφιέρωμα στο αρχαιολογικό μουσείο Ηγουμενίτσας.

Μην χάσετε το τεύχος Ιουνίου!!!

Στο τεύχος Ιουνίου: Η ασθένεια των πλάτανων

Στο τεύχος του Ιουνίου, ένα ρεπορτάζ της ομάδας του Fanaripress,gr για την ασθένεια των πλάτανων.

Μην το χάσετε!!!!

Στο τεύχος Ιουνίου: Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς


Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Step:

Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς. Συνέντευξη με τον πρόεδρο του ΦΟΠ, Νικόλαο Γώγο.

 Μην χάσετε το τεύχος Ιουνίου!!!

Στο τεύχος Ιουνίου: Θύαμις Καστρίου: Άξιος πρωταθλητής

Θύαμις Καστρίου: Άξιος πρωταθλητής

Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Step:
Ένα αφιέρωμα στην πρωταθλήτρια ομάδα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Θεσπρωτίας!!!

Μην το χάσετε! 

Η δήμαρχος Σουλίου σχετικά με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ηπείρου 2015-2019 -Στρατηγικός Σχεδιασμός

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 2 Ιουνίου, η επιτροπή διαβούλευσης της Περιφέρειας Ηπείρου για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ηπείρου 2015-2019 -Στρατηγικός Σχεδιασμός .
Στην συνάντηση παραβρέθηκε η Δήμαρχος Σουλίου ως μέλος της επιτροπής διαβούλευσης. Στην τοποθέτηση της σχετικά με παρατηρήσεις – προτάσεις ανέφερε τα εξής:

Καλημέρα


Το πρόγραμμα των εορτών Σουλίου

Ανακοινώθηκε από τον δήμο Σουλίου το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τις καθιερωμένες γιορτές Σουλίου. Από το πρωί του Σαββάτου 6 Ιουνίου έως το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιουνίου θα γίνει γενικός σημαιοστολισμός σε όλον τον νομό Θεσπρωτίας. Επίσης θα γίνει φωταγώγηση δημόσιων κτιρίων. Το πρόγραμμα αναλυτικά είναι: 
Παρασκευή 05 Ιουνίου 2015 :Ώρα 19:30 Παραμυθιά : Δημαρχείο Σουλίου. Ποδηλατικός αγώνας από μαθητές των σχολείων του Δήμου, σε συνεργασία με τους Αθλητικούς Συλλόγους της περιοχής.
Ώρα 21:00 Παραμυθιά στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων ‘Καρκαμίσι’: Παρουσίαση Βιβλίου Λευκώματος και εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Η Θεσπρωτία του Εδουάρδου Λύαρ» - Συνδιοργάνωση: Δήμος Σουλίου – Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας - ΚΙΜΕΘΕ Η έκθεση θα λειτουργεί από Παρασκευή 05/06/2015 έως Κυριακή 14/06/2015 και ώρες 18:00 – 21:00

Σάββατο 06 Ιουνίου 2015:
Ώρα 20:00 Παραμυθιά : Δημαρχείο Σουλίου. Συνάντηση

.