.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Διανομή πορτοκαλιών σε δήμους της Θεσπρωτίας, δείτε τους δικαιούχους και τα σημεία διανομής

              
  Η Περιφέρεια Ηπείρου–Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, ενημερώνει τους πολίτες της, ότι την Tρίτη, στις 16-02-2016, στο πλαίσιο εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και σε συνδυασμό με την ΚΥΑ 1701/14-08-2015 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ),  υλοποιεί δράση δωρεάν διανομής δέκα τριών κ΄ μισό  (13.500 κιλών) τόνων φρούτων–πορτοκαλιών  μέσω των δύο (2) Δήμων -Εταίρων Π.Ε Θεσπρωτίας και των φορέων  με κοινωνική δράση.    
Δικαιούχοι της διανομής είναι

ΠΕΔ Ηπείρου: συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του Στέφανου Σκοπούλη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                       

                Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του εκλεκτού συναδέλφου Δημοτικού Συμβούλου  Στέφανου Σκοπούλη.
Η παρουσία του στα πολιτικά δρώμενα

ΒΙΝΤΕΟ: Έλενα Ράπτη "Να σπάσουμε την σιωπή"

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις που έκανε η βουλευτής Έλενα Ράπτη, ως συντονίστρια της εκστρατείας "ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ", με αφορμή την ημερίδα που έγινε στην Ηγουμενίτσα για την σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών.
ΒΙΝΤΕΟ

.