.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Συζήτηση αγροτών με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Γλυκή (Βίντεο και Φωτορεπορτάζ)

Με μικρή συμμετοχή, αν και το θέμα ήταν η αγροτιά και τα προβλήματα της, έγινε σήμερα το πρωί η ανοιχτή εκδήλωση και συζήτηση με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και αγροτών. Αναπτύχθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν στους αγρότες, από την Νέα ΚΑΠ μέχρι το ασφαλιστικό και την
φορολογία. Οι αγρότες είχαν την ευκαιρία να θέσουν τους προβληματισμούς τους, τις προτάσεις τους, τις ανησυχίες τους.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο βουλευτής Λάρισας Νίκος Παπαδόπουλος, αγρότης και συνδικαλιστής ο ίδιος, ενώ ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος ΣΥΡΙΖΑ Σουλίου Ηλίας Φωτίου, την συζήτηση συντόνισε ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας Παύλος Παπαρούνας.
Κάτσης στον χαιρετισμό του έκανε μια παρουσίαση του γενικότερου πλαισίου που βρίσκεται η χώρα σε σχέση και με το μνημόνιο και τις διαπραγματεύσεις. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο  συντονιστής του
Εκτός των αγροτών στην συζήτηση ήταν παρών ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Δημήτρης Σακαρέλης, ο αντιδήμαρχος Σταύρος Κωσταράς και δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γλυκής.
Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα στο βίντεο που ακολουθεί καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Ασταμάτητο το Προδρόμι οδεύει προς την Α1 κατηγορία!!!


φωτο αρχείου της σελίδας της ομάδας

Αήττητο συνεχίζει να είναι το Προδρόμι και οδηγεί την κούρσα της Α2 ΕΠΣ Θεσπρωτίας καθώς και σήμερα νίκησε εκτός έδρας με 0-1 την Θύελλα Γκρίκας Ψάκας. Τα Σϋβοτα που ακολουθούν έχασαν έδαφος αφού ηττήθηκαν με 2-1 από την Μαζαρακιά. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία είναι:

Ήττα Θεσπρωτού, ισοπαλία ΠΑΣ Αχέρων


Στην δεύτερη εντός έδρας ήττα του υποχρεώθηκε ο Θεσπρωτός καθώς ο Εθνικός Φιλιππιάδας κατάφερε να φύγει με 0-1. Την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Αχέρων έφερε ισοπαλία με τον ουραγό του ομίλου Οπούντιο Μαρτίνου (1-1) κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή του για παραμονή στην κατηγορία καθώς υποβιβάζονται οι ομάδες που θα τερματίσουν από την θέση 10 έως την θέση 17.
Η ΑΕ Καραϊσκάκης αν και είχε ρεπό στην αγωνιστική παραμένει στην πρώτη θέση με 20 βαθμούς. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 2ου ομίλου και η βαθμολογία:

Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου " "Οι συνταγές της Αρβανίτισσας" της Άννας Αθανασίου (+ ΦΩΤΟ)

Στην γεμάτη αίθουσα του δημοτικού σχολείου Ποταμιάς, έδρα πλέον του Πολιτιστικού συλλόγου Γλυκής- Ποταμιάς, έγινε εχθές το βράδυ η παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Αθανασίου με τίτλο "Οι συνταγές της Αρβανίτισσας". Στην παρουσίαση εκτός των άλλων ήταν παρούσα η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, η σύμβουλος της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη, ο αντιδήμαρχος Σταύρος Κωσταράς, εκπρόσωποι συλλόγων και

Το νέο αίμα στις Αμαζόνες 2008 Θεσπρωτίας

Η γυναικεία ομάδα Αμαζόνες 2008 Θεσπρωτίας στην φετινή περίοδο θα είναι ανανεωμένη καθώς στην ομάδα προσχώρησαν 15 νέες ποδοσφαιρίστριες, είτε με μεταγραφές είτε με νέες εγγραφές.
Συγκεκριμένα απέκτησε από τον ΑΣ Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας τις Βαγγελή Ευθυμία και Γαλάνη Λαμπρινή και από τον ΑΣ Ιεράπετρας την Πιτροπάκη Γεωργία.
Άλλα 12 κορίτσια έκαναν την πρώτη τους εγγραφή στην ομάδα.
Είναι οι:

Καλημέρα



.