.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Τα κόμματα που θα πάρουν μέρος στις εκλογές

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσαν δηλώσεις συμμετοχής στις εθνικές βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, 19 κόμματα και 5 συνασπισμοί κομμάτων.

Να σημειωθεί ότι την τελική απόφαση για το πόσα κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων, νομιμοποιούνται να συμμετέχουν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές θα τον έχει το Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου το οποίο θα προβεί στην ανακήρυξη τους. Τώρα έληξε η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής των κομμάτων, κ.λπ.

Συγκεκριμένα, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσαν δηλώσεις συμμετοχής για τις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 τα εξής 19 κόμματα:

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Έκρηξη σε υπόγειο υποσταθμό της ΔΕΗ σε πολυκατοικία

Σκηνικό...περιορισμένης ορατότητας διαμορφώθηκε πριν από λίγη ώρα,στον πεζόδρομο της Γρηγορίου Σακκά,στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων,μετά από έκρηξη και βραχυκύκλωμα, που σημειώθηκε σε υπόγειο υποσταθμό της ΔΕΗ.Ο θόρυβος της έκρηξης και οι καπνοί που έβγαιναν από το υπόγειο αναστάτωσαν την περιοχή και

ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Για πρώτη φορά έγινε εκδήλωση μνήμης προς τιμή των εκτελεσθέντων στο Σταυροχώρι Φαναρίου



Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε εκδήλωση μνήμης προς τιμή των εκτελεσθέντων στο Σταυροχώρι Φαναρίου από τους Γερμανούς στις 3 Σεπτεμβρίου 1943, στην επιχείρηση  «Αύγουστος 1943» των Γερμανών Ναζί με τη συνεργασία των Τουρκοτσάμηδων στο Φανάρι Πρεβέζης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 Τόπος πραγματοποίησης της παρούσας εκδήλωσης ήταν το χωριό Σταυροχώρι όπου τιμήθηκαν για
πρώτη φορά μετά από τα 72 χρόνια εκτέλεσης
οι εκτελεσθέντες Σταυροχωρίτες
αποτελώντας έτσι το έναυσμα και τον θεμέλιο λίθο  για την καθιέρωση,  κάθε χρόνο, απότισης φόρου τιμής στους νεκρούς Φαναριώτες τόσο του Σταυροχωρίου όσο και από τα άλλα χωριά που γνώρισαν τις θηριωδίες και την ολοκληρωτική καταστροφή  με την αρπαγή  όλου του ζωικού κεφαλαίου, των σιτηρών και το κάψιμο όλων των σπιτιών.
Οι ομιλητές που πλαισίωσαν την εκδήλωση ήταν: οι κ. Δημήτρης Βλαχοπάνος  (Φιλόλογος-συγγραφέας), ο κ. Χρήστος Ευαγγέλου ( Πολιτικός μηχανικός, τοπικός ιστορικός μελετητής-λαογράφος-δημοσιογράφος-συνεργάτης τοπικών εφημερίδων) και η κ. Φρειδερίκη-Αλίκη Νάσση (Φιλόλογος-συγγραφέας).
Η όλη  συζήτηση αναπτύχθηκε στις

Αγέλες λύκων στην Ήπειρο.. Συνεχείς επιθέσεις σε κοπάδια, έντονη η ανησυχία.

Δεν έχουν αρχή και τέλος οι επιθέσεις λύκων σε κοπάδια ακόμη και σε οικόσιτα ζώα που καταγράφονται τους τελευταίους μήνες στην Ήπειρο.
Ο πληθυσμός των άγριων ζώων έχει αυξηθεί δραματικά, με αποτέλεσμα ολόκληρες αγέλες να φτάνουν και στις αυλές των σπιτιών.
Το πρόβλημα έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις και οι κτηνοτρόφοι συχνά μετρούν απώλειες και θανατωμένα ζώα.
Στις αρχές Αυγούστου, όπως είχε αναφέρει σε

Αποδοχή δωρεάς φαρμακευτικού υλικού από το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. Δήμου Ηγουμενίτσας

Το Τμήμα προστασίας τρίτης ηλικίας και ευπαθών κοινωνικά ομάδων του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. Δήμου Ηγουμενίτσας, στις 28/8/2015 αποδέχθηκε δωρεά φαρμακευτικού υλικού αξίας 608,55 ευρώ για τις ανάγκες των δομών ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ  και ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Πέρδικας.
Τη δωρεά έκαναν

Κακόβουλο λογισμικό χτυπάει smartphones και tablet

Ενημέρωση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προς τους πολίτες, σχετικά με κακόβουλο λογισμικό “ransomware” σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εφιστά την προσοχή στους χρήστες έξυπνων κινητών τηλεφώνων (“smartphones”), σχετικά με κακόβουλο λογισμικό το οποίο προσβάλει συσκευές κινητής τηλεφωνίας εμφανίζοντας μήνυμα ότι τα αρχεία έχουν κλειδωθεί από την αστυνομία και ότι για το ξεκλείδωμα τους απαιτείται η καταβολή χρηματικού ποσού.


Το κακόβουλο αυτό λογισμικό έχει

Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό 49 Μαρτύρων στην Ηγουμενίτσα

Με ανακοίνωση του ο δήμος Ηγουμενίτσας μας ενημερώνει ότι στην οδό 49 Μαρτύρων θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας σε ένα τμήμα της για να προχωρήσουν οι εργασίες. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εθελοντική αιμοδοσία στο Προδρόμι

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στις 10 το πρωί, στο Προδρόμι. Η αιμοδοσία θα

Συνεδρίαση του Εμπορικού Συλλόγου Παραμυθιάς για το Λάμποβο

Ο Λαμποβος θα ειναι το αντικείμενο της συνεδρίασης του Εμπορικού Συλλόγου Παραμυθιάς, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στα γραφεία του Συλλόγου, με σκοπό την υποβολή και

Καλημέρα


Κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά το Super Cup ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

O πρωταθλητής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας 2014-2014 ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου κατέκτησε σήμερα 6/9/2015 το Super Cup της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας και στέφθηκε κυπελλούχος στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας << Αθανασία Τσουμελέκα>> αφού επικράτησε στην παράταση με σκορ 2-1 με σκορ του Μακρυγιάννη της κυπελλούχου 2014-2015 ομάδας του Θρίαμβου Λούρου.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλά πατήματα και για τις δυο ομάδες με τους παίχτες της ομάδας του Θρίαμβου να παρουσιάζουν σαφώς μια καλύτερη αγωνιστική εικόνα, σε ένα αρκετά όμως ισορροπημένο παιχνίδι με δυνατά μαρκαρίσματα.
Ο Ντέτσικας με την είσοδο του στις αρχές του δεύτερου ημίχρονο άνοιξε και το σκορ για

Μεγάλη πυρκαγιά στην Σέλλιανη

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα το βράδυ στην Σέλλιανη. Επί τόπου έφτασαν πυροσβεστικά οχήματα από την Παραμυθιά και την Ηγουμενίτσα και κατάφεραν να περιορίσουν την φωτιά σε 3εστίες. Το περίεργο είναι ότι

.