.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Παραμυθιά: Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση ποιητικής συλλογής "Ανθίσματα" (ΦΩΤΟ)



 Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του γιατρού Χρήστου Σιώζου με τίτλο «Ανθίσματα» στην αίθουσα Καρκαμίσι του Δήμου, στην Παραμυθιά.
Πρόκειται για  μια επιλογή 121 ποιημάτων (190 σελίδες), ενταγμένα σε 12 ενότητες.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση, η σύμβουλος της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη, ο αντιδήμαρχος Θωμάς Φράγκος, ο πρόεδρος της ΤΚ Προδρομίου Βασίλης Φίλης κ.α.Παρουσίασε ο εκπαιδευτικός

Στις φτωχότερες περιοχές της Ευρώπης η Ήπειρος… Αποκαλυπτικά τα στοιχεία της Eurostat

Στις φτωχές περιοχές της χώρας και στις φτωχότερες της Ευρώπης κατατάσσεται η Ήπειρος, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, τα οποία ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής.
Η Ήπειρος στα χρόνια της κρίσης έχει χάσει σχεδόν δεκαπέντε μονάδες από το κατά κεφαλήν εισόδημα και υπολείπεται σχεδόν κατά είκοσι πέντε μονάδων του κοινοτικού μέσου όρου.
Σε εθνικό επίπεδο, αποτελεί την δεύτερη φτωχότερη περιφέρεια της Ελλάδας, καθώς η πρώτη θέση ανήκει στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Συνολικά, έντεκα ελληνικές περιφέρειες

Αυτοκίνητο τράκαρε με άλογο!

Αυτοκίνητο τράκαρε με άλογο! Σκοτώθηκε το άτυχο ζώο, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε, και το αυτοκίνητο έπαθε σοβαρές υλικές ζημιές. 
Το όχι και τόσο συνηθισμένο τροχαίο έγινε στις 17:00 το

Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

Τα αποτελέσματα της Α1 κατηγορίας ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας είναι:
Κεραυνός Θεσπρωτικού-ΑΕΚ Αρχαγγέλου: 2-1
ΠΣ Πρέβεζα-ΑΟ Πλαγιάς: 1-0
Δόξα Ωρωπού-Θρίαμβος Λούρου: 0-0
Πανλευκάδιος-ΑΟ Καρυάς: 1-0
ΠΕΑΣ Κατούνας-Τηλυκράτης Λευκάδας: 1-6
Θύελλα Σινώπης-Αμβρακικός Βόνιτσας: 0-1
ΑΟ Παλαίρου-ΑΕ Πρέβεζας: 1-0
Απόλλωνας Νοτίου Λευκάδας-Απόλλων Πάργας: 0-3 α.α.

ΕΠΣ Θεσπρωτίας: Αποτελέσματα και βαθμολογία στους αγώνες PLAY OUT της Α1 Κατηγορίας

Στους αγώνες κατάταξης PLAY OUT της Α1 Κατηγορίας (27/2/2016):  
ΑΡΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ - Α.Ε.ΛΑΜΠΑΝΙΤΣΑΣ 2-1, 
ΑΡΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΟΥ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ 0-0.

ΕΠΣ Θεσπρωτίας: Δείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία στα play off της Α1

φωτό αρχείου
Ο Αστέρας Παραπόταμου φαίνεται αποφασισμένος να πάρει το πρωτάθλημα συνεχίζοντας την καλή του πορεία. Στον σημερινό αγώνα κέρδισε με το εντυπωσιακό 9-2 τον ΠΑΣ Λαδοχωρίου. Η Δόξα Γαρδικίου που ακολουθεί στην βαθμολογία κέρδισε με 3-0 την ΑΕΝ Σελεύκειας και το Σούλι Παραμυθιάς εκτός έδρας πήρε την νίκη απέναντι στον Θύαμις Καστρίου με 2-3
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Εξαπατούν πολίτες στο όνομα του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ και του προβλήματος των ναρκωτικών

Ανακοίνωση του « ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ » με αφορμή καταγγελίες πολιτών για την ύπαρξη ατόμων που χρησιμοποιώντας το όνομα του ΚΕΘΕΑ και των Θεραπευτικών Κοινοτήτων αποκομίζουν χρήματα για προσωπικό όφελος.

Τα μέλη και το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ θέλουν να ενημερώσουν το κοινό για την ύπαρξη ατόμων που χρησιμοποιώντας το όνομα του ΚΕΘΕΑ και των Θεραπευτικών Κοινοτήτων και εκμεταλλευόμενοι την ευαισθησία του κοινού για το θέμα των εξαρτήσεων, αποκομίζουν χρήματα για προσωπικό όφελος.

Οι πρακτικές που χρησιμοποιούν τα άτομα αυτά, προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα, ποικίλουν. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε τους εξής:

Αγρότες έσπασαν την πινακίδα του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας, πέταξαν αυγά και ντομάτες (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Επίθεση με αβγά και ντομάτες κατά του γραφείου του βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση, στην Ηγουμενίτσα,εξαπέλυσε ομάδα αγροτών της περιοχής, που συμμετείχαν το τελευταίο διάστημα στο μπλόκο που είχε στηθεί στο λιμάνι της Ηπειρωτικής πόλης.
Το γραφείο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό και ο βουλευτής απουσίαζε.
Μετά την ρίψη των αντικειμένων,οι αγρότες κατέβασαν την

Χειροπέδες σε δημοτικό αστυνομικό για παιδική πορνογραφία

Ένας 40χρονος παιδόφιλος δημοτικός αστυνομικός συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του, για παραβίαση των διατάξεων περί πορνογραφίας ανηλίκων μέσω διαδικτύου, προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους και πορνογραφικών παραστάσεων ανηλίκων.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία της μητέρας 13χρονης κοπέλας, σύμφωνα με

Δήμος Ζηρού: Επιστρέφεται μέσω των τιμολογίων της ΔΕΗ, ειδικό τέλος, στους οικιακούς καταναλωτές της Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου

Έπειτα από ενέργειες του Δήμου Ζηρού, της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου και του προέδρου κ. Ρίζου Χρήστου και προσωπικά του Δημάρχου Ζηρού κ. Ν. Καλαντζή, η Δ.Κ. Αγίου Γεωργίου συμπεριλήφθηκε στον πίνακα Δημοτικών ή Τοπικών Κοινοτήτων που ανάρτησε στην ιστοσελίδα το Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στις οποίες σύμφωνα με το Άρθρο 2, Κ.Υ.Α. αριθμ. ΑΠΕΗΛ/Α/Φ1/ οικ. 23840/23.12.2014, γίνεται επιμερισμός ειδικού τέλους στους οικιακούς καταναλωτές της ΔΕΗ σε περιοχές όπου λειτουργούν σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ).
Τα χρηματικά ποσά που θα

ΝΕΟ VOUCHER ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ 18 ΕΩΣ 24 ΕΤΩΝ

Τέθηκε ήδη σε εφαρμογή το νέο πρόγραμμα voucher (18 – 24), με τίτλο «Ευκαιρίες κατάρτισης και πιστοποίησης για 15.000 ανέργους νέους του ΟΑΕΔ, ηλικίας 18-24 ετών, σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα σε κλάδους αιχμής της ελληνικής οικονομίας».
Το πρόγραμμα, συνολικού προϋπολογισμού, 39,75 εκατομμυρίων ευρώ, απευθύνεται σε

.