.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: Let's do it Δήμος Σουλίου 2015 Spot

Δείτε το σποτάκι που αφορά στην δράση Let's do it στον Δήμο Σουλίου. Ο Δήμος Σουλίου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει δυναμικά στην μεγάλη εθελοντική καμπάνια Let's do it Greece!

Facebook Page: https://www.facebook.com/gorilistasek...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ:

Εορταστικό πρόγραμμα 24 και 25 Μαρτίου δήμου Σουλίου και δήμου Ηγουμενίτσας

ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ


Αποβλέποντας στη μεγαλύτερη λαμπρότητα για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821, για όλη τη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Σουλίου, καθορίζουμε το επίσημο πρόγραμμα εορτασμού και σημαιοστολισμού για τον εορτασμό, ως εξής:

Α.- ΓΕΝΙΚΑ

1.- Γενικός σημαιοστολισμός σε ολόκληρη τη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Σουλίου, από την ογδόη πρωινή ώρα της 24ης ως τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2015.
2.- Φωταγώγηση όλων των δημόσιων και δημοτικών καταστημάτων του Δήμου Σουλίου (δημαρχιακό μέγαρο και όλα τα καταστήματα στις ενότητες Αχέροντα, Παραμυθιάς και Σουλίου), καθώς και των καταστημάτων των Ν. Π. Δ. Δ. και των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2015.

Β.- ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και

Δελτίο Τύπου για Επίσκεψη Βουλευτή Σύριζα στο Δήμο Σουλίου

Δελτίου τύπου εξέδωσε ο δήμος Σουλίου με αφορμή την επίσκεψη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάριου Κάτση στο δημαρχείο στην Παραμυθιά. 
Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:
"Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης επισκέφθηκε στις 13:00 μμ το Σάββατο 21 Μαρτίου το Δημαρχείο στην Παραμυθιά.
Παρόντες στη συνάντηση η Δήμαρχος Σουλίου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γώγος και κ. Φράγκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανασίου και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σακαρέλης γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Παραμυθιάς (επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης), ο κ. Μπάμπας δημοτικός σύμβουλος και ο κ. Κάλλος Άρης.
Στα πλαίσια της ενημέρωσης για τα τοπικά

.