.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Δήμος Σουλίου: Καθαρίστε Τα Αγροτεμάχια, Αλλιώς Έχει Πρόστιμο

Οι ιδιοκτήτες νομείς ή επικαρπωτές οικοπέδων, αγροτεμαχίων και εκτάσεων οφείλουν να τα διατηρούν πάντοτε καθαρά και να προβαίνουν σε περιοδική καθαριότητα και αποψίλωσή τους σύμφωνα με τις ισχύουσες πυροσβεστικές διατάξεις.
Αν οι υπεύθυνοι εξακολουθούν να αδιαφορούν και μετά τις σχετικές συστάσεις ο Δήμος, θα καταθέτει μήνυση για το αδίκημα βάση του άρθρου 433 του ποινικού κώδικα και

Ηγουμενίτσα: Ομιλία για την ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη του ανθρώπου από την εμβρυακή ηλικία μέχρι τη μέση παιδική ηλικία

Η εθελοντική ομάδα υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού του νομού Θεσπρωτίας σας καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει με ομιλήτρια την Αντιγόνη Συμεωνίδου ψυχολόγο - ψυχοθεραπεύτρια και θέμα "Η ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη του ανθρώπου από την εμβρυακή ηλικία μέχρι τη μέση παιδική ηλικία". 
 Η εκδήλωση θα

Η Πρέβεζα πενθεί ακόμα ένα νέο παιδί-Στην γειτονιά των Αγγέλων ο Άκης Δημόπουλος

Δυστυχώς η Πρέβεζα θρηνεί για τον άδικο θάνατο ακόμα ενός παλικαριού. Ο 23 χρονος Άκης Δημόπουλος ο οποίος είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην ίδια μοιραία στροφή που έχασε την ζωή του άλλος ένας Πρεβεζάνος ο Κώστας Μπάλας, έχασε την μάχη για την ζωή.
Ο Άκης από την Κυριακή το βράδυ νοσηλεύονταν σε

Ημερίδα του Τοπικού Αρχείου Παραμυθιάς για τους διευθυντές δημοτικών σχολείων

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους – Τοπικό Αρχείο Παραμυθιάς, διοργανώνουν την Παρασκευή 15 Απριλίου, ημερίδα για τους διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων της Θεσπρωτίας με θέμα:

Eκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, σε αρκετές περιοχές, κυρίως της ηπειρωτικής χώρας, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και παροδικά ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν
:

.