.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Στους 32 του Champions League γυναικών οι θεσπρωτές παίκτριες Γεωργίου και Δημητρίου

Η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει απευθείας την Τετάρτη από το γήπεδο της Τούμπας, τον μεγάλο αγώνα των Γυναικών, κόντρα στην Έρεμπρο, για τη φάση των «32» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις Θεσπρωτές παίκτριες Τατιάνα Γεωργίου και Χαρά Δημητρίου που

Έκπτωση από καταστήματα της Παραμυθιάς κατά την διάρκεια του Λάμποβου

Ο εμπορικός σύλλογος Παραμυθιάς και τα καταστήματα σας εύχονται Καλό Λάμποβο!!!! Τα εμπορικά καταστήματα με την ευκαιρία της εμποροπανήγυρις προσφέρουν έκπτωση 10% στις αγορές σας την εβδομάδα του Λαμπόβου με την επίδειξη του λαχνού ο οποίος διατίθεται από τον εμπορικό σύλλογο. Επίσης ενημερώνουμε τον κόσμο ότι πολλά από τα καταστήματα της Παραμυθιάς θα έχουν αρκετές προσφορές καθ’ όλη την διάρκεια του ΛΑΜΠΟΒΟΥ Κάθε λαχνός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά Τα συμβεβλημένα καταστήματα είναι:

Τέλη κυκλοφορίας 2016: Πόσα θα πληρώσουμε φέτος

Ξεκινώντας από 22 ευρώ και καταλήγοντας στα 1.320 ευρώ ανάλογα με τα κυβικά εκατοστά του κινητήρα η διακύμανση των ποσών στα τέλη κυκλοφορίας που θα πληρώσουν όσοι είναι κάτοχοι αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2010.
Για τα αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την 1η Νοεμβρίου 2010 και μετά, τα τέλη κυκλοφορίας του 2016 θα υπολογιστούν με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.
Με βάση το ισχύον σύστημα

Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση την 7 η Οκτωβρίου 2015 στον δήμο Σουλίου , δείτε τα θέματα

Στην τακτική Συνεδρίαση την 7 η  Οκτωβρίου 2015 που θα γίνει στην  αίθουσα
συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σουλίου  (Δημαρχιακό Μέγαρο -
οδός  Κ.  Καραμανλή  179  -  Παραμυθιά)  την  7 η   Οκτωβρίου  2015,    ημέρα
Τετάρτη και ώρα 19:00  θα συζητηθούν τα εξής θέματα:

Φωτιά σε θεριστική μηχανή στο κάμπο του Μεσοποτάμου

Δυσάρεστη εξέλιξη υπήρξε χθες το απόγευμα σε καλλιέργεια καλαμποκιού  στο κάμπο του Μεσοποτάμου.

Όπως αποκαλύπτει το Fanaripress.gr  για άγνωστη αιτία την ώρα της συγκομιδής, του καλαμποκιού φωτιά ξέσπασε στην

Δήλωση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

O Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννης Λώλος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας:
«Η Ημέρα Εθνικής Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος καθιερώθηκε για να μας υπενθυμίζει τα δραματικά γεγονότα των σφαγών, των λεηλασιών και του ξεριζωμού των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το κίνημα των Νεότουρκων, μετά την καταστροφή του 1922.
Στη Νέα Σελεύκεια και

Συλλήψεις δύο αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα, για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο

Συνελήφθησαν, χθες (04-10-2015) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, δύο αλλοδαποί, για καταδικαστικές αποφάσεις και

Εγγραφές στο πρόγραμμα: «Άθληση και Γυναίκα» στον δήμο Ηγουμενίτσας

Το τμήμα Αθλητισμού-Πολιτισμού του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας θα λειτουργήσει τμήματα γυμναστικής του προγράμματος «ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ» Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στα μέσα Οκτωβρίου μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών.
Οι εγγραφές θα γίνονται στο

Ευχαριστίες δημάρχου Σουλίου προς μαθητές

Με ανακοίνωση της η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση ευχαρίστησε τους μαθητές για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις για τους εκτελεσθέντες 49 Πρόκριτους. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση είναι: 
"Ως Δήμαρχος  του Δήμου  Σουλίου, εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες στους μαθητές και στις μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Παραμυθιάς για τη συμμετοχή τους στις φετινές εκδηλώσεις μνήμης των 49 Προκρίτων της πόλης μας, που εκτελέστηκαν αναίτια από τα

Καλημέρα


.