.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Πρέβεζα: Τροχαίο στην Επτανήσου και Συρακουσών (φώτο)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στη διασταύρωση Συρακουσών και Επτανήσου.
Δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα να βρεθούν όπως μπορείτε να δείτε και στο φωτογραφικό υλικό εκτός δρόμου.
Από τη σύγκρουση

Ανθρωποκυνηγητό σε Θεσπρωτία και Πρέβεζα για τον εντοπισμό του Αλβανού συζυγοκτόνου

Αστυνομικά μπλόκα στους δρόμους που οδηγούν στα σύνορα με την Αλβανία, έχουν στηθεί από χθες το απόγευμα στην Πρέβεζα και την Θεσπρωτία, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του Αλβανού Λέσι, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την σύζυγό του στην Χαλκιδική και να άρπαξε στην συνέχεια τον 4χρονο γιο τους.

Στην επιχείρηση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, συμμετέχει και το Λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας, άνδρες του οποίου από

Δήμος Σουλίου: ανακοίνωση για ληξιπρόθεσμες οφειλές

   
Ενημερώνουμε τους δημότες μας που επιθυμούν να τακτοποιήσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους, αλλά τεκμηριωμένα αδυνατούν, να απευθυνθούν στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Σουλίου, προκειμένου να υπαχθούν στην πάγια ρύθμιση του Ν. 4152/2013.
          Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να

Μπήκε σε ταβέρνα στην Πρέβεζα με την καραμπίνα!!!

Περιπολικά, συμβατικά και μοτοσικλέτες της Αστυνομίας, συνέθεταν την εικόνα έξω από κατάστημα ταβέρνα στην Πρέβεζα μετά το μεσημέρι της Τετάρτης.
Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, άντρας κρατώντας καραμπίνα, μπήκε λίγο μετά τις 15:00 σήμερα, στο κατάστημα απειλώντας και φωνάζοντας.
Στην θέα του όπλου όσοι βρίσκονταν μέσα τρομοκρατήθηκαν ενώ

Συνάντηση στον ΟΛΗΓ για την υλοποίηση του Επιχειρηματικού Πάρκου/ Εμπορευματικού Κέντρου Θεσπρωτίας.

Στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε., τη Δευτέρα 18 Ιανουάριου 2016,  πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μετά από πρόσκληση του  Πρόεδρου και Δ/ντα Σύμβουλου της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. κ. Ανδρέα Νταή, για ζητήματα που αφορούν στη δρομολόγηση ενεργειών όλων των εμπλεκόμενων φορέων, στα πλαίσια υποβολής πρότασης χρηματοδότησης της 2ης πρόσκλησης CEF (Connecting Europe Facility ) 2015, για την υλοποίηση του Επιχειρηματικού Πάρκου/ Εμπορευματικού Κέντρου Θεσπρωτίας.
Στη συνάντηση παρευρέθησαν

Δήμος Ηγουμενίτσας: Πρόσκληση για τον απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2015

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος καλεί τους Δημότες και τους φορείς του Δήμου, για την παρουσίαση του απολογισμού των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2015, όπως ορίζουν οι διατάξεις του άρθρου 217 του Ν.3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και τροποποιήθηκαν με το άρθρο 20 παρ. 14 του Ν.3731/2008.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την

Η γιαγιά που τρέλανε το Ιντερνετ

Η γιαγιά που τρέλανε το Ιντερνετ

Διέσχισε όλο το γήπεδο για να πάει σπίτι της, διέκοψε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σύνθημα στις κερκίδες.

Η 83χρονη Αντιγόνη Ντάσιου, από το Καστρί Θεσπρωτίας, αναρωτιέται ακόμη, τρεις μέρες μετά, γιατί την αναζητούν οι δημοσιογράφοι και γιατί ο κόσμος φώναζε ρυθμικά το όνομά της το πρωί της Κυριακής, καθώς επέστρεφε από την εκκλησία και πήγαινε σπίτι της.
Κάθε Κυριακή η γιαγιά Αντιγόνη εκκλησιάζεται στον Αγιο Γεώργιο Καστρίου και για να γυρίσει σπίτι της περνάει μέσα από το γήπεδο του χωριού. Το ίδιο έκανε και την περασμένη Κυριακή. Είδε παιδιά να παίζουν, νόμιζε ότι... έκαναν προπόνηση και ξεκίνησε αργά αργά με το μπαστούνι της να περάσει για να πάει στο σπίτι της, που βρίσκεται δίπλα από το στάδιο.
«Στα μισά της διαδρομής άκουσα να φωνάζουν το όνομά μου, αντιλήφθηκα ότι είχε αγώνα και λέω 'ας φορτσάρω'. Αλήθεια σου λέω παιδί μου, δεν ήξερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ !!! Συλλόγος Γυναικών Δηιδάμεια

Η κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Δηιδάμεια θα γίνει 


22/01/16 στη Βεράντα και ωρα 19.00


Καλή χρονιά!!!

.