.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Συνελήφθη 26χρονος στην Πρέβεζα, για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη, σήμερα (22.12.2015) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 26χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή  και διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του 26χρονου, βρέθηκε κρυμμένη κάτω από τη θέση του οδηγού, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (515) γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκε και

BINTEO: Καταχειροκροτήθηκαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ δήμου Σουλίου για την θεατρική παράσταση τους (+ΦΩΤΟ)

Μια πολύ όμορφη παράσταση ανέβηκε χτες το απόγευμα στο θέατρο Καρκαμίσι. Πρωταγωνιστές τα παιδιά του τμήματος θεατρικής παιδείας των ΚΔΑΠ του δήμου Σουλίου. Ο καθηγητής του τμήματος, Γιάννης Δημάκας έκανε πράγματι μια καλή δουλειά με τα παιδιά και το αποτέλεσμα φάνηκε στην παράσταση με το έργο του Ευγένιου Τριβιζά "Φρικαντέλα... η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα". Εύγε στα παιδιά της θεατρικής ομάδας ΚΔΑΠ δήμου Σουλίου!!!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την παράσταση και φυσικά απολαύστε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Η ΘΕΑΤΟ (ξανά)ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ την θεατρική παράσταση "Το Διαμάντι & το Κήτος ή Ολόκληρος ο Μποστ σε 1 ώρα"

Η   ΘΕΑΤΟ   (ξανά)ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ  την θεατρική παράσταση  "Το Διαμάντι & το Κήτος ή Ολόκληρος ο Μποστ σε 1 ώρα"  του Λεωνίδα Τσίπη,  το Σάββατο 26-12-15 στις 8.30μμ , στο θέατρο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, στην Παραμυθιά.
Πρόκειται για μια παράσταση που δικαίως κερδίζει το χειροκρότημα των θεατών. Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό καθώς και

Ληστεία στην Βαλανιδούσσα, δήμου Πάργας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άγνωστου, μέχρι στιγμής δράστη, που διέπραξε ληστεία, χθες (21.12.2015) το απόγευμα, στη Βαλανιδούσσα του Δήμου Πάργας. 
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο δράστης, έχοντας καλυμμένα τα

Προσπάθεια για μετατροπή του Ειρηνοδικείου Παραμυθιάς σε Νηπιαγωγείο

Έπειτα από την εμπεριστατωμένη πρόταση της δημοτικής αρχής και την επίσκεψη της δημάρχου στην Αθήνα, το Νηπιακό Επιμελητήριο Μελά, ενδιαφέρθηκε για την μετατροπή του Ειρηνοδικείου Παραμυθιάς σε Νηπιαγωγείο. Σήμερα επισκέφτηκε την πόλη μας ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Γιώργος Μελάς συνοδευόμενος από

Καλημέρα



Καλημέρα!

.