.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Τα αποτελέσματα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγοράις ΕΠΣ Θεσπρωτίας



Εντυπωσιακές νίκες σημείωσαν το Σούλι Παραμυθιάς όπως και η Δόξα Γαρδικίου δίνοντας το στίγμα τους για την συνέχεια που προβλέπεται αμφίρροπη και με πολύ ενδιαφέρον. Η ομάδα του Γαρδικίου κέρδισε με 6-0 τον ΠΑΣ Λαδοχωρίου ενώ η ομάδα της Παραμυθιάς κέρδισε με 4-0 την ΑΕ Λαμπανίτσας.  Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα καθώς και η επόμενη αγωνιστική.

Επιστολή Δημάρχου Σουλίου προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος

Η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό για να τον ενημερώσει για το πρόβλημα με τις συνεχείς βλάβες στο τηλεφωνικό δίκτυο. Η επιστολή είναι η εξής:

"Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ
Σας αποστέλλουμε την επιστολή αυτή προκειμένου να σας ενημερώσουμε για ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του ιστορικού Σουλίου και οφείλεται στις βλάβες στο τηλεφωνικό δίκτυο της περιοχής τους .
Η Δημοτική Ενότητα Σουλίου απαρτίζεται από πέντε Τοπικές Κοινότητες και βρίσκεται σε ορεινή περιοχή . Δυστυχώς, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα παρουσιάζονται πολυήμερες βλάβες σε τακτά χρονικά διαστήματα και οι τηλεφωνικές γραμμές δεν λειτουργούν. Ανάλογο πρόβλημα με τη σταθερή τηλεφωνία παρουσιάζεται και με την κινητή τηλεφωνία , η οποία θα μπορούσε επικουρικά να συμβάλει στην επικοινωνία των κατοίκων.Οι λιγοστοί εναπομείναντες κάτοικοι του Σουλίου στην πλειοψηφία τους είναι υπερήλικες με αυξημένες ανάγκες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Μοναδική διέξοδος και

.