.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Πυρκαγιά στο Σκάνδαλο του Δήμου Σουλίου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας εχθές το μεσημέρι εκδηλώθηκε φωτιά στο Σκάνδαλο. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
Στις 22-07-2015, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 15:20 εκδηλώθηκε

Το πανηγύρι της Δόξας Γαρδικίου

Με την συμμετοχή εκατοντάδων ανθρώπων έγινε εχθές το βράδυ το παραδοσιακό πανηγύρι που διοργάνωσε η ομάδα του Γαρδικίου, η Δόξα. Οι συμμετέχοντες διασκέδασαν μέχρι αργά με τραγούδια και χορό.
Ο πρόεδρος της Δόξας Γαρδικίου, Μιχάλης Μαργαρίτης ευχαρίστησε μέσω του Step όλους όσοι ήρθαν στην εκδήλωση στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ομάδα.
Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το πανηγύρι:

Ποδηλατικός αγώνας και αναβίωση παιχνιδιών στο Καμίνι

Ο πολιτιστικός σύλλογος Ζερβοχωρίου στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων που έχουν γίνει θεσμός στο χωριό, διοργάνωσε εχθές το απόγευμα ποδηλατικούς αγώνες όπου έλαβαν μέρος παιδιά. Στο τέλος οι ποδηλάτες βραβεύτηκαν οι μεν πρώτοι νικητές των κατηγοριών με ανάλογα μετάλλια και επαίνους ενώ οι υπόλοιποι με επαίνους συμμετοχής.
Στην συνέχεια με την καθοδήγηση του συλλόγου έγινε αναβίωση παιχνιδιών με τα παιδιά να συμμετέχουν με ενθουσιασμό.
Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Καλημέρα


.