.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Τα θέματα της Τακτικής Συνεδρίασης του Δ.Σ δήμου Σουλίου

Σας παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σουλίου (Δημαρχιακό Μέγαρο - οδός Κ. Καραμανλή 179 - Παραμυθιά) την 23η Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 με θέματα ημερήσιας Διάταξης:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Τελετή υποδοχής της Φλόγας της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, στο Καναλάκι Δήμου Πάργας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 η Τελετή υποδοχής της Φλόγας της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, της Φλόγας της Αγάπης , στο Καναλάκι Δήμου Πάργας.
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σ.Ε.Α. κ΄ Δ.Ο.Σ. ‘’ΕΛΠΙΣ΄΄ Φαναρίου Δ. Πάργας με τη συμμετοχή και βοήθεια της Ε.Ε.Ε.Δ. Δ.Πάργας.
Με αφετηρία τη γέφυρα Καστρίου στις 7:30 το απόγευμα μαθητές και εθελοντές αιμοδότες πεζοί, με ποδήλατα και με μηχανές διανύοντας μια απόσταση δύο περίπου χιλιομέτρων και

Δήλωση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννη Λώλου για τις Εθνικές εκλογές

O Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννης Λώλος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση για τα αποτελέσματα των Εθνικών εκλογών:
«Θα ήθελα να συγχαρώ τους δύο επανεκλεγέντες βουλευτές του νομού μας, στους οποίους εύχομαι υγεία, δύναμη και θετική ενέργεια για την διεκδίκηση λύσεων, αλλά και αναπτυξιακών πόρων για τον τόπο μας.  
Ως Δημοτική Αρχή είμαστε

Πλημμύρισε η Πρέβεζα – Μεγάλες ζημιές σε σπίτια και καταστήματα – VIDEO & PHOTO


Λίγο πριν τις 21:00 η καταρρακτώδης βροχή που ξέσπασε στην Πρέβεζα αλλά και στις γύρω περιοχές ήταν τόσο δυνατή που οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.
Σοβαρά προβλήματα παρουσιάστηκαν στην παραλιακή, στην Λ. Ειρήνης αλλά και στο ιστορικό κέντρο με τους δρόμους να γεμίζουν με τόσο νερό που σε κάποιες περιπτώσεις έφτανε και το μισό μέτρο.
Έως τις 03:25 τα ξημερώματα επιχειρούσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας σε συμβάντα μετά το κατακλυσμό που ξέσπασε εχθές το βράδυ.
Οι δρόμοι της πόλης μετατράπηκαν σε ποτάμια ενώ

ΠΡΕΒΕΖΑ:Τροχαίο με πέντε(5) τραυματίες

Τροχαίο ατύχημα συνέβη τις πρωινές ώρες της Δευτέρας επί της Εθνικής οδού Ιωαννίνων - Άρτας και συγκεκριμένα στο ύψος της Παντάνασσας, λίγο μετά την Φιλιππιάδα.Το τροχαίο συνέβη, έπειτα από την πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων, το ένα με αλβανικές πινακίδες ενώ το δεύτερο όχημα με  επίσης  Αλβανό οδηγό και ελληνικές πινακίδες.Αποτέλεσμα της σφοδεής σύγκρουσης των δυο οχημάτων,ήταν ο τραυματισμός 5 ατόμων, (τεσσάρων του ενός οχήματος) και ο δύσκολος απεγκλωβισμός του οδηγού του δεύτερου αυτοκινήτου,που

Τελικά αποτελέσματα στον νομό Πρέβεζας και στον δήμο Πάργας

Με καταμετρημένο το σύνολο των εκλογικών τμημάτων τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στον νομό Πρέβεζας και στον δήμο Πάργας είναι:

Τα τελικά αποτελέσματα στον νομό Θεσπρωτίας και στους δήμους του

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων στον νομό Θεσπρωτίας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον νομό είναι:

Καλημέρα


.