.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Σύλληψη για παιδική πορνογραφία στα Γιάννενα!

Ένας συνταξιούχος φαρμακοποιός και ένας δικαστικός επιμελητής, ηλικίας 72 και 34 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν στην Αθήνα και στα Γιάννενα, από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για παιδική πορνογραφία μέσω Διαδικτύου.Οι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν έπειτα από πολύμηνες έρευνες, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο παγκόσμιας επιχείρησης για την πάταξη της διακίνησης πορνογραφίας ανηλίκων.Δικογραφία σχηματίστηκε για το ίδιο αδίκημα σε βάρος μίας 41χρονης γυναίκας. Από την

Στο κέντρο φιλοξενίας της Φιλιππιάδας έφτασαν πρώτοι πρόσφυγες - Επίσκεψη του Βουλευτή Πρέβεζας Κ. Μπάρκα (Φώτο - Βίντεο)

Από το Fanaripress.gr
Κατά την πρώτη επίσκεψη του fanaripress.gr στον χώρο  υποδοχής προσφύγων  στο πρώην στρατόπεδο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ στην Φιλιππιάδα  η αρχική εντύπωση  αντικρίζοντας την πύλη του στρατοπέδου  ήταν μάλλον αρνητική. 
Το κουβούκλιο της ασφάλειας της εισόδου καθώς και το κτίριο του διοικητηρίου θύμιζαν βομβαρδισμένο τοπίο , ο δε περιβάλλον χώρος καθώς και το έδαφος της απόστασης που χώριζε τον χώρο  άφιξης και καταγραφής  των μεταναστών  με τον χώρο διαμονής του – που ήταν αρκετά μεγάλη – ήταν σε πολλά σημεία γεμάτος λασπόνερα.
Βρισκόμενοι κατ΄υποδειξην  των υπευθύνων στο

Το πρόγραμμα των Πανελλήνιων Εξετάσεων

Τη Δευτέρα 16 Μαΐου και με το μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας γενικής παιδείας - τόσο για τους υποψήφιους που θα διαγωνισθούν με το νέο σύστημα όσο και για εκείνους που θα διαγωνισθούν με το παλιό - αρχίζουν φέτος οι πανελλήνιες εξετάσεις.

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το πρόγραμμα ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων, με το νέο σύστημα, το πρόγραμμα ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β’) με το παλαιό σύστημα, το πρόγραμμα ημερήσιων ΕΠΑΛ γενικής παιδείας και ειδικότητας με το νέο σύστημα, καθώς και το πρόγραμμα ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ γενικής παιδείας και

Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τις επόμενες ώρες και από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι:

Σήμερα, Παρασκευή, τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική και

Πρέβεζα: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με την κλοπή μοτοσικλέτας

Εξιχνιάστηκε,  ύστερα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, υπόθεση απάτης και υπεξαίρεσης μοτοσικλέτας στην Πρέβεζα και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, 46χρονος ημεδαπός ανάρτησε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, σχετικά με

Φιλιάτες: Συνελήφθη 45χρονος για ζωοκλοπή στον Άγιο Νικόλαο Θεσπρωτίας

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών, σε βάρος 45χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για ζωοκλοπή.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο 45χρονος αλλοδαπός μαζί με

Ηγουμενίτσα: Σύλληψη 22χρονου Βούλγαρου για κλοπή μοτοσικλέτας

Συνελήφθη, σήμερα (18-03-2016) τα ξημερώματα στο Λαδοχώρι Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, σε

Εγκαταστάθηκαν οι πρόσφυγες στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη στην Φιλιππιάδα - PHOTO




Εγκαταστάθηκαν οι πρόσφυγες στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη στην Φιλιππιάδα - PHOTO
Συγκλονιστικές εικόνες – Αποστολή του PamePreveza.gr στο κέντρο φιλοξενίας

Συγκλονιστικές ήταν οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν κατά την άφιξη των προσφύγων στο κέντρο φιλοξενίας στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη στην Φιλιππιάδα.
Το PamePreveza.gr βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο στρατόπεδο τα ξημερώματα και σας μεταφέρει το κλίμα που επικρατούσε.
Έξι λεωφορεία έφτασαν λίγο μετά τις 06:30. Μετέφεραν 260 άτομα, πρόσφυγες και μετανάστες, από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στην πλειοψηφία Σύριοι ενώ ανάμεσά τους είναι και κάποιοι Αφγανοί και Ιρακινοί. 
Οι καιρικές συνθήκες το πρωί ήταν αρκετά δύσκολες μιας και όλες οι διαδικασίες ξεκίνησαν υπό βροχή.
Ένα ένα τα λεωφορεία αποβίβαζαν τον κόσμο, όπου στην συνέχεια γίνονταν η καταγραφή σε ειδικό λυόμενο που είχε στηθεί για το σκοπό αυτό.
Στην όλη διαδικασία συμμετείχαν αστυνομικοί, στελέχη της αεροπορίας καθώς και υπάλληλοι του Δήμου Ζηρού, ενώ στο σημείο βρέθηκε και κλιμάκιο της πυροσβεστικής προκειμένου να συνδράμει στο έργο.
Οι πρόσφυγες, κυρίως νεαρά άτομα αλλά και δεκάδες μικρά παιδιά από τα οποία αρκετά βρέφη παρέδιδαν τα χαρτιά τους προκειμένου να ταυτοποιηθούν.
Οι εικόνες συγκλονιστικές που σου κάνουν το στομάχι να παγώνει.
Μέσα στην βροχή μικρά παιδιά κουκουλωμένα από το κρύο σε κοιτούσαν μέσα στα μάτια με απορία. Όμως ανταποκρίνονταν στο χαμόγελο και στο επέστρεφαν σηκώνοντας το χεράκι τους να σε χαιρετήσουν.
Βρέφη στις αγκαλιές των μανάδων τους οι οποίες προσπαθούσαν να τα σκεπάσουν με ρούχα και κουβέρτες που είχαν στην διάθεσή τους.
Φορτωμένοι με τα μοναδικά τους υπάρχοντα, ήρεμοι, στέκονταν στην ουρά προκειμένου να επιδείξουν τα χαρτιά τους.
Οικογένειες, μερικές από τις οποίες έφταναν και τα δέκα άτομα, προσπαθούσαν να είναι όλοι μαζί με τα μικρά παιδιά να είναι πιασμένα χέρι χέρι.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 16 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Προσλήψεις 16 ατόμων, επικουρικού προσωπικού, διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας ως δώδεκα (12) μηνών, σε Φορείς αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας προβλέπει Kοινή Yπουργική Aπόφαση. Ειδικότερα, ανά Περιφερειακή Ενότητα οι προσλήψεις στην Ήπειρο είναι

Συστάθηκε συντονιστική επιτροπή διαχείρισης για το Κέντρο προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στη Φιλιππιάδα.

Κάλεσμα για σύσταση εθελοντικής ομάδας υποστήριξης αλλά και για στήριξη των προσφύγων που θα φιλοξενηθούν με είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμό και κυρίως με βρεφικά και παιδικά είδη.
Ο Δήμος Ζηρού εν όψει της έλευσης προσφύγων στο χώρο του πρώην Στρατοπέδου “Πετροπουλάκη” στη Φιλιππιάδα, ο οποίος ως γνωστό, έχει επιλεγεί από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για να λειτουργήσει ως Κέντρο προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων, ενημερώνει ότι προχώρησε στη σύσταση συντονιστικής επιτροπής διαχείρισης, η οποία αποτελείται από τους:

Απόσυρση ΙΧ έως 31 Μαΐου



Εγκρίθηκε από την τρόικα η παράταση του μέτρου της απόσυρσης ΙΧ μέχρι τις 31 Μαΐου σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia και έως την Τρίτη αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η σχετική νομοθετική ρύθμιση ώστε να ψηφιστεί.

Μετά το «πράσινο φως» που δόθηκε από την τρόικα το οικονομικό επιτελείο αμέσως κινητοποίησε τους μηχανισμούς ώστε σήμερα να έχει υπογραφεί η σχετική τροπολογία από τον Αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη και να προχωρήσει άμεσα στη Βουλή για ψήφιση.
 
Η κατάθεση της σχετικής ρύθμισης δεν μπορεί να γίνει άμεσα καθώς εξαιτίας της ύπαρξης ποσών στην παράταση της απόσυρσης πρέπει να κατατεθεί νομοθετική ρύθμιση.

Ωστόσο, όπως είχε αποκαλύψει το Enikonomia, το όφελος της απόσυρσης που περιλαμβάνει η τελική πρόταση του υπουργείου Οικονομικών είναι

Δήμος Σουλίου: Απολογισμός για τα έτη 2014-2015

Ο δήμος Σουλίου προσκαλεί τους δημότες στην ειδική ανοιχτή συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 11 το πρωί στο δημαρχείο με θέμα τον Απολογισμό πεπραγμένων της

Θεσπρωτία: Ασθενής σεισμική δόνηση λίγο μετά τα μεσάνυχτα


Σαρανταπέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα (00:43)σημειώθηκε ασθενής σεισμική δόνηση 18 χλμ βόρεια της Ηγουμενίτσας. Η σεισμική δόνηση είχε

.