.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Νίκος Αρβανίτης: Επιστροφή στα θρανία


Στο δεύτερο τεύχος του περιοδικού STEP δημοσιεύθηκε συνέντευξη του ηθοποιού Νίκου Αρβανίτη. Το δημοσίευμα είναι το εξής:

Ο Παραμυθιώτης ηθοποιός Νίκος Αρβανίτης μετά από 25 χρόνια καριέρας αποφάσισε να κάνει κάτι που ελάχιστοι τολμούν ή επιλέγουν. Να επιστρέψει στα θρανία για να τελειώσει τις σπουδές του. Έτσι τον Σεπτέμβρη του 2010 άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα στο Πολυτεχνείο δίνοντας παράλληλα τα βράδια παραστάσεις στο θέατρο. Επιμελής φοιτητής ολοκλήρωσε τις σπουδές του με μια διπλωματική εργασία με τίτλο «Η υποκριτική τέχνη στην διδασκαλία».
Με αφορμή αυτήν την εργασία μιλήσαμε με τον Νίκο Αρβανίτη, ναι μεν για θέατρο και υποκριτική αλλά υπό μια διαφορετική σκοπιά.


Η διπλωματική εργασία σας «Η υποκριτική τέχνη στην διδασκαλία» σε τι προσπαθεί να απαντήσει;

Προσπαθεί να απαντήσει, όχι γενικά για το ρόλο του δασκάλου στην εκπαίδευση, αλλά πιο ειδικά ως προς τη «φύση» και τη λειτουργία του μέσα στη σχολική αίθουσα και το αμφιθέατρο και να εντοπίσει τις τυχόν ομοιότητες με τη «φύση» και τη

Τι να παράγω και που θα το Πουλήσω;



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλυκής- Ποταμιάς διοργανώνει Ημερίδα με θέμα 
"Νέες Αγροτικές Καλλιέργειες (Αρωματικά- Φαρμακευτικά Φυτά)- Τι να παράγω και που θα το Πουλήσω;"

Το Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014, στις 7:00 μ.μ στο Κέντρο Αχέροντας στη Γλυκή.

Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους ως εισηγητές:

1) η Δρ Ελένη Μαλούπα (Τακτική Ερευνήτρια- Γεωπόνος)

.