.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Λάμποβο


Ο δήμος Σουλίου ενημερώνει τους πολίτες για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω του Λάμποβου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Σας ενημερώνουμε ότι ενόψει της Παραδοσιακής Εμποροπανήγυρις ‘ΛΑΜΠΟΒΟ’ στην Παραμυθιά θα υπάρξουν αλλαγές στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Αναλυτικά:
Απαγόρευση κυκλοφορίας στο πεζόδρομο των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και ολική απαγόρευση στην Κ. Καραμανλή κατά τις απογευματινές ώρες.
Από 30/9 μέχρι 15/10 η τροφοδοσία των καταστημάτων στον πεζόδρομο θα γίνεται με οχήματα κάτω των 3,5 τόνων. Οι επαγγελματίες παρακαλούνται να ενημερώσουν τους προμηθευτές τους.
...
Από 5/10 μέχρι 12/10 και από 19:00 μέχρι 24:00, ολόκληρη

Σούλι Παραμυθιάς: Δικαίωμα στο όνειρο (βίντεο με δηλώσεις προέδρου και προπονητή)




Το Σούλι Παραμυθιάς ιδρύθηκε το 1934 και από τότε έχει πάντα αξιόλογο ρόλο στα τοπικά αθλητικά δρώμενα. Τα χρώματα της ομάδας είναι το πράσινο και το άσπρο ενώ η έδρα της είναι στο γήπεδο Παραμυθιάς «49 Προκρίτων».
Πέρυσι είχε σημαντική πορεία αλλά στο νήμα έχασε το πρωτάθλημα από την Δόξα Γαρδικίου. Όμως κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο νικώντας με 3-0 τον ΠΑΣ Λαδοχωρίου. Αυτό ήταν το δεύτερο κύπελλο της ομάδας τα τελευταία χρόνια καθώς το 2012 είχε κατακτήσει το πρώτο της κύπελλο, ενώ το 1991 και το 2000 ήταν φιναλίστ. Όμως εκτός από το κύπελλο έχει κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα Θεσπρωτίας, το 1993, το 2007 και το 2009.

Με σημαντικές ενισχύσεις στο έμψυχο υλικό του, το Σούλι Παραμυθιάς έχει βάλει ως στόχο όχι μόνο να πάρει το πρωτάθλημα αλλά να ανέβει και κατηγορία. Το περιοδικό Step μίλησε με τον πρόεδρο της ομάδας, Θωμά Οικονόμου και τον προπονητή Κώστα Παππά οι οποίοι μας κατέθεσαν τα σχέδια τους για

.