.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Ηγουμενίτσα: Μετά την αγελάδα, ΙΧ τράκαρε με αγριογούρουνο

Δύο μέρες πέρασαν από όταν αμάξι τράκαρε με αγελάδα στην Εθνική Οδό Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας, στο ύψος του Μορφατίου.

Εχτές το βράδυ, στον ίδιο δρόμο, κοντά στο Καρτέρι, ΙΧ αυτοκίνητο τράκαρε με αγριογούρουνο.

Από το τρακάρισμα

Τέλος ο Λαδιάς από τον Θεσπρωτό, νέος προπονητής ανέλαβε ο Παναγιώτης Χατζηπέτρου

Παρελθόν αποτελεί από τον τεχνική ηγεσία του Θεσπρωτού ο Γιώργος Λαδιάς, αφού μετά από σχεδόν 4 μήνες και 7 επίσημους αγώνες, με απολογισμό αποτελεσμάτων 3-2-2, δε θα συνεχίσει στην ομάδα της Ηγουμενίτσας. 
To παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο ήταν και το τελευταίο για τον Γιώργο Λαδιά. 
Ο Παναγιώτης Χατζηπέτρου είναι από

Παρουσίαση του βιβλίου "Ανατολή στον Παράδεισο" του Στέφανου Μπέλλου

Ο Στέφανος Μπέλλος από το Καρβουνάρι του δήμου Σουλίου θα παρουσιάσει το πρώτο του βιβλίο  το Σάββατο στις 14 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11 π.μ  στον  χώρο πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Σουλίου, στην Παραμυθιά.

Εκτός του συγγραφέα θα μιλήσουν για το βιβλίο η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση,  η κα Μαρία Αναγνωστοπούλου κοινωνική λειτουργός και ο κος Σπύρος Χαντζάρας δάσκαλος και διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Ξηρολόφου. 
Λίγα λόγια για το βιβλίο.
Ο τίτλος του βιβλίου

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Τουριστικοί πράκτορες από την Κίνα στην αρχαία Δωδώνη

Τον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης επισκέφθηκαν σήμερα, είκοσι επτά τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι από την Κίνα.Η αρχαία Δωδώνη, ήταν ένας από τους σταθμούς του μεγάλου οδοιπορικού που κάνουν στην Ελλάδα, ύστερα από πρωτοβουλία του Ελληνοκινεζικού Συνδέσμου, αντιπρόεδρος του οποίου είναι ο Ηπειρώτης Λευτέρης Κόντος.Τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι, ξεναγήθηκαν στον

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κρούσμα Τριστέτσας σε οπωρώνα της Π.Ε. Θεσπρωτίας. Τι πρέπει να προσέχουν οι παραγωγοί εσπεριδοειδών.

Κρούσμα της καταστρεπτικής ίωσης της Τριστέτσας των εσπεριδοειδών εντοπίστηκε σε οπωρώνα της Π.Ε. Θεσπρωτίας, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του ΥΠ.Α.Α.Τ. προς τις περιφερειακές φυτοϋγειονομικές υπηρεσίες της Ηπείρου.
Με αφορμή το περιστατικό αυτό, αλλά και την εμφάνιση της ασθένειας σε

Συνάντηση Δήμων που έχουν στην επικράτειά τους Οργανισμούς Λιμένων

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, στα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Ε. στην Αθήνα, σύσκεψη για τα προβλήματα που έχουν συσσωρευθεί με τις χερσαίες ζώνες, την λειτουργία των Οργανισμών Λιμένων ως κράτος εν κράτει, καθώς και για τις απαιτούμενες αλλαγές, προκειμένου τα λιμάνια να αναπτύσσονται και να λειτουργούν, λαμβάνοντας υπόψη και την εύρυθμη λειτουργία των Δήμων, αλλά και την σύνδεση με την τοπική κοινωνία και οικονομία.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν

Λαϊκή Συνέλευση Τοπικού Συμβουλίου Παραμυθιάς

To τοπικό συμβούλιο προσκαλεί σε λαϊκή συνέλευση του κατοίκους του συνοικισμού Αγίου Δονάτου (Σαμετίων) την Τετάρτη 4-11-2015 και ώρα 19:00 στο καφενείου του Καραγιάννη στα Σαμέτια.
Στην Συνέλευση θα παρευρεθεί και

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης σε εξοχική κατοικία στη Λυγιά Πρέβεζας

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, υπόθεση διάρρηξης σε εξοχική κατοικία στη Λυγιά Πρέβεζας.
Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός

Συνελήφθη γιατί δεν είχε άδεια να πουλάει χαλιά

Προχθές (31-10-2015) το βράδυ στο χώρο της εμποροπανήγυρης στη Φιλιππιάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας,   κατελήφθη ένας 36χρονος

Καλημέρα


.