.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Η ετήσια εκδήλωση του ΦΟΠ

Την Παρασκευή, 26 Ιουνίου στις 20.30 ο ΦΟΠ διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση με την λήξη των φετινών μαθημάτων για τα τμήματα της Μουσικής Σχολής και χορευτικών του ΦΟΠ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Καρκαμίσι. Μετά την εκδήλωση θα

ΗΠΕΙΡΟΣ: Σε εξέλιξη ευρεία αστυνομική επιχείρηση,για την εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος

Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία αστυνομική επιχείρηση της αστυνομίας σσε περιοχές της Ηπείρου κυρίως στην Θεσπρωτία-και σε  διάφορες περιοχές της Αττικής,για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται στην παραγωγή - καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και στην

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια της παράστασης "Ατρείδες εν συντομία"

Το περιοδικό Step είχε την χαρά και τιμή να παρακολουθήσει την παράσταση της ομάδας Μ.Α.Τ.Τ. "Ατρείδες εν συντομία". Για το έργο μπορείτε να δείτε εδώ.
Πριν την παράσταση συναντήσαμε τους ηθοποιούς στα παρασκήνια και έχουμε για εσάς αποκλειστικές φωτογραφίες από εκεί. Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της παράστασης και την προτείνουμε σε όλους.
Δείτε τις φωτογραφίες:

Μην χάσετε αυτήν την παράσταση: "Ατρείδες εν συντομία"

Η θεατρική ομάδα της Παραμυθιάς Μ.Α.Τ.Τ (Μέσα από την τέχνη), παρουσίασε εχθές το βράδυ την παράσταση "Ατρείδες εν συντομία", στο θέατρο Καρκαμίσι. Το θέατρο γέμισε με θεατές και αυτό είναι ελπιδοφόρο. Ήταν μια παράσταση που άφησε ικανοποιημένους τους θεατές οι οποίοι χειροκρότησαν θερμά τους ηθοποιούς.
Πρόκειται για μια παράσταση που συνδυάζει την σάτιρα, την παρωδία το χθες με το σήμερα, τις
αντιφάσεις και το ταλέντο. Μία σειρά αρχαίων κειμένων και μύθων μπλέκονται μεταξύ τους και παράλληλα με στοιχεία της σύγχρονης πραγματικότητας δίνοντας ένα αποτέλεσμα που ξαφνιάζει τον θεατή ο οποίος ξεσπά σε γέλια.
Πρόκειται για μια παράσταση που αξίζει να την δείτε.
Για την ιστορία, το έργο το έχουν γράψει οι Γιώργος Ριζόπουλος και Ευθύμης Μπαλωμένος. Έπαιξαν οι ηθοποιοί (με την σειρά που εμφανίζονται):
Βασίλης Λώλος, Ματίνα Κοσκινά, Θωμάς Μπίκας, Σωτηρία Τσιώτα, Μπάμπης Παντελής, Αθανασία Δρίμτζια, Θωμάς Τσιρώνης, Μαρία Παπαδοπούλου, Αλέξανδρος Πατσούρας, Μάγδα Τσώνου, Αναστασία Τσιώτα, Κατερίνα Φίλη, Μαρία Ζαφείρη, Ρούλα Φιλίππου
Σκηνοθετική επιμέλεια: Ματίνα Κοσκινά.

Εύγε σε όλους τους συντελεστές. Η παράσταση επαναλαμβάνεται και σήμερα.


Την παράσταση παρακολούθησαν εκτός των άλλων η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Σουλίου Δημήτρης Σακαρέλης, η σύμβουλος της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη, αντιδήμαρχοι του δήμου Σουλίου και δημοτικοί σύμβουλοι.
Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση:

Καλημέρα


.