.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Step, εξασφάλισε το μηνιαίο ραντεβού σου

Το περιοδικό Step μπορεί να είναι ένα περιοδικό ποικίλης ύλης όμως έχει και έντονο το τοπικό χαρακτήρα. Μέσα από τις σελίδες του αναδεικνύει τις φυσικές ομορφιές του τόπου, τα χωριά, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τα αρχαία μνημεία, τον πολιτισμό... ότι όμορφο έχουμε στον τόπο μας.
Αν πιστεύεις ότι αξίζει ο τόπος μας να έχει ένα τέτοιο περιοδικό, αν κατά
την γνώμη σου η ύπαρξη ενός τέτοιου περιοδικού αναβαθμίζει την περιοχή, αν θέλεις να αναδεικνύεται το χωριό σου, ο σύλλογος σου, η πολιτιστική σου δραστηριότητα, αν ένα τοπικό περιοδικό αυτής της μορφής αποτελεί ένα "κόσμημα" δώσε σήμερα κιόλας την ευκαιρία στην ύπαρξη του!!!!
Κάνε σήμερα μια ετήσια συνδρομή στο Step και εξασφάλισε το μηνιαίο ραντεβού σου με το περιοδικό.
Είτε ζεις στον τόπο που κυκλοφορεί το περιοδικό, είτε ζεις σε άλλο μέρος της Ελλάδας, είτε ζεις στο εξωτερικό, το περιοδικό μπορεί να έρθει κοντά σου.
Είτε είσαι μεμονωμένο άτομο, είτε είσαι σε κάποιο σύλλογο η συνδρομή σου στο περιοδικό είναι ζωτική.
Στηρίξτε το περιοδικό Step - κάντε μια συνδρομή.
Step, το περιοδικό που έχει γίνει η αγαπημένη μας μηνιαία συνήθεια.

Περιοδικό Step, στο τεύχος Σεπτεμβρίου: Τα εγκαταλειμμένα σπίτια στο Αλωνάκι Πρεβέζης

Διαβάστε το αφιέρωμα από την ομάδα του Fanaripress.gr για τα εγκαταλειμμένα σπίτια στο Αλωνάκι Πρεβέζης

Περιοδικό Step στο τεύχος Σεπτεμβρίου: Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας: Παράγει τέχνη!!!

Διαβάστε στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Step: Ένα αφιέρωμα στο τμήμα Υποκριτικής τέχνης Θεάτρου - Κινηματογράφου του Δ. ΙΕΚ Ηγουμενίτσας

ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ξεκίνησαν να τραγουδάνε το «Hotel California», δεν πιστεύαμε ότι δεν υπήρχε μπάντα στη σκηνή!

Τα μέλη του γκρουπ Cubanos Acapella από την Κούβα, ερμηνεύουν το κλασικό κομμάτι «Hotel California» των Eagles, χρησιμοποιώντας μόνο τις φωνές τους για να μιμηθούν όλα τα μουσικά όργανα. Το αποτέλεσμα καταπληκτικό!!!!
Δείτε το βίντεο:

Σπουδαία συμμετοχή σε Διεθνές Θεατρικό Φεστιβάλ για το ΓΕΛ Καναλακίου

Η συμμετοχή του Γενικού Λυκείου Καναλακίου στη Διεθνή Νεανική Συνάντηση Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού, που ονομάζεται «Ολύμπια τα εν Δίω 2015» και πραγματοποιείται στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου στην Πιερία στο χρονικό διάστημα 18-20 Σεπτεμβρίου, αποτελεί μεγάλη τιμή για το Ν. Πρέβεζας.
Το ΓΕΛ Καναλακίου θα παρουσιάσει

Η καθαριότητα στον δήμο Σουλίου σε δημόσια διαβούλευση

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Σουλίου θέτει σε δημόσια διαβούλευση το προσχέδιο του Κανονισμού Καθαριότητας, με το οποίο καθορίζονται θέματα και κανόνες που αφορούν στην τήρηση της καθαριότητας σε κοινόχρηστους και ιδιωτικούς υπαίθριους χώρους του Δήμου και γενικότερα στην αισθητική αναβάθμιση της πόλης και στην προστασία του περιβάλλοντος.
Οι προτάσεις και οι παρατηρήσεις των πολιτών, των κοινωνικών φορέων και των επαγγελματιών της πόλης θα

Οδύσσεια για το διαβατήριο 5χρονου… Από απόδημος κινδυνεύει να γίνει…. λαθρομετανάστης!

Μία απίστευτη οδύσσεια ζει η οικογένεια ενός πεντάχρονου ξενιτεμένου καθώς το ελληνικό δημόσιο, η γραφειοκρατία αλλά και οι εμμονές υπηρεσιακών παραγόντων κινδυνεύουν να μετατρέψουν το παιδάκι, από μετανάστη σε... λαθρομετανάστη.
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές Αυγούστου, όταν η οικογένεια των απόδημων Ηπειρωτών επέστρεψε από τη Γερμανία στα πατρώα εδάφη.
Οι γονείς, μία από τις πρώτες δουλειές που έκαναν φτάνοντας στην Ελλάδα ήταν να απευθυνθούν στο Τμήμα Διαβατηρίων στην Ηγουμενίτσα για να ανανεώσουν τα διαβατήρια των παιδιών.
Και οι δύο, πατέρας και μητέρα, υπογράφουν το σχετικό έντυπο της αίτησης, όπως άλλωστε προβλέπει ο νόμος.
Η μητέρα επισημαίνει στην αρμόδια υπάλληλο ότι ο πατέρας θα

Κλεμμένα πολυτελή οχήματα κατασχέθηκαν από το Τελωνείο της Κακαβιάς

Οι τελωνειακοί υπάλληλοι του Τελωνείου Κακαβιά διέκοψαν την πορεία των ακόλουθων οχημάτων:
-Ιταλικό όχημα μάρκας Audi Q7, το οποίο Ιταλός υπήκοος είχε αποπειραθεί να εξάγει προς την Αλβανία και κατόπιν έρευνας διαπιστώθηκε ότι συνοδευόταν από πλαστά έγγραφα. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και υπεβλήθη μηνυτήρια αναφορά στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
-Αλβανικό όχημα μάρκας Audi, το οποίο Αλβανός υπήκοος αποπειράθηκε να

Νέα προτεινόμενη ειδικότητα στο Δ. ΙΕΚ Ηγουμενίτσας

Στις προτεινόμενες ειδικότητες του Δ. ΙΕΚ Ηγουενίτσας προστέθηκε και η ειδικότητα  "Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής − Υπηρεσία ορόφων −Εμπορευματογνωσία)".
Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος των υποψηφίων σπουδαστών θα είναι η Πέμπτη 27/8 και ώρα 15:00. 
Αναλυτικά οι νέες ειδικότητες είναι:

Αντιγόνη, στην Παραμυθιά

Αντιγόνη: Ένα διαχρονικό σχόλιο στην αλαζονεία της εξουσίας
Σκηνοθεσία ΘΕΜΗΣ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ

Πέμπτη 27 Αυγούστου και Ώρα 21:30 στο υπαίθριο θέατρο στην Κατασκήνωση Παραμυθιάς/

H παράσταση ανεβαίνει, σε νέα μετάφραση της Παναγιώτας Πανταζή και σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη και επιχειρεί μια σύγχρονη σκηνική ανάγνωση της κορυφαίας τραγωδίας, μέσα σε ένα ποιητικό εικαστικό περιβάλλον και τη σύγχρονη μουσική εκδοχή του Σταύρου Γασπαράτου.

Το έργο
διαδραματίζεται στη Θήβα, όπου βασίλευε η γενιά των Λαβδακιδών, βρίσκεται σε κατάσταση δεινής πολιτικής κρίσης - συνέπεια εμφύλιας διαμάχης. Οι δυο γιοι του τελευταίου βασιλιά, του Οιδίποδα, που χάθηκε χτυπημένος από

Καλημέρα


.