.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΔΟΞΑ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ: Είμαστε πια πρωταθλητές!

Για πρώτη φορά η Δόξα  Γαρδικίου  είχε μια τόση μεγάλη επιτυχία παίρνοντας το πρωτάθλημα Θεσπρωτίας και μπόρεσε να δώσει επίσημους αγώνες μπαράζ για άνοδο στην Γ΄ Εθνική. «Για πρώτη φορά  βγήκαμε από τα σύνορα του νομού μας», λένε κάποιοι φίλοι της ομάδας. Μια προσπάθεια που εξαρχής φαινόταν να δείχνει το αποτέλεσμα της. Η Δόξα καθ΄ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος δεν άφησε ούτε μια στιγμή να αμφισβητηθεί η κυριαρχία της.  Και στους αγώνες μπαράζ κατά γενική ομολογία τα αποτελέσματα την αδικούν, κάλλιστα θα μπορούσε να πανηγυρίζει την άνοδο της στην Γ’ Εθνική. Τα αποτελέσματα όμως των αγώνων μπαράζ διόλου δεν μειώνουν την μεγάλη επιτυχία της ομάδας.
Η Ιστορία της ομάδας

Ο αθλητικός ποδοσφαιρικός όμιλος Δόξα Γαρδικίου ιδρύθηκε το 1967. Επίσημα όμως

Κατεβάζει διακόπτες η ΓΕΝΟΠ


Με μπλακ άουτ απειλείται η χώρα καθώς οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ κλιμακώνουν από τα ξημερώματα της Πέμπτης τις κινητοποιήσεις τους αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση του 30% της εταιρείας.

Η ΓΕΝΟΠ έχει προκηρύξει 48ωρες κυλιόμενες απεργίες κατά του νομοσχεδίου για τη «μικρή ΔΕΗ» ενώ προγραμματίζει επίσης συλλαλητήριο για την Πέμπτη 3 Ιουλίου στις 7 μμ έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη. Το επίμαχο νομοσχέδιο θα κατατεθεί σήμερα στη Βουλή.

Απεργιακές κινητοποιήσεις θα γίνουν :
Σε όλους τους Ατμοηλεκτρικούς

Νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που αφορά 16.000 άνεργους


Το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ με τίτλο «Επιταγή κατάρτισης ανέργων σε τομείς οικονομικής δραστηριότητας με υποχρεωτική εγγυημένη απασχόληση», που αφορά συνολικά 16.000 άνεργους, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.
Στόχος είναι η παροχή σε χιλιάδες άνεργους, κυρίως χαμηλών τυπικών προσόντων σε δεξιότητες, υπηρεσιών συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης σε κλάδους που αποτελούν αναπτυξιακές προτεραιότητες της Ελληνικής οικονομίας, σύμφωνα με το εγκεκριμένο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική

Σοβαρό τροχαίο με απορριμματοφόρο του Δήμου Ηγουμενίτσας


Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στο δρόμο από Ηγουμενίτσας προς Δρέπανο,όταν απορριμματοφόρο του Δήμου Ηγουμενίτσας,για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο,ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο, με

Εκμίσθωση προκατασκευασμένου αναψυκτηρίου στη Σαγιάδα


Ο Δήμαρχος Φιλιατών προκηρύσσει πλειοδοτικό διαγωνισμό με κλειστές οικονομικές προσφορές, για την εκμίσθωση προκατασκευασμένου αναψυκτηρίου 16 m2 στην περιοχή « ΚΕΡΑΜΙΔΙ»,που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Σαγιάδας της Δημ. Ενότητας Σαγιάδας. Η δε εκμίσθωση θα γίνει για χρονική διάρκεια 6 ετών. 

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 18-07-2014 ημέρα Παρασκευή και από ώρα 10:00 πμ μέχρι 11:00 πμ εντός του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Φιλιατών, στους Φιλιάτες ενώπιον της αρμόδιας από το Νόμο Επιτροπής. Η Δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας, εφ’ όσον εξακολουθούν άνευ διακοπής προσφορές. 

Για να γίνει δεκτός κάποιος στη

.