.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

1ο δημοτικό σχολείο Ηγουμενίτσας: βιωματικό εργαστήρι με θέμα "Πώς να αγαπώ και να αγαπιέμαι ".

Πόσες φορές άραγε έχουμε βρεθεί σε δύσκολη θέση και δεν μπορούμε να διαχειριστούμε κάποια συναισθήματα που εκδηλώνουν τα παιδιά μας . 
 
Ελάτε τη Δευτέρα στις 18:30 στο Α' Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας στο βιωματικό εργαστήρι που διοργανώνουν οι δάσκαλοι Σισμανίδου Βασιλική (Α1), Παλπάνης Στέργιος (Β1) , Ρίζου Ευφροσύνη (Β2) και Μπούση Παναγιώτα (Δ1) σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Αριάδνη για τη διαχείριση συναισθημάτων μέσα στην οικογένεια με Θέμα "Πώς να αγαπώ και να αγαπιέμαι ". 
 
Για 5η συνεχόμενη

Κρατείται ο Διοικητής του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας!!! Ανακρίνεται από τους Αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ,για υπόθεση λαθρεμπορίου

Αυτήν την ώρα κρατείται και ανακρίνεται από τους Αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ ο Διοικητής του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας,ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορείται για λαθρεμπόριο τσιγάρων. 
 
Η αρχική καταγγελία έκανε λόγο για

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Σας καλούμε την Κυριακή 28/02/2016 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηγουμενίτσας και ώρα 12.00 μμ, για την δημιουργία Σωματείου Ατόμων και φίλων πασχόντων Σκλήρυνσης κατά Πλάκας. 
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία ο Νομός Θεσπρωτίας έχει την πρωτιά πανελλαδικά σε ασθενείς με Σκλήρυνση κατά πλάκας. 
Στόχος μας είναι

Αποκλείστηκαν τα Ιωάννινα από την διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης

Σήμερα και ώρα 17:30 ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η βραχεία λίστα προεπιλογής υποψηφιοτήτων για την διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας

6 προσλήψεις στη ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της και συγκεκριμένα με την εξής, υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα 

και διάρκεια σύμβασης:

Την πρόσληψη 6 βρεφονηπιοκόμων προκήρυξε ο Δήμος Πρέβεζας

Ο Δήμος Πρέβεζας ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβαίνει τους δύο μήνες, μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών.
Οι προσλήψεις αφορούν 6 άτομα

ΟΛΗΓ: Ημερίδα με θέμα «Διαμορφώνοντας το ρόλο του Λιμένα Ηγουμενίτσας στη νέα μεταφορική αλυσίδα» Διαβάστε το πρόγραμμα

Υλοποίηση του Έργου EA SEA-WAY από την Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.
Το στρατηγικό έργο EA SEA-WAY “Europe - Adriatic SEA-WAY” έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Διασυνοριακής Συνεργασίας “IPA Adriatic 2007-2013” και συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 85% από το ΕΤΠΑ και 15% από Εθνικούς Πόρους. Η υλοποίηση του έργου ολοκληρώνεται τη 30/06/2016. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 6.657.204,68€ με τον προϋπολογισμό του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας να είναι 189.839,91€.  
Το Εταιρικό Σχήμα αποτελείται από είκοσι (20) εταίρους οι οποίοι προέρχονται από

Κρίσιμη μάχη για βρέφος έξι μηνών

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα μωράκι, έξι μόλις μηνών. Το βρέφος μεταφέρθηκε με βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού στο Νοσοκομείο της Άρτας.
Η κατάστασή του θεωρήθηκε από τους γιατρούς εξαιρετικά κρίσιμη.
Έτσι το βράδυ της Πέμπτης διασωληνώθηκε και

Δήμος Σουλίου: Το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων



Ο δήμος Σουλίου ανακοίνωσε το πρόγραμμα του καρναβαλιού για το 2016. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 3 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, όπου θα τιμηθεί η Τσικνοπέμπτη στην πλατεία Βούλγαρη στην Παραμυθιά παρέα με το ΚΑΠΗ.
Στην συνέχεια οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στις 5/3 , στις 10.30.  όπου μαζορέτες θα συνοδεύσουν τον Διόνυσο στην Παραμυθιά και θα μοιράσουν κέφι, χαρά και άφθονο κρασί. Την ίδια μέρα στις 11.00 θα αναβιώσουν οι "ΤΖΟΡΑΜΠΙΝΕΣ" , το πατροπαράδοτο αποκριάτικο πανηγύρι της Παραμυθιάς από το ΦΟΠ, στο δημοτικό σχολείο Βούλγαρη. Το απόγευμα 5/3 ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Σκανδάλου - Γαρδικίου διοργανώνει αποκριάτικο πάρτι στον χώρο του πολιτιστικού συλλόγου. Την Κυριακή 6/3 ο Διόνυσος θα επισκεφτεί το Γαρδίκι στις 11.30 όπου θα πραγματοποιηθεί και ο "Ηπειρώτικος Γάμος". Το απόγευμα της Κυριακής 6/3 ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων διοργανώνει πάρτι στο κέντρο ΜΥΘΟΣ.
Το Σάββατο 12/3 το βράδυ η καρναβαλική επιτροπή μας περιμένει στο

Θεσπρωτία: Σύλληψη 51χρονου για μικροποσότητα ναρκωτικών


Συνελήφθη, σήμερα (26-02-2016) το πρωί στον Σμέρτο Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 51χρονος ημεδαπός,  διότι μετά

Απάντηση ΟΛΗΓ σε δημοσιεύματα που αναφέρονται σε "οσμή σκανδάλου"

Τις τελευταίες ημέρες, παρακολουθούμε όλοι, να συγγράφεται σε διάφορα «δημοσιογραφικά» και όχι μόνο γραφεία, μια μυθοπλασία με πηχαίους τίτλους για την υποτιθεμένη  «οσμή σκανδάλου» στην ΟΛΗΓ ΑΕ.
Με αφορμή μια γραφειοκρατική διαδικασία, κάποιοι επέλεξαν να πλάσουν σενάρια, με τη μορφή ερωτήσεων για δήθεν αναθέσεις, κατατμήσεις και ματαιώσεις διεθνούς διαγωνισμού.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, η διοίκηση της ΟΛΗΓ ΑΕ, διευκρινίζει τα εξής:

ΘΕΑΤΟ: 20 χρόνια παράγει τέχνη!!! (Ολόκληρη η συνέντευξη στο Step)




Μέρος της συνέντευξης δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Step στο τεύχος Ιανουαρίου. Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη!

Τον Νοέμβρη του 1996 ο δήμαρχος του δήμου Παραμυθιάς Βασίλης Μούκας και η κοινωνική λειτουργός Μαρία Αναγνωστοπούλου ήταν η μαγιά για να δημιουργηθεί μια θεατρική ομάδα, η ΘΕΑΤΟ. Τα τρία πρώτα χρόνια λεγόταν «Θεατρική Ομάδα Παραμυθιάς 18 άνω». Ο θεατρικός παραγωγός Κώστας Μπάλλας πρότεινε το έργο «Η αυλή των θαυμάτων» του Ι. Καμπανέλη»  και η πρώτη παράσταση ήταν γεγονός!
Το περιοδικό Step συνάντησε τα τωρινά μέλη της ΘΕΑΤΟ με αποτέλεσμα την συνέντευξη που ακολουθεί.

.