.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Συμμετοχή της ΘΕΑΤΟ στον 8ο Μώμο

Η ΘΕΑΤΟ επιλέχθηκε 3η (ισοψηφία με την θεατρική ομάδα Πολυγύρου) στην κατάταξη των ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων που θα συμμετέχουν στον 8ο Μώμο ! Το πανελλήνιο σατιρικό φεστιβάλ που αποτελεί κορυφαίο γεγονός στις καρναβαλικές εκδηλώσεις της πόλης στις 12 και 13 Φεβρουαρίου (φωτό από το πατρινό περιοδικό www.dete.gr). 
Θίασοι απ’ όλη τη χώρα έστειλαν

Νυχτερινό πανόραμα της Παραμυθιάς από τον Άι Δονάτο

ΦΩΤΟ: Γιώργος Μαλαμίδης - thesprotia3d.gr
 Νυχτερινό πανόραμα της Παραμυθιάς από το κάστρο του Αγίου Δονάτου. 
 
Στο βάθος το λυκόφως σιγοσβήνει και

Παρουσίαση του βιβλίου "Οι συνταγές της αρβανίτισσας" στο Καναλάκι

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου <<Οι  συνταγές  της  αρβανίτισσας >> της Άννας Αθανασίου.
Θα μιλήσουν ο Γιώργος Βασιλείου από

Δήμος Ηγουμενίτσας: Ευχαριστίες για την προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείου

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπολίτες που προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τρόφιμα και άλλα είδη ανάγκης το διάστημα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ,που διατέθηκαν και διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ σε

Ηγουμενίτσα: Μείωση δημοτικών τελών σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες

Στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει η Δημοτική Αρχή για τις ευπαθείς ομάδες, λαμβάνοντας υπόψη και τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες δεν αύξησε τα δημοτικά τέλη αλλά αντίθετα εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο τη μείωση των Δημοτικών τελών στους καταλόγους της ΔΕΗ σε κατοίκους με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, σε απόρους (αναγνωρισμένοι άποροι) και σε πολύτεκνους.
Προκειμένου να επιτευχθεί η μείωση Δημοτικών Τελών σύμφωνα και

Συνελήφθη 40χρονος στο Μεσοβούνι Θεσπρωτίας, για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (24-01-2016) το μεσημέρι στο Μεσοβούνι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Επίσης, στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας συνεργός του 40χρονου, τα στοιχεία

Ηγουμενίτσα: Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (24-01-2016) το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστική απόφαση και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Αναλυτικότερα, προέκυψε ότι ο 32χρονος είχε

.