.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Βρέθηκε ο Βασίλης Κοντογιάννης

Τέλος στο Θρίλερ της εξαφάνισης του Βασίλη Κοντογιάννη!Πριν από λίγη ώρα τηλεφώνησε στη γυναίκα του και ενημέρωσε πως

Εορτές Σουλίου: ποδηλατικός αγώνας μαθητών

Ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τις εορτές του Σουλίου. Το απόγευμα έγινε ο ποδηλατικός αγώνας από μαθητές των σχολείων του Δήμου, σε συνεργασία με τους Αθλητικούς Συλλόγους της περιοχής. Παρόντες η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση, αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος της Παραμυθιάς και γονείς των μαθητών. Ακολουθούν φωτογραφίες από τον τερματισμό και την απονομή των μεταλλίων:

Έκκληση της γυναίκας του αγνοούμενου Βασίλη Κοντογιάννη

Έκκληση κάνει η γυναίκα του αγνοούμενου Βασίλη Κοντγογιάννη,σε ανάρτηση της μέσω του facebook,να σταματήσει η παραπληροφόρηση,σχετικά με  την εξαφάνιση του συζύγου  της.Αναλυτικά στην ανάρτηση της, η Νάσια γράφει τα εξής:

Μια μεγάλη προσφορά του περιοδικού Step. Μην την χάσετε!!!!

Το περιοδικό Step του Ιουνίου κάνει μια μεγάλη προσφορά στους αναγνώστες του. Σε συνεργασία με την τοπική βιοτεχνία κουφωμάτων αλουμινίου ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ η οποία έχει ξεκινήσει πρόγραμμα επιδότησης 35% & 70% κάνουν ΕΚΠΤΩΣΗ 5% σε κάθε αναγνώστη του περιοδικού, Βρείτε το

Σύλληψη 30χρονου στην Παραμυθιά για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μέσω του ταχυδρομείου


Συνελήφθη, σήμερα το πρωί στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς, ένας 30χρονος ημεδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μέσω του ταχυδρομείου.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, ο 30χρονος μετέβη στα ΕΛ.ΤΑ. Παραμυθιάς, προκειμένου να

Καλημέρα


.