.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή η 1η διημερίδα Μελισσοκομίας

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η 1η διημερίδα Μελισσοκομίας την οποία διοργάνωσε το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Ζηρού σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιππιάδας και τον Περιβαλλοντικό –Πολιτιστικό Σύλλογο π. Δήμου Θεσπρωτικού. Τόσο το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στη Φιλιππιάδα, όσο και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στην

Παρουσίαση του βιβλίου "Γέφυρα Ζωής" στο Καναλάκι

Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ" (της Κατερίνας Ντάση) παρουσιάζεται το Σάββατο 19 Δεκέμβρη στο Καναλάκι.
Ο Σύλλογος εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Σώματος "ΕΛΠΙΣ" Φαναρίου Δήμου Πάργας σας προσκαλεί στη
παρουσίαση του βιβλίου " Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ" της Κατερίνας Ντάση, το Σάββατο 19 του Δεκέμβρη 2015 και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου - Λυκείου Καναλακίου.

Για το βιβλίο. τον εθελοντισμό και την εθελοντική αιμοδοσία θα μιλήσουν οι:

Μεγάλη νίκη οι Αμαζόνες, 1-3 εκτός έδρας την Άρτα

φωτό αρχείου
Update:
Εκ παραδρομής στην ανάρτηση έγινε λάθος στις παίχτριες που πέτυχαν τα γκολ της μεγάλης νίκης των Αμαζόνων. Το σωστό είναι ότι τα γκολ πέτυχαν: Κατερίνα Λάμπρου, Νεφέλη Δημητρίου και Σπυρίδων Ελευθερία.


 Μεγάλη νίκη πέτυχαν στον εξ αναβολής αγώνα με την Άρτα η γυναικεία ομάδα της Παραμυθιάς, οι Αμαζόνες πετυχαίνοντας τρία γκολ και δεχόμενες ένα. Οι Αμαζόνες ήταν καλύτερες σε όλον τον αγώνα, αν και είχαν δύο τραυματισμούς, και έχασαν πολλές κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.
Την επόμενη Κυριακή με

Με τρία αυτοκίνητα μετέφεραν 52 κιλά χασίς

Στη σύλληψη πέντε μελών εγκληματικής οργάνωσης που ενέχονται σε εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν χθες (13-12-2015) το μεσημέρι, κοντά στο χωριό Βασιλόπουλο Ιωαννίνων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, μετά από ενδελεχή και επισταμένη έρευνα.
Πρόκειται για

Συνάντηση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας με τον Πρόεδρο του Ο.Λ.ΗΓ.

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος επισκέφτηκε τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού, κ. Ανδρέα Νταή.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε

Διακοπή υδροδότησης λόγω συντήρησης δικτύου στην Ηγουμενίτσα

Η Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας ενημερώνει τους πολίτες ότι την Τρίτη 15-12-2015 από τις 08:00π.μ. έως και τις 13:00μ.μ. θα διακοπεί η υδροδότηση λόγω απαραίτητων εργασιών συντήρησης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στον Κάμπο Λαδοχωρίου και

Το Σούλι Παραμυθιάς ευχαριστεί το ξενοδοχείο Theasis για την προσφορά του

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ
Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς εκφράζει ομόφωνα και δημόσια τις ευχαριστίες του προς τους συνιδιοκτήτες του Ξενοδοχείου THEASIS στην Παραμυθιά για την ευγενική χορηγία αθλητικού υλικού προς την παιδική ομάδα ποδοσφαίρου του συλλόγου μας.
Η παραπάνω ανυστερόβουλη χειρονομία προσέφερε

Με καλούς χρόνους η ομάδα Go run Prodromi - Παρών και ο ΣΚΑ Παραμυθιάς

Με καλή απόδοση και με πολύ καλούς χρόνους αγωνίστηκε η ομάδα GO RUN PRODROMI 

στην Βέροια. Στον αγώνα έλαβε μέρος και ο Κώστας Μπολότσης εκπροσωπώντας τον 

Σύλλογο Κλασικού Αθλητισμού (ΣΚΑ) της Παραμυθιάς

ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ για την ομάδα GO RUN PRODROMI:

Νεκροί τρεις Γιαννιώτες σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Εγνατία

Τρία άτομα από τα Γιάννενα έχασαν χθες  το απόγευμα την ζωή τους, σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, όταν το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε, στον Ανατολικό Κόμβο Γρεβενών.
 Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Τροχαία Γρεβενών και η Πυροσβεστική ενώ ο δρόμος έμεινε κλειστός για αρκετή ώρα.
Ένας άντρας 72 ετών και

Καλημέρα



Καλημέρα!

.