.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Ξηρόλοφος: Αναβίωση του εθίμου των Λαμπαδοφοριών (BINTEO)

Ο Εκπολιτιστικός σύλλογος απανταχού Ξηρολοφιτών " Ο ΚΟΚΚΥΤΟΣ'' σας προσκαλεί στην αναβίωση του εθίμου των Λαμπαδοφοριών , την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 και ωρα 19:00 στο Δημοτικο σχολείο Ξηρολόφου. Στην εκδήλωση συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα απο τους :
Εκπολιτιστικό σύλλογο Γλυκής-Ποταμιάς
Εκπολιτιστικό σύλλογο Προδρομίου
Εκπολιτιστικό σύλλογο Καρβουναρίου
Φιλοπρόοδο όμιλο Παραμυθιάς
ΒΙΝΤΕΟ



Το έθιμο χάνεται στα βάθη της τουρκοκρατίας και

ΗΓΟΥΜΕΝΊΤΣΑ: Τροχαίο ατύχημα στην 49 Μαρτύρων

Το πρώτο σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε εχτές το βράδυ, στην υπό κατασκευή νέα οδό 49 Μαρτύρων, στην Ηγουμενίτσα.

Ο οδηγός του ΙΧ που βλέπεται στις

ΕΠΣ Θεσπρωτίας Α2: Αφεντικό το Προδρόμι. Αποτελέσματα της αγωνιστικής

φωτό αρχείου
Ασταμάτητο το Προδρόμι για άλλη μια αγωνιστική πήρε με άνεση τους τρεις βαθμούς της νίκης κερδίζοντας με 7-3 τον ΑΣ Συβότων. Στους υπόλοιπους αγώνες ο Άρης Πέρδικας κέρδισε με 2-1 την Θύελλα Γκρίκας Ψάκας κα

Γ΄Εθνική - 2ος Όμιλος: Νίκη για Θεσπρωτό και ΠΑΣ Αχέρων

φωτό αρχείου
Μετά από μια σειρά αγώνων χωρίς νίκη ο Θεσπρωτός έφυγε σήμερα με τους τρεις βαθμούς κερδίζοντας τον Σαφώς κατώτερο του Οπούντιο Μαρτίνου με 1-0. Με το ίδιο σκορ κέρδισε και ο ΠΑΣ Αχέρων  τον Τύρναβο. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής και η βαθμολογία είναι:

Γυναικείο Ποδόσφαιρο Γ΄ Εθνική: Με άνεση οι Αμαζόνες 4-0 την Κέρκυρα (ΦΩΤΟ)

Στο τελευταίο αγώνα εντός έδρας οι Αμαζόνες κέρδισαν εύκολα με 4-0 την ομάδα της Κέρκυρας, χωρίς ούτε για μια στιγμή του αγώνα να νιώσουν απειλή. Οι Αμαζόνες αν και είχαν ελλείψεις δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα να σκεφτεί ότι θα έφευγε από την Παραμυθιά με θετικό αποτέλεσμα.
Έτσι σφράγισαν την καλή τους παρουσία στο πρωτάθλημα με

Ενημερωτική Ημερίδα για την προστασία του ποταμού Καλαμά

H Φωνή Toυ Καλαμά
Η Ομοσπονδία Μουργκάνας διοργανώνει σημαντική ημερίδα ενημέρωσης, με θέμα την προστασία του ποταμού Καλαμά, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 και ώρα 7μ.μ., στην αίθουσά της (Γερανίου 44, Αθήνα).
Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση, η συλλογή πολύτιμων ουσιαστικών συμπερασμάτων και η κατάθεση τεκμηριωμένων προτάσεων για κατάλληλη βιώσιμη ρύθμιση του θέματος του ιστορικού ποταμού «Θύαμη», δηλαδή την προστασία του ποταμού Καλαμά σε όλα τα επίπεδα, με συνολικό όφελος για το περιβάλλον, την κοινωνία, τον τόπο και την πατρίδα μας γενικότερα.
Η πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Μουργκάνας στοχεύει σε

Συλλήψεις δύο ατόμων, στην Ηγουμενίτσα, για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στη χώρα

Συνελήφθησαν, σήμερα (20-03-2016) μετά τα μεσάνυχτα,  στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, δύο άτομα, για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:

Ημέρα Σταδιοδρομίας στο ΕΠΑΛ Παραμυθιάς

Το Επαγγελματικό Λύκειο Παραμυθιάς σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Θεσπρωτίας, διοργάνωσε και πραγματοποίησε επιτυχώς εκδήλωση στο χώρο του σχολείου με θέμα «Ημέρα σταδιοδρομίας» την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016.
Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν επαγγελματίες της περιοχής, που

.