.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Με επιτυχία η ημερίδα στο Ραχούλι για την πίεση, τον διαβήτη και την χοληστερίνη

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΧΟΥΛΙΩΤΩΝ
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθές 20/02/2016 η ημερίδα στο Ραχούλι με θέμα Γενικά 

μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση αυξημένης Αρτηριακής πίεσης,του σακχαρώδη 

Διαβήτη και της αυξημένης Χοληστερίνης.Να

ΕΠΣ Θεσπρωτία Α2: Μεγάλη νίκη για το Προδρόμι (Φωτογραφίες)




Σε ένα νευρικό ματς με τον διαιτητή να κάνει πολλές φορές χρήση της κίτρινης κάρτας (μάλιστα απέβαλε και παίχτη της Θύελλας με 2η κίτρινη) το Προδρόμι κέρδισε με 5-1 την Θύελλα Γκρίκας Ψάκας. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με 1-1. Το Προδρόμι μετά το δεύτερο γκολ απέκτησε αυτοπεποίθηση και τα επόμενα γκολ ήρθαν σχετικά εύκολα καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα είχε πιο πολύ το μυαλό στην επίθεση προσπαθώντας για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Θύελλα Γκρίκας έχει παράπονα από την διαιτησία καθώς θεωρεί ότι το 4ο γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει λόγω οφσάιντ. Όμως ήδη το Προδρόμι είχε διαφορά δύο τερμάτων και αυτό το γκολ δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα. Στους άλλους αγώνες Άρης Πέρδικας και Σύβοτα κέρδισαν στην πρώτη αγωνιστική. Δείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία πως έχει διαμορφωθεί καθώς και φωτογραφίες από τον αγώνα:

ΑΟ Προδρομίου - Θύελλα Γκρίκας Ψάκκας 5-1
Σύβοτα - Ποσειδώνας Ηγουμενίτσας 2-1
2ο γκολ
Άρης Πέρδικας - ΑΟ Μαζαρακιάς 1-0
Η Βαθμολογία της 1ης αγωνιστικής:
1. ΑΟ Προδρομίου 8
2. Σύβοτα 4
3. Άρης Πέρδικας 4
4. Ποσειδώνας Ηγουμενίτσας 2
5. ΑΟ Μαζαρακιάς 1
6. Θύελλα Γκρίκας Ψάκκας 1
Φωτογραφίες:

ΕΠΣ Θεσπρωτίας, Α1: Ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι Σούλι Παραμυθιάς - Δόξα Γαρδικίου (ΦΩΤΟ)


το 1ο γκολ της Παραμυθιάς με απευθείας γκολ από κόρνερ
Ισόπαλο έληξε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στο Σούλι Παραμυθιάς και Δόξα Γαρδικίου. Η ομάδα του Γαρδικίου προηγήθηκε σε μια φάση διαρκείας αλλά μετά από λίγα λεπτά ισοφαρίστηκε με απευθείας γκολ από κόρνερ. Το ημίχρονο έληξε με σκορ 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο το Σούλι Παραμυθιάς σημείωσε το δεύτερο τέρμα αλλά η ομάδα δεν κατάφερε να κρατήσει την νίκη καθώς η Δόξα Γαρδικίου ισοφάρισε.
Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα:

«Φωτιά» θα βάλει ο Δημήτρης Τζίμας με Δόκιμο στο μεγάλο Παραδοσιακό Πανηγύρι

«Φωτιά» θα βάλει ο Δημήτρης Τζίμας με Δόκιμο στο μεγάλο Παραδοσιακό Πανηγύρι
Μεγάλο Παραδοσιακό Πανηγύρι την ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 3 Μαρτίου στην Ταβέρνα - Καφέ "Δειλινό" στο Σταυροχώρι Πρέβεζας με

Εθελοντική δράση του συλλόγου Ελαταριάς για την αναστήλωση - επισκευή του παλιού σχολείου




Σήμερα 21-2-2016 πραγματοποιήθηκε εθελοντική δράση από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο 

Ελαταριάς. 
Η Δράση εντάσσεται στα πλαίσια αναστήλωσης – επισκευής του παλαιού Σχολικού κτιρίου. 

Αφορούσε την αφαίρεση του παλαιού ξύλινου δαπέδου, εργασίες καθαρισμού και διευθέτησης του προαύλιου χώρου. 

To Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εθελοντές που παρέστησαν Επίσης εκφράζει

Γ΄Εθνική, 2ος όμιλος: Ισοπαλία ο Θεσπρωτός και ο Εθνικός Φιλιππιάδας, νίκη για ΠΑΣ Αχέρων


Λευκή ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα Θεσπρωτός - Πιερικός, ενώ ο ΠΑΣ Αχέρων κέρδισε με 1-2 εκτός έδρας τον Δωτιέα Αγιάς δίνοντας στην ομάδα το δικαίωμα να ελπίζει για την παραμονή στην κατηγορία. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής:

Όλος ο κόσμος… μια φωνή ... Και η Παιδική χορωδία "Αρμονία" Πρέβεζας πάει Μέγαρο

Με αφορμή την αποκριά, τρεις βραβευμένες παιδικές χορωδίες ανάμεσα τους και η παιδική Χορωδία "Αρμονία" της Πρέβεζας, υπό την διεύθυνση της Ανέλια Στεφάνοβα τραγουδούν για έναν καλύτερο κόσμο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Οι άλλες δύο είναι

Βίντεο: Πρωτότυπη παρέλαση στα Ιωάννινα

Τον πρωτότυπο αυτό τρόπο βρήκαν οι  αγρότες των Ιωαννίνων με σκοπό να κάνουν γνωστά τα αιτήματα τους στον πολύ κόσμο και με την ευκαιρία της παρέλασης για την απελευθέρωση της πόλης ακολούθησαν κι αυτοί με τα τρακτέρ τους στα οποία είχαν βάλει στα περισσότερα Ελληνικές σημαίες.
Ακολουθεί το βίντεο:

ΝΟΜΟΣ Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΜΚΑ

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο με το παράλληλο πρόγραμμα όπου και περιλαμβάνει σημαντικές ρυθμίσεις για την Δημόσια Υγεία, την Εργασία, την Κοινωνική Αλληλεγγύη, αλλά και την Παιδεία, την Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 
Μία σημαντική ρύθμιση που περιλαμβάνει ο νόμος είναι η πρόσβαση σε παροχές υγείας για τους ανασφάλιστους μόνο με το ΑΜΚΑ τους. Ειδικότερα με την ψήφιση του νομοσχεδίου καθιερώνεται η

Οι μικροβιολόγοι της Πρέβεζας προχωρούν σε επίσχεση εργασίας από αύριο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας  ,στηρίζει τους εργαστηριακούς γιατρούς του συλλόγου στην διαμαρτυρία και μη αποδοχή της επιβληθείσας υποκοστολόγησης των εργαστηριακών εξετάσεων με το ΦΕΚ Β 2816/22-12-2015. Επ’ αυτού έχουν συντάξει και επιδώσει στον Υπουργό Υγείας και στον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ έγγραφη υπογεγραμμένη αίτηση-διαμαρτυρία-πρόσκληση και επιφύλαξη.
Οι ιδιώτες συμβεβλημένοι εργαστηριακοί ιατροί του συλλόγου κατόπιν συνάντησης αποφάσισαν την επ’ αόριστον επίσχεση -αναστολή εκτέλεσης παραπεμπτικών του ΕΟΠΥΥ με έναρξη επίσχεσης την Δευτέρα 22-2-2016.
Η νέα υποκοστολόγηση είναι αυθαίρετη, αντισυνταγματική και αντισυμβατική, αντιβαίνει τον Κώδικα Ιατρικής δεοντολογίας άρθρα 8 και 9 βάσει

Σημαντική επιτυχία του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. Εντόπισαν τρία πολυτελή και κλεμμένα ΙΧ

Συνεχίζουν το καλό έργο και τις επιτυχίες, οι άντρες και οι γυναίκες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, υπό τη καθοδήγηση πάντα του Λιμενάρχη και του Υπολιμενάρχη.

Το τελευταίο διάστημα,  μετά από εντατικούς ελέγχους που πραγματοποιούν κατά την αποβίβαση επιβατών και οχημάτων, έχουν καταφέρει να

.