.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Η ταινία της ΘΕΑΤΟ



Την Παρασκευή 8 /8/2014 όσοι θέλουν να θυμηθούν και όσοι θέλουν να γνωρίσουν την ταινία της ΘΕΑΤΟ μπορούν να έρθουν στην Γκρίκα στις 9.00μμ , στην προβολή της ταινίας της: "Η Μετανάστις".

Είσοδος Δωρεάν .Όλοι λοιπόν

Η Χαρούλα Αλεξίου στην Ηγουμενίτσα

Σήμερα το βράδυ στο δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας θα δώσει συναυλία η Χάρις Αλεξίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2014".
Γενική είσοδος 12 ευρώ, Για

ΟΑΕΔ: Μέχρι τη Δευτέρα 11/08 οι αιτήσεις για κοινωνικό τουρισμό

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που παρέχει δωρεάν διακοπές με εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού θα είναι ανοικτές για ακόμη μία εβδομάδα αφού η ηλεκτρονική εφαρμογή για την αίτηση θα κλείσει την επόμενη Δευτέρα 11/8.

Αντικείμενο του προγράμματος του ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2014 είναι η επιδότηση εργαζομένων - ανέργων και των οικογενειών αυτών για την πραγματοποίηση διακοπών διάρκειας έως 6 ημέρες (από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις) σε τουριστικά καταλύματα.
Η επιδότηση γίνεται με τη χορήγηση Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από 15.09.2014 έως 31.08.2015
«Δικαιούχοι» του προγράμματος είναι:
α. εργαζόμενοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου που έχουν πραγματοποιήσει το έτος 2013 πενήντα (50) ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και έχουν καταβάλει εισφορά 0,35% υπέρ του καταργηθέντος Οργανισμού Εργατικής Εστίας.
β. άνεργοι που το έτος 2013 έλαβαν τακτική

.