.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Το Σάββατο κόβουν οι Αμαζόνες την πίτα τους

Ο αθλητικός σύλλογος γυναικών ποδοσφαίρου οι "ΑΜΑΖΟΝΕΣ" 2008 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ στο "Must club" που βρίσκεται απέναντι από την Μητρόπολη Παραμυθιάς και μας προσκαλεί να παρευρεθούμε στην εκδήλωση.

Παράλληλα ο σύλλογος ενημερώνει ότι με συγκίνηση μετά τον νικηφόρο αγώνα με τον ΠΑΟΚ Κοζάνης (6-0) η ποδοσφαιρίστρια Πιτροπάκη Γεωργία ανακοίνωσε ότι

Ηγουμενίτσα: εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης».

Την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στις 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου δημοτικού σχολείου Ηγουμενίτσας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: "Πρόληψη της παιδική; σεξουαλικής κακοποίησης".
Θα χαιρετίσουν οι: Αλέξανδρος Καχριμάνης- περιφερειάρχης Ηπείρου, Βασίλης Γιόγιακας- βουλευτής Θεσπρωτίας, Ιωάννης Λώλος-δήμαρχος Ηγουμενίτσας, Γιώργος Κύλλας - διευθυντής του δημοτικού σχολείου Ηγουμενίτσας.
Θα μιλήσουν οι: Έλενα Ράπτη - βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και

Κλειστές καφετέριες και ταβέρνες σε Θεσπρωτία και Πρέβεζα

Σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Καφετεριών και καταστημάτων εστίασης Θεσπρωτίας "ΟΜΟΝΟΙΑ" το μεσημέρι της Τετάρτης, αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή στην αυριανή πανελλαδική απεργία.

Έτσι, καλεί όλα τα μέλη του και τους συναδέλφους, να κλείσουν τα καταστήματά τους, από τις 8 το πρωί, μέχρι και τις 2 το μεσημέρι.

Την συμμετοχή τους στην πανελλαδική απεργία, αύριο 4 Φεβρουαρίου, αποφάσισαν οι  ιδιοκτήτες καφέ, εστιατορίων και συναφών επαγγελμάτων στην Πρέβεζα.
Στη συνεδρίαση του

Κλείνει ο δρόμος στον Παραπόταμο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κυκλοφοριακής διευθέτησης επί της Ε. Ο. Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας

Γίνεται γνωστό ότι, λόγω εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση καθιζήσεων στην Ε. Ο. Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας, εντός της Τ. Κ. Παραποτάμου», από 06-02-2016, 8πμ μέχρι 08-02-2016, 8μμ, πρόκειται να γίνει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήμα της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας και

ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 2016 το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας θα παραμείνει κλειστό λόγω απεργίας των Υπαλλήλων του, συμμετέχοντας στις πανελλήνιες κινητοποιήσεις με αφορμή το Ασφαλιστικό ζήτημα, στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις των τοπικών Εμποροεπαγγελματικών Οργανώσεων και Συλλόγων, και

Λίγο έλειψε να γίνει το κακό – Πυρκαγιά ανάμεσα σε σπίτια στον Παντοκράτορα

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα εντός ιδιωτικού χώρου στον Παντοκράτορα.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, επιχειρήθηκε να καούν ξεροί φοίνικες εντός του οικοπέδου, πλην όμως η φωτιά έλαβε διαστάσεις και επεκτάθηκε.
Στο σημείο βρίσκονται οχήματα της Π.Υ. Πρέβεζας και

Εξιχνιάστηκε απόπειρα κλοπής από φορτηγό στην Πρέβεζα

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας εξιχνιάστηκε απόπειρα κλοπής από φορτηγό αυτοκίνητο, που έλαβε  χώρα χθες (02-02-2016) το μεσημέρι στην Πρέβεζα.
Για την υπόθεση, συνελήφθη σήμερα (03-02-2016) το πρωί, ένας

Περιοδικό Step: Δείτε τα περιεχόμενα του τεύχους Φεβρουαρίου

Το τεύχος του Φεβρουαρίου είναι ήδη έτοιμο, με ύλη πλούσια και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στο τεύχος Φεβρουαρίου έχουμε αφιέρωμα στον Πύργο Κούλια της Παραμυθιάς, στο παραδοσιακό χωριό Φοινίκι, στο ξωκλήσι του Βουβοποτάμου, στον εξωτικό Κοκκινοπηλό και στο ελαιοτριβείο στην Πάργα με ιστορία 100 ετών. Ακόμα θα διαβάσετε στην στήλη Αγροτικές υποθέσεις για την επιδότηση των 9000 για δέντρα, ένα αφιέρωμα στον δάσκαλο Φ¨ωτη Αθανασίου και στο βιβλίο του  "Γραμματική Αρβανίτικης Γλώσσας", συμμετέχουμε στην κίνηση "Σώστε τον ποταμό Καλαμά", αναφερόμαστε στο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ηπείρου, αυτό της Πρέβεζας και φυσικά οι στήλες με τις συμβουλές του κτηνίατρου και του γεωπόνου, τα Βότανα & υγεία, τα νέα της τεχνολογίας κ.α. Δείτε αναλυτικά τα περιεχόμενα:

Ο πολιτιστικός σύλλογος "Ρένα Κώτσιου" προχωρά στην οργάνωση και λειτουργία «Κοινωνικού Φροντιστηρίου»


Ο Πολιτιστικός και Κοινωνικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας «Ρένα Κώτσιου» στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων επιχειρεί να διαμορφώσει συνθήκες στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. 

Η δεινή οικονομική κρίση που έχει εισβάλει σε όλα τα σπίτια των μέσων οικονομικά οικογενειών έχει δημιουργήσει ένα πλήθος προβλημάτων και παρενεργειών στους μαθητές, όπως, εκτός του βιοποριστικού, η αύξηση του άγχους, η αύξηση της βίας και η μείωση της επίδοσης στο σχολείο. 

Τραγικοί λοιπόν αποδέκτες όλης

Κοινωνικοί Λειτουργοί-ΣΚΛΕ Θεσπρωτίας-Κοπή Πίτας

Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016  πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας, του Τοπικού Τμήματος ΣΚΛΕ Θεσπρωτίας, στο ΚΑΠΗ Ηγουμενίτσας, για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς!
Ήταν πρώτη επίσημη εκδήλωση για το νέο έτος, όπου και παρευρέθηκαν τα περισσότερα μέλη του Τμήματος . Η τυχερή της εκδήλωσης ήταν η Ζώη Βίκη που κέρδισε μαζί με το φλουρί και τρία βιβλία. Επιπλέον, ο πρόεδρος Θανάσης Χασκής με μια ευγενική χειρονομία έδωσε στο κάθε μέλος από ένα βιβλίο. 
Τα Μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου, θα ήθελαν να 

Αν έχετε αυτό το προϊόν στο ντουλάπι σας πετάξτε το αμέσως!!!

Σε ανάκληση παρτίδων του συμπληρώματος διατροφής Nox Pump προχώρησε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).
Ειδικότερα, ανακαλείται η παρτίδα 13053803 του προϊόντος Nox Pump, λόγω παρουσίας των μη εγκεκριμένων ουσιών methyl – synephrine (Oxilofrine), bσeta – methylphenethylamine και bete -dimethylphenethylamine.
Το προϊόν διακινείται ως συμπλήρωμα διατροφής και

Ο Δήμος Πάργας θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή νωπών κοτόπουλων στο Καναλάκι

Ο Δήμος Πάργας θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή νωπών κοτόπουλων την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 10:00 π.μ. στο χώρο του Δημαρχείου στο Καναλλάκι.
Η σχετική δράση υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Ηπείρου με

.