.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Πόσα μπαλόνια με νερό σταματούν μια σφαίρα; (Video)

Ο παρουσιαστής Tim Shaw της εκπομπής “Street Genius” που μεταδίδεται από το κανάλι του National Geographic έκανε ένα πρωτότυπο πείραμα.

Για να διαπιστώσει πόσα μπαλόνια γεμάτα με νερό είναι απαραίτητα για να σταματήσουν μια σφαίρα όπλου, ο Tim και η ομάδα του κρέμασαν 10 μπαλόνια το ένα δίπλα στο άλλο, και ένας επαγγελματίας σκοπευτής τα πυροβολεί με ένα Magnum 44, ένα από τα πιο ισχυρά περίστροφα στον κόσμο.

Η συνέχεια στο video...

Δες από τον υπολογιστή σου εαν έχεις ασφάλιση απο το ΙΚΑ για το 2015

Το ΙΚΑ έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του που επιτρέπει σε ασφαλισμένους να ενημερώνονται άμεσα, εάν έχουν ασφάλιση από το Ταμείο τους για το έτος 2015 και μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2016 ώστε να μην χρειάζεται η επίσκεψη σε υποκαταστήματα του Ιδρύματος.

Σύμφωνα με τη Διοίκηση του ΙΚΑ, η υπηρεσία αυτή επιτρέπει, σε ασφαλισμένους, να ενημερώνονται άμεσα εάν περιλαμβάνονται στους δικαιούχους ασφαλιστικής ικανότητας για το ασφαλιστικό έτος 2015 με

Επισπεύδεται η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων από τον ΟΓΑ

Επισπεύδεται η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων α’ τριμήνου 2015. Η κίνηση που ανακοινώθηκε από την αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Θεανώ Φωτίου έρχεται την ίδια μέρα που έγινε γνωστό ότι θα υπάρξει ολιγοήμερη καθυστέρηση στην εξόφληση των δικαιούχων για το 2014.
Όπως αναφέρεται η κα Φωτίου έδωσε εντολή για την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του 1ου τριμήνου του 2015, συνολικού ποσού 130 εκατομμυρίων ευρώ, νωρίτερα από την προηγούμενη χρονιά. Έτσι, οι περίπου 700.000 δικαιούχοι φέτος θα

Ξεκινάει το πρόγραμμα "άθληση για όλους" στο δήμο Σουλίου

ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΑΡΞΗΣ Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους 2014-15 


Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ  σας ενημερώνει ότι ξεκίνησαν το προγράμματα άθλησης για όλους. Δείτε τα προγράμματα:

Δελτίο τύπου για την ανάκληση του προγράμματος "Εξοικονομώ" για το δημοτικό σχολείο Βούλγαρη

Ο δήμος Σουλίου εξέδωσε δελτίο τύπου ως απάντηση σε διαδικτυακή ανακοίνωση (http://www.paramythia-online.gr) της αντιπολίτευσης  σε σχέση με την ανάκληση του προγράμματος "Εξοικονομώ" που αφορούσε το δημοτικό σχολείο Βούλγαρη. Η αντιπολίτευση στην ανακοίνωση της κατηγορούσε την δημοτική αρχή ότι ενώ "ήταν ενήμερη από τις αρχές Ιανουαρίου για την απένταξη του Δημοτικού σχολείου Βουλγαρη από το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ δεν ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο" και συνέχιζε η ανακοίνωση  "άμεσα πρέπει να συγκληθεί Δημοτικό Συμβούλιο που θα συζητήσει για τις ευθύνες απένταξης του έργου (αναθέσεις μελετών οι οποίες ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν, έλλειψη βεβαίωσης στατικής επάρκειας και λοιπά) καθώς και για την τακτική και τις ενέργειες που επιβάλλεται να ακολουθηθούν για να αποκατασταθεί το Δημοτικό Σχολείο ¨Βούλγαρη".
Η δημοτική αρχή απαντώντας λέει ότι "κοινοποιήθηκε στις 18/2 η ανάκληση και η δημοτική αρχή θα προχωρήσει σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την ακύρωση της απόφασης αυτής, καθόσον πρόκειται για ένα έργο ώριμο, που θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί εντός του 2015"

Δείτε την απάντηση του δήμου Σουλίου:

.