.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Ομιλία, στον Ξηρόλοφο, με θέμα " Η σύγχρονη γυναίκα - Αυτοεκτίμηση"

Ο εκπολιτιστικός σύλλογος απανταχού Ξηρολοφιτών << Ο ΚΟΚΚΥΤΟΣ >> με αφορμή την 

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, διοργανώνει ομιλία την Τρίτη 8 Μαρτίου στις 17:00 στο κέντρο  

''Μεταξύ μας΄΄ στον Ξηρόλοφο , με θέμα : " Η σύγχρονη γυναίκα - Αυτοεκτίμηση " . 

Υπεύθυνη ομιλίας : Ανδρέου Ελπίδα Κοινωνική Λειτουργός . Ο σύλλογος θα

Έκτακτη σύσκεψη στην Περιφέρεια Ηπείρου με την συμμετοχή των Δημάρχων για το Προσφυγικό

Έκτακτη σύσκεψη με την συμμετοχή των Δημάρχων θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη και ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στα Ιωάννινα προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση,συντονισμός και προετοιμασία για τυχόν υποδοχή προσφύγων στην περιοχή.Την σύσκεψη συγκαλεί ο  Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης έπειτα από

Διανυκτέρευση στην Πρέβεζα η Ολυμπιακή Φλόγα

Η πόλη της Πρέβεζας έχει την ύψιστη τιμή να έχει επιλεγεί από την Οργανωτική Επιτροπή του «RIO 2016» ως σταθμός όχι μόνο διέλευσης αλλά και διανυκτέρευσης της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο (Βραζιλία) το καλοκαίρι του 2016.

Η υποδοχή - διέλευση και η διανυκτέρευση της Ολυμπιακής Φλόγας θα γίνει την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 με τιμές αρχηγού κράτους.

Για το λόγο αυτό όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν ως λαμπαδηδρόμοι στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία θα πρέπει να καταθέσουν συμπληρωμένη αίτηση έως και τις 18 Μαρτίου στο Δημαρχείο της Πρέβεζας (κατεβεβάστε την αίτηση εδώ).

Οι Λαμπαδηδρόμοι (ο αριθμός των οποίων έχει

Καρναβαλικές και αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ζηρού

Πλούσιο θα είναι και φέτος το πρόγραμμα των καρναβαλικών και αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Ζηρού. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το ερχόμενο Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 και θα κορυφωθούν με τις καρναβαλικές και αποκριάτικες εκδηλώσεις το τετραήμερο, από την Παρασκευή 11 Μαρτίου μέχρι και τα κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας.
Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από τους συλλόγους με την υποστήριξη του Δήμου.
Ειδικότερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Μεγάλο καρναβαλικό πάρτι στο Must club την Τσικνοπέμπτη

Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι το βράδυ με ΑΧΝΟΥΛΑ και Π, ΣΚΑΡΠΟ  στο Must club θα διασκεδάσουμε με το FREE PARTY CARNIVAL.... Μόνο με 5 ευρώ Κρασί, Μπύρα, Σουβλάκι FREE!!!

Βίντεο-σοκ: Δίχρονος έπεσε στη μέση του δρόμου από βαν

Σοκ έπαθε οδηγός αυτοκινήτου σε επαρχία της Κίνας όταν στις ρόδες του κόντεψε να πέσει ένας δίχρονος που γλύστρησε από το προπορευόμενο βαν στη μέση του δρόμου. 

Ο μικρούλης έπεσε από τη χαλασμένη πόρτα στο οδόστρωμα κι ευτυχώς ο οδηγός κατάφερε να πατήσει εγκαίρως φρένο. Το παιδί άρχισε να τρέχει να σταθεί στην άκρη, ενώ έντρομοι άλλοι οδηγοί έκαναν νόημα στον οδηγό του βαν και παππούτου μικρούλη ότι

Παράταση ισχύος αδειών κατοχής συλλεκτικών όπλων και λοιπών αντικειμένων

Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, παρατείνεται μέχρι την 31.12.2016 η ισχύς των αδειών κατοχής συλλεκτικών όπλων και λοιπών αντικειμένων, που εκδόθηκαν πριν τη δημοσίευση της Απόφασης αυτής (ΦΕΚ Β’ 422 από 22.02.2016) και έχουν λήξει ή λήγουν μέχρι την ημερομηνία αυτή.
Σημειώνεται ότι απαραίτητη για την ανανέωση χορήγησης των ως άνω αδειών είναι η προσκόμιση

Παραμυθιά: ενημερωτική ημερίδα για τις ομάδες παραγωγών






Ενημερωτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Παραμυθιά, στο πολυχώρο Καρκαμίσι με θέμα την επικείμενη δημιουργία ομάδας παραγωγών - κτηνοτρόφων. Στην ημερίδα μίλησαν ο Βασίλης Παρόλας, γενικός διευθυντής της ΕΑΣ και αντιπρόεδρος της COGECA, ο γεωπόνος και

Ο Μάρτιος έφερε και χιόνια στα ορεινά!

Από Μάρτη καλοκαίρι; Κι όμως.. Ο καιρός παραπέμπει σε χειμώνα.. Μάλιστα στη διάρκεια της νύχτας εκδηλώθηκαν και χιονοπτώσεις σε περιοχές με υψόμετρο άνω των 1600 μέτρων.
Μετά από έναν ανοιξιάτικο Φλεβάρη

ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ

Παραμυθιά: Εθελοντική αιμοδοσία στο κέντρο υγείας

Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016, κινητή μονάδα αιμοδοσίας, θα βρίσκεται στο κέντρο υγείας Παραμυθιάς, από τις 9:30 πμ έως τις 13:30 μμ, στα πλαίσια των δράσεων της

Το Φιλιατιώτικο Καρναβάλι




Το Φιλιατιώτικο Καρναβάλι ξεκίνησε ήδη και υπόσχεται αξέχαστες στιγμές. Κάντε κλικ στις εικόνες για να δείτε το πρόγραμμα.



Δήμος Ηγουμενίτσας: «Εκδήλωση για την Τσικνοπέμπτη»


Το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δ. Ηγουμενίτσας και ο Δ. Ηγουμενίτσας προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στην έναρξη των εκδηλώσεων των Αποκριών που θα γίνει την Πέμπτη 03-03-2016 στην Πλατεία Δημαρχείου και ώρα 16:00 μ.μ. με το σύνθημα: «Όλη η Πόλη Μια Παρέα» Φορέστε τις στολές και ελάτε να

Ευχαριστίες του νοσοκομείου Φιλιατών για δωρεά

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Φιλιατών ευχαριστεί την κ. Λεμονιά Μάντζιου για την δωρεά της στην μνήμη των παιδιών της Κωνσταντίνου και Νικόλαου Μάντζιου και του συζύγου της Χρήστου Μάντζιου, στο Πνευμονολογικό και Ουρολογικό τμήμα του νοσοκομείου .
Συγκεκριμένα , στο πνευμονολογικό τμήμα διατέθηκε εξοπλισμός για

Τσικνοπέμπτη στην Παραμυθιά

Το καρναβάλι ξεκινάει στον δήμο Σουλίου. Η πρώτη εκδήλωση θα είναι αύριο,  3 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, όπου θα τιμηθεί η Τσικνοπέμπτη στην πλατεία Βούλγαρη στην Παραμυθιά παρέα

Ένα όραμα για μια καλύτερη Πρέβεζα

Σε διευρυμένη διαβούλευση τέθηκε η προετοιμασία του σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Πρέβεζας
Η προετοιμασία του σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Πρέβεζας σε όλες του τις πτυχές ήταν το αντικείμενο της διευρυμένης συνεδρίασης της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Πρέβεζας, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στην Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης, με προσκεκλημένους και τους φορείς της πόλης. Τόσο ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και πρόεδρος της επιτροπής διαβούλευσης, κ. Λάζαρος Πιπιλίδης όσο και ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και πολεοδομίας, κ. Ευάγγελος Γιαννουλάτος ανέφεραν ότι το σχέδιο αποτελεί τον «οδικό χάρτη» με τον οποίο θα πορευθεί ο Καλλικρατικός δήμος τα επόμενα χρόνια. Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και

Εξετάσεις για την εισαγωγή αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Διαγωνισμό για την εισαγωγή αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας για το ακαδημαϊκό έτος 2016 - 2017, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικού Λυκείου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

-Ο ακριβής αριθμός των εισαγομένων στη Σχολή, κατά κατηγορία, θα καθορισθεί με συμπληρωματική προκήρυξη, η οποία θα σας αποσταλεί μετά την έκδοση της προβλεπόμενης Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Οι υποψήφιοι δύναται να συμμετάσχουν:
α. Για το 10% των θέσεων που θα καλυφθούν από υποψηφίους που συμμετείχαν στις

.