.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Τελικά αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής

Το σκορ της 3ης αγωνιστικής πέτυχε ο Πανλευκάδιος ο οποίος επικράτησε με το… εκκωφαντικό 7-1 της Δόξας Ωρωπού. Εύκολη νίκη και για τον Τηλυκράτη Λευκάδας που επικράτησε με 6-0 του Απόλλωνα Ν. Λευκάδας στο γήπεδο του Αγίου Πέτρου.
Αναλυτικά:

Τρίτη σερί νίκη του Παραπόταμου, έσπασαν τα δίκτυα Θύαμις και ΑΕΝΣ

Στην Α1 της ΕΠΣ Θεσπρωτίας η ομάδα του Παραπόταμου, ο Αστέρας,  πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη απέναντι στον Σπάρτακο και προηγείται στην βαθμολογία με 9 βαθμούς. Τις εντυπώσεις τις κέρδισαν ο Θύαμις Καστρίου που συνέτριψε με 8-0 την Φορτούνα και η ΑΕΝΣ που κέρδισε με 7-0 την Λαμπανίτσα. Το Σούλι Παραμυθιάς εκτός έδρας πέτυχε σημαντική νίκη με 0-3 απέναντι στο Λαδοχώρι. Αύριο θα

Ο ΦΟΠ πρόσφερε μια ευχάριστη νότα στην Παραμυθιά (BINTEO και ΦΩΤΟ)

Ενώ η ατμόσφαιρα στην Παραμυθιά έχει ήδη την αίσθηση του Λάμποβου, που ανοίγει αύριο τις πύλες του, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε έξω από τον δημαρχείο αυτούς που πέρασαν από εκεί. Ο ΦΟΠ είχε προσκαλέσει μουσικούς που σπουδάζουν στο Ωδείο Ιωαννίνων οι οποίοι γέμισαν με νότες τον χώρο.
Ο ΦΟΠ δίνει μεγάλη σημασία στο τομέα της μουσικής και επενδύει σε αυτό φέρνοντας τους καλύτερους καθηγητές από το Ωδείο Ιωαννίνων και του ΝΑΚΑ ανεβάζοντας τον πήχη της ποιότητας των μαθημάτων.
Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από αυτήν την συναυλία καθώς και φωτογραφίες:

Σύλληψη 52χρονου για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη χθες (02.10.2015), το απόγευμα, στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στον 52χρονο, τη στιγμή που

Καλημέρα


Έγινε η παρουσίαση της ομάδας του Θεσπρωτού (ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ)

Σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Ηγουμενίτσας πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του Θεσπρωτού. Στην αίθουσα ήταν όλοι οι παίχτες (εκτός του τραυματία Ντόκου), τα μέλη της διοίκησης καθώς και τα μέλη του τεχνικού τμήματος.  

Στην σύντομη ομιλία του ο νέος πρόεδρος της ομάδας έκανε αναφορά στους στόχους της ομάδας που είναι να έχει καλύτερη θέση από ότι στα προηγούμενα χρόνια και ζήτησε από τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε αγώνα. Ο προπονητής της ομάδας  Γιώργος Λαδιάς ζήτησε και αυτός με τη σειρά του την βοήθεια του φίλαθλου κόσμου και σημείωσε ότι παρόλη την νίκη στην  πρεμιέρα η ομάδα πρέπει να μείνει σοβαρή και προσγειωμένη, ενώ συνέχισε ότι θα δουλέψουν όλοι σκληρά ώστε να πετύχουν τους στόχους της ομάδας.
Στην παρουσίαση ήταν παρών ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, ο αντιδήμαρχο Μιχάλης Γκίκας και ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Θεσπρωτού Βασίλης Ντάνης.
Δείτε στην συνέχεια ένα βίντεο με χαρακτηριστικές στιγμές καθώς και τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

.