.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Αισθητός σεισμός στην Θεσπρωτία

Πριν λίγη ώρα σημειώθηκε  σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή σε όλον το νομό Θεσπρωτίας. Το επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται ανάμεσα στο Καρτέρι και το Καρβουνάρι, Ο σεισμός σημειώθηκε στις 15.49, 17 χλμ Βόρεια - βορειοδυτικά της

ΒΙΝΤΕΟ και Φωτορεπορτάζ: ΦΟΠ - Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών "Φωτικαίων Γαία"

Με επιτυχία έγινε χθες το βράδυ το 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών "Φωτικαίων Γαία" που διοργανώνει ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς (ΦΟΠ).
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο σχολείο "Βούλγαρη" και παρακολούθησε τα χορευτικά συγκροτήματα από την Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, τις Λίμνες Αργολίδας, το Ζερβοχώρι και φυσικά από δύο τμήματα του ΦΟΠ.

Στην εκδήλωση εκτός των άλλων ήταν οι βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, Βασίλης Γιόγιακας, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, η περιφερειακή σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Σουλίου Δημήτρης Σακαρέλης. ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Σουλίου Άρης Μαρέτας, ο πρόεδρος της ΤΚ Παραμυθιάς Γιώργος Καλόγηρος, αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων και πολιτιστικών συλλόγων κ.α.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά αποσπάσματα του φεστιβάλ καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Η έναρξη των παιδικών σταθμών στον δήμο Σουλίου

Με ανακοίνωση του το ΝΠΔΔ "Αρωγή" του δήμου Σουλίου ενημερώνει για την έναρξη των παιδικών σταθμών για την νέα σχολική χρονιά. Η ανακοίνωση λέει:

Περιοδικό Step: Δείτε τα περιεχόμενα του τεύχους Σεπτεμβρίου

Δείτε το εξώφυλλο και τα περιεχόμενα του τεύχους Σεπτεμβρίου. Το Step  πάντα δυναμικό έχει ύλη που θα συζητηθεί. Στο εξώφυλλο η Ολυμπιονίκης μας Αλεξάνδρα Τσιάβου η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Step. Και τα υπόλοιπα θέματα... αφιέρωμα στην 5η Αλωνιάδα Σεβαστού, στο Θεσπρωτό, στον Πολιτιστικό και Ψυχαγωγικό σύλλογο "Αχέρων", στα εγκαταλειμμένα σπίτια στο Αλωνάκι, στην θεατρική παράσταση του ΔΙΕΚ Ηγουμενίτσας, συνέντευξη με την γεωπόνο τεχνολόγο Κατερίνα Μπαζίνα για τους ντόπιους σπόρους, και φυσικά, Παραδοσιακές γεύσεις - άλλη μια παραδοσιακή συνταγή!!!
Και φυσικά οι υπόλοιπες μόνιμες στήλες που τόσο αγαπήσατε.
Αναλυτικά τα περιεχόμενα του τεύχους Σεπτεμβρίου είναι:

Μουσική πανδαισία υπό το φως της πανσέληνου, στην αρχαία Ελέα

20 κιθάρες θα μας ταξιδέψουν σήμερα Σάββατο στις 9.30 μ.μ. στο χώρο της αρχαίας Ελαίας με φόντο την αυγουστιάτικη πανσέληνο. Στις κιθάρες θα είναι το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων. Την εκδήλωση την

Καλημέρα


.