.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ο καταρτισμός των τεσσάρων ομίλων της Γ΄ Εθνικής

Τι θα ισχύσει στο πρωτάθλημα της σεζόν 2015-16 για την άνοδο και τον υποβιβασμό. Θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου. Τέσσερις εμβόλιμες αγωνιστικές στο πρόγραμμα του 1ου και του 2ου ομίλου.

Μία ημέρα πριν από την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής έγινε γνωστός και ο καταρτισμός των τεσσάρων ομίλων.
Την Πέμπτη (10/9) στις 12.00 αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΟ και την Τετάρτη (9/9) η επιτροπή εκτάκτων θεμάτων ανακοίνωσε το τι ακριβώς θα ισχύσει φέτος στην τρίτη κατηγορία.
Αναλυτικότερα, τονίζει πως οι πρωταθλητές των τεσσάρων ομίλων θα

Έντονα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν την Ήπειρο

Σε επιφυλακή καλούνται άμεσα να βρίσκονται οι Δήμοι στην Ήπειρο και να είναι σε επικοινωνία με την Διεύθυνση  Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, μετά από το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ για σήμερα Τετάρτη βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία και σταδιακά στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και

Πήγε να πάρει τη σύνταξη με το... όπλο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο.
Ένας ηλικιωμένος άνδρας εμφανίστηκε στη στάση λεωφορείου κρατώντας στα χέρια του μια... καραμπίνα.
Όταν τον ρώτησαν γιατί κουβαλάει το όπλο 

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από σπίτι στον Νάρκισσο Πρέβεζας

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Καναλλακίου Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, υπόθεση κλοπής από σπίτι στον Νάρκισσο Πρέβεζας.
Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός

Καλημέρα


.