.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

BINTEO: Παρουσίαση του βιβλίου "Γέφυρα ζωής" στην Παραμυθιά (+ΦΩΤΟ)


Το βιβλίο της Κατερίνας Ντάση, "Γέφυρα Ζωής" παρουσιάστηκε σήμερα στην Παραμυθιά, στο θέατρο Καρκαμίσι.
Την εκδήλωση χαιρέτησε η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση. Μίλησαν για τον εθελοντισμό και την αιμοδοσία καθώς και για το βιβλίο ο Γιώργος Μπουζούρης εκπροσωπώντας  πολιτιστικούς συλλόγους του δήμου Σουλίου, ο Νίκος Τζίμας υπεύθυνος επιτροπής παιδείας ΠΟΣΕΑ, η Μαρίνα Μπέση διευθύντρια της πρωτοβάθμιας Θεσπρωτίας και η συγγραφέας Κατερίνα Ντάση.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Σταύρος Κωσταράς και  εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την παρουσίαση, ενώ ακολουθεί και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το δημοτικό Αρχαίας Ελέας, στον Ξηρόλοφο




Σήμερα το πρωί στο δημοτικό σχολείο Αρχαίας Ελέας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Στην πραγματικότητα ήταν 7 πίτες, μία για κάθε τάξη και μία για το εκπαιδευτικό προσωπικό. Τις πίτες ετοίμασαν γυναίκες από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
Ο Σύλλογος πρόσφερε στους τυχερούς μαθητές που

Ακριβά πληρώνουν μετακινήσεις και θέρμανση οι Θεσπρωτοί


Άρθρο της εφημερίδας ΤΙΤΑΝΗ - thespro.gr

Ακριβά πληρώνουν οι καταναλωτές τα καύσιμα στο Νομό Θεσπρωτίας, τόσο σε σχέση με τις μέσες πανελλαδικές τιμές, όσο και ανάμεσα στους υπόλοιπους Νομούς της Ηπείρου. 

Μεσούσης της χειμερινής περιόδου και με τις θερμοκρασίες στην Ήπειρο τις τελευταίες δέκα ημέρες, ίσα που να ξεπερνάνε τους μηδέν βαθμούς Κελσίου, η ανάγκη των καταναλωτών να ζεστάνουν τις οικογένειές τους, τους οδηγούν στο να βάλουν το χέρι βαθιά στη τσέπη τους. 

Η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στη Θεσπρωτία είναι 0,750 € , την ίδια ώρα που

Αναβάλλεται η κοπή πίτας των Αμαζόνων

Η προγραμματισμένη για αύριο κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας αναβάλλεται για το επόμενο Σάββατο λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων. Το ΔΣ της ομάδας ζητά συγγνώμη για την αλλαγή αυτή και περιμένει τους φίλους να παρευρεθούν στην κοπή της πίτας. Για την ακριβή ώρα θα

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην Ηγουμενίτσα, για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν, χθες (28-01-2016) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 και 28 ετών, για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκαν από

ΕΟΠΥΥ: Ασφαλισμένε κόψε τον λαιμό σου!

Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ για ποιόν λόγο πληρώνουν τα ασφάλιστρα τους; Για να έχουν ιατροφαρμακευτικές παροχές, είναι η λογική απάντηση.
Η απάντηση όμως του ΕΟΠΥΥ είναι: Πληρώστε αλλά μην τυχών χρειαστείς γιατρό… δεν έχουμε γιατρούς καρδιά μου!
Παλαιότερα, αν ήσουν για παράδειγμα ασφαλισμένος στο ΙΚΑ και δεν υπήρχε μια ειδικότητα στην περιοχή κατοικίας σου τότε μπορούσες να πας σε έναν ιδιώτη γιατρό και το ΙΚΑ σου επέστρεφε τα χρήματα του κρατικού τιμολογίου που πλήρωσες τον ιδιώτη.
Τώρα, αν δεν υπάρχει γιατρός, πας σε ιδιώτη πληρώνεις και ο ΕΟΠΥΥ δεν σου δίνει σεντς. Το μόνο που μπορεί  να σου καλύψει είναι τα

Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς: Απεργία τις 4 Φλεβάρη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: • Απόσυρση του νέου αντιασφαλιστικού τερατουργήματος. • Καμία παραπέρα μείωση των συντάξεων. Αναπλήρωση των απωλειών των προηγούμενων χρόνων. Επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης. • Επιστροφή των αποθεματικών που ληστεύτηκαν με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων. • Κρατική χρηματοδότηση στα 2/3 των εξόδων του ταμείου. • Άμεση επαναφορά των ορίων συνταξιοδότησης στο προηγούμενο καθεστώτος με προοπτική την παραπέρα μείωση τους. • Συνταξιοδότηση όλων των

Δ Σ Επιμελητηρίου Πρέβεζας: Να κατεβάσει τα ρολά η αγορά την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, κατά τη συνεδρίαση του της 27ης Ιανουαρίου 2016, εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα, στο οποίο αναφέρει να ακόλουθα:
        Απορρίπτει με έντονο, ανεπιφύλακτο και κατηγορηματικό τρόπο, το προσχέδιο νόμου της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, όπως αυτό είδε το φως της δημοσιότητας χωρίς μάλιστα την οφειλόμενη στοιχειώδη προηγούμενη συζήτηση με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών, των επιτηδευματιών και των κοινωνικών φορέων. Και χωρίς να

Ψήφισμα ΔΣ δήμου Σουλίου για ασφαλιστικό - φορολογικό

    
Το Δημοτικό Συμβούλιο Σουλίου στη συνεδρίασή της   27 Ιανουαρίου 2016, εξέδωσε το ακόλουθο ομόφωνο ψήφισμα σχετικά με το Φορολογικό – Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο που προτίθεται να καταθέσει η κυβέρνηση προς ψήφιση:
Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

  Το Δ.Σ. και η Δήμαρχος του Δήμου Σουλίου κατόπιν συζήτησης σχετικά με το νέο Φορολογικό - Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο που προτίθεται να καταθέσει η κυβέρνηση προς ψήφιση, ψηφίζει ομόφωνα :
Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη και

.