.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Εικόνες σοκ από το δυστύχημα - «Άγιο» είχαν οι 3 διεθνείς

Βλέποντας κανείς τις εικόνες από την σύγκρουση των αυτοκινήτων αναρωτιέται κανείς αν βγήκε ζωντανός από εκεί έστω και ένας άνθρωπος. Όμως για τους τρεις Έλληνες διεθνείς έγινε το "θαύμα" και από την σφοδρή σύγκρουση του ταξί που τους μετέφερε (Ταχτσίδη, Μόρα, Φετφατζίδη) με άλλο όχημα βγήκαν ζωντανοί. Δυστυχώς ο ένας εκ των δύο οδηγών έχασαν την ζωή τους.

Αυτό μεταδίδουν τα Ουγγρικά ΜΜΕ ενώ οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τα τελευταία λεπτά δείχνουν ότι οι τρεις Έλληνας είχαν πραγματικά... 'Αγιο. 

«Είμαστε καλά», δήλωσε ο Βαγγέλης Μόρας.




Δείτε βίντεο από το τροχαίο:

Σε μεταμοσχευτικό κέντρο της Πάδοβα βρίσκεται ο 4χρονος Αλέξανδρος από το Καναλάκι

Η μεγάλη και πολύπλευρη κινητοποίηση που έγινε για τον 4χρονο Αλέξανδρο από το Καναλάκι Πρέβεζας και με κέντρο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ήδη ο μικρός βρίσκεται σε μεταμοσχευτικό κέντρο της Πάδοβα στην Ιταλία. Εκεί συνεχίζει τη νοσηλεία του μέχρι να βρεθεί μόσχευμα και να υποβληθεί σε επέμβαση. Το παιδί πάσχει από

Βρέθηκαν οβίδες από τον πόλεμο του 1940 στο χωριό Πόβλα Φιλιατών

Οβίδες, πιθανότατα από την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή, κοντά στο χωριό Πόβλα Φιλιατών.
Σύμφωνα το epiruspost.gr τις οβίδες εντόπισαν κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία. Η αρχική διαπίστωση που έγινε είναι ότι πρόκειται για

Δημοπρασία για την εκμίσθωση κοινόχρηστου χώρου στην Γλυκή

Δημοπρασία φανερή, πλειοδοτική και προφορική για την εκμίσθωση του κοινόχρηστου χώρου υπ΄αριθμ. 21 αγροτεμαχίου της Τ.Κ Γλυκής του Δήμου Σουλίου , στις όχθες του ποταμού Αχέροντα για χρήσεις: Ράφτινγκ, Πώληση ψημένων σταχυών -Αραβόσιτος , Πώληση βιβλίων, Πώληση ειδών Λαϊκής Τέχνης και λοιπών παραδοσιακών προϊόντων, Πώληση Μελισσοκομικών προϊόντων και Καντίνα.
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις

Το Σούλι Παραμυθιάς καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα

Ενόψει του αγώνα με την Φλόγα Παλαιομανίνας για την 2η αγωνιστική του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος, το Σούλι Παραμυθιάς προσκαλεί τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να στηρίξουν την ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

.