.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Και τώρα Γ΄ ΕΘνική, για τον ΠΑΣ Αχέρων (φωτογραφίες από την φιέστα)

Δίκαια ο ΠΑΣ Αχέρων μετά από 20 χρόνια θα αγωνίζεται ξανά στην Γ΄Εθνική. Χωρίς ήττα στους αγώνες μπαράζ, είχε εξασφαλίσει την άνοδο πριν από τον σημερινό, τελευταίο αγώνα. Από το περιοδικό Step πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, διοίκηση - προπονητές - ποδοσφαιριστές και καλή πορεία στην Γ΄ Εθνική.
Το περιοδικό Step θα ετοιμάσει ένα αφιέρωμα στην ομάδα για το τεύχος Ιουλίου (καθώς το τεύχος του Ιουνίου βρίσκεται ήδη στο τυπογραφείο) με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Φωτογραφίες από την απονομή του κυπέλλου πρωταθλήματος μπορείτε να δείτε και εδώ:

Πανηγύρια χωρίς τέλος για τον ΠΑΣ Αχέρων (φωτογραφίες από τον αγώνα )

Παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Πρεβέζης - Λευκάδας και του δημάρχου Πάργας έγινε σήμερα η απονομή του κυπέλλου πρωταθλητή στον ΠΑΣ Αχέρων, μετά τον αγώνα με τον ΑΕ Μεσολογγίου.
Ο αδιάφορος βαθμολογικά αγώνας έληξε χωρίς τέρματα, με τον ΠΑΣ Αχέρων να ολοκληρώνει αήττητος τα μπαράζ ανόδου.
Έτσι μετά από 20 χρόνια η ομάδα του Καναλλακίου θα αγωνιστεί στην επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Γ΄Εθνική, με τους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές να υπόσχονται ότι και στην Γ κατηγορία θα πρωταγωνιστήσουν. Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα. Σε επόμενη ανάρτηση οι φωτογραφίες από την απονομή του κυπέλλου πρωταθλήματος και την φιέστα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καλημέρα


.